Nasıl yani??? Herkes konu sahibine mi hak verdi?
Yani alt tarafı vedalastiginizin üzerine 40 dakika size yazmadı. Ve bu yüzden 'öldüm mü kaldım mi, niye beni merak etmedin' diye tripi attınız ve herkes bunu normal mi karşıladi?
Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem
Burada bahsettiğiniz onu uyardiginiz hata, kırk dakika boyunca size mesaj atmaması miydi?
Belki hazırlanıp tras oldu,banyoya girdi, belki eve girdi, o yorgunlukla az uyuyayım dedi, belki iki internet sayfası gezdi.
Kırk dakika dediğin nedir ki??
Özür mü dileyecek bunun için?
Yani kırk dakika mesaj atmasa kriz çıkacağı bir ilişki sizce çok mu doğru?
Bırakın da az nefes alsın ilişki icinde yaşadığınız insanlar...
Şahsen benim sevgilim böyle gereksiz yere kavga çıkarmaya çalışsa ben de terslerdim. Yok artık, daha neler.
Bir de bu basit olaya bunca tepki verdiğinize göre demek ki normalde sizi hiç mesajsiz bırakmayan birisi. O zaman bu tepkiniz daha da saçma oluyor, çünkü yüz gün sizi her dakika arayıp soran adam sadece bir gün 'eve vardın mi' yazmadı diye olay cikartmissiniz demektir bu. Yani nankörlük değil de ne?
Şahsen ben uyuz oldum size. Bu kadar ilgi delisi olmayın.
Zaten başınıza Allah korusun yolda bir şey gelse ilk onu ararsiniz, haber verirsiniz. Haber vermeyecek kadar kotu durumdaysaniz Da zaten yüz kere arasın o telefon açılmayacaktir. Bu gereksiz trip neden? Kaldı ki kendi arabanız, her gün kullanıyorsunuz. Her gün 'belki kaza yaparım' korkusuyla mesaj mı atiyrosunuz 'askim sağ salim ise geldim, aşkım sağ salim eve geldim' falan diye? Bence bu da normal değil
Konuya gelince; gönül almasını falan beklemeyin. Ortada gönül alacak bir mesele yok:) gereksiz trip atmissiniz, o da bunalmış gereksiz kavga çıkartmış.
Haksizliksa ikiniz de haksizsiniz. Buradan bakınca canınız sıkılmış, enerjinizi atmak için kavga cikartmissiniz gibi duruyor - her ikiniz de. Uzatmaya değmez. Günaydın mesajı at, küslüğü uzatma, triplerininde bir doz azalt bence.