• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonderdigin fotografa tesekkur bile etmiyorsa bir erkek?

Maree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
6
0
36
Diğer
Arkadaslar yaklasik alti aydir biriyle maillesiyorum ortak bi arkadas tarafindan tanistik. Ayri ulkelerde yasiyoruz.
Zaten pek fazla konusamadik bu zaman icerisinde.yuzyuze goruselim dedik o zaman ortak bi sehir bulup orada bulusacaktik
Isleri var ertelemeye calisiyordu.. O gun kendisi yazdi bana bi gun belirle goruselim dedi bende belirledim. Yine olmaz dedi ve diger haftada tatile gidecem ben.
Neyse biz daha birbirimizi gormedigimiz icin taniyamam seni belki dedim ve resmini istedim sakayla karisik.Cok mutlu bi sekilde hatta iki tane ve en yenilerden yollayacagini soyledi. Gonderdi. Tesekkur ettim. Bendende istedigi icin bende yolladim. Birakin iltifati tesekkur bile etmedi.. Simdi cogunuz belki begenmedi diyecek bu konuda guvenim oldugu icin sorun yapmiyorum.
Yani ciddi anlamda tanismak isteyen oydu ama hic detayli konulara girmedi.. Hep is guc.. Ben biraz acmaya calismis olsamda ilk baslarda sadece orada kaldi. Onun gibi davranmaya basladim daha sonra.
Hic cozmedim ben bu insani.

En son yazdigi suydu aksilik bu haftada gorusmemiz zor gibi gozukuyor. Cok uzgunum..
Ben hic bisekilde cevap vermedim vermemde. En son yazdigiyla biseyler ima etti sanki..

Siz ne dusunursunuz bu konuda? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler..

hmm..

acaba sizi yakindan tanimak istedigine emin degilmi ?
belkide sizden bekliyorduk görüsmeyi kesmenizi.. cünkü erteleyip durmus, sizi görmek tanimak isteyen bi sekilde bunu yapar diye düsünüyorum....

vardır böyle insanlar..
muhabbetleri aynı yerde döner durur..
iltifattı teşekkürdü bunlar gerçekten incelik ve saygı göstergesir..
tabi etmezse kendi taktiri resime bakarken ne düşündüğünü kimse bilemez...
belki beklediği gibi bulmadı yada arada mesafe olduğu için ne bilim kendine güvenemedi...
belki seni görünce o kendine güvenemedi...
yada 6 ay içinde belki hayatına biri girdi...
bu belkiler uzar da uzar...
ama ne yazıkki pek geleceğe yönelik düşünceleri olmadığı açık..
inşallah yanılırım...
mutluluklar dilerim...
allah gönlüne göre versin canım..

Ortak bir geçmiş yoksa uzaktn ilişki yürümüyor. Bunu yaşayarak öğrenenlerdenim. Bence siz de bir daha aramayın onu. O sizi ararsa da artık telefonla değil görüşmek istiyorsa sizin olduğunuz şehire ggelip sizi görmesini isteyin. Erkeklere biraz kaybetme korkusu vermeden malesef yola gelmiyorlar.
Ayrıca bulunduğunuz şehirden birisini bulmanızı şiddetle tavsiye diyorum. Başka türlü bu şekilde çok fazla yıpratıcı yanlış analmalar oluyor. Sonunda da yrılıyorsunuz (Tabi kavuşmayı başaranlar verdır illa ki)

Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar..
Onun bulundugu ulkeye gelecegimi dusunmus cunku surekli gittigim bir yer.
Ben de tepki verdim senin buraya gelmen gerekir dedim.. Biraz zaman gectikten sonra gelirim dedi.
Mesafe fazla oldugu icin gel ortak bi sehir bulalim dedim ve soyledigimde romantik bir sehirdi ikimize yakin
Hatta kendisi fikrimi cok begenmisti ilk bulusmamiza romantik bir sehir ayri hava katacak dedi.
Ama islerimi halledeyim filan ayin sonuna dogru olsun dedi..
Neyse son yazdigi mail hic inandiri degildi insan tanismak istedigi kiz icin engel tanimaz..

Bence ilk basta guvenmis olsada kendisine sonradan o guveni bulmadi sanirim..
Belkide cesaretsizlik sardi bilemicem..
Ama yazilarindan heyecanli gibi gozukuyordu.

Bide yolladigi resimlerden birinde kucaginda kiz cocugu vardi cok hosuma gitmisti..sanirim her kizin ilgisini cekecek bir resim olabilirdi diye dusunuyorum.. Ciddi gibime geldi. Belkide yanildim. Bilmem...

Back
X