Gönlümün alınmasını beklemek hata mı?

Fındık getiren ayrı bu ikinci 😂
Fındık getirenin kıymetini bilemedik
Cok hizli degil misin? Brn takip edemiyorum seni. Eski sevgilosinin adini gogsube dovme yaptiran vardi. O bitto. Ara vermeden findik kiranla basladi. O bitti bu. Bir nefes alsaydun keske.
Onceki konunda da uazmistim bunda da ayni dudunuyorum bu da olmaz. Ben bu kisinin seni kendini bir yerlere goturmek icin kullandigini dudunuyirum. Adsmin ayagina hep sen gidiyorsun. Azicik da o gelsin.

Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Gönlümün alınmaması bi yana üstne kavga çıkıyo bide ?
Şimdıden boyleyse ondan bir cavık olmaz .Her zaman mukemmel olamazsınız.Olursanızda bı yerınızden cıkar hasta olursunuz.Bız bayanlara aşagılık degıl anlayıslı ınsanlar lazım .Turlerı bıttı gıbı ama ne yapalım .Allah bızım ıcınde ıyı seyler yazacaktır elbet .

Ben de nickten ve araba detayindan hatirladim
Bu adam da tripli yaa cekilmez herkes aslan burcu demiş de aslan burcu trip.atmaz benim kardeslerim aslan ben de öyle (ailecek.aslaniz annem.haric 😃) trip sevmeyiz edenden nefret ederiz🤣
Böyle ben istersem yazarım ama sen gel beni al falan, ne bileyim bana sadece isi düşünce sizi kullanan biri gibi geldi

Ben de nickten ve araba detayindan hatirladim
Bu adam da tripli yaa cekilmez herkes aslan burcu demiş de aslan burcu trip.atmaz benim kardeslerim aslan ben de öyle (ailecek.aslaniz annem.haric 😃) trip sevmeyiz edenden nefret ederiz🤣
Böyle ben istersem yazarım ama sen gel beni al falan, ne bileyim bana sadece isi düşünce sizi kullanan biri gibi geldi
Bende aslanım tripten nefret ederim yapanıda sevmem ya burcum olan birinin kendini anlatması çok hoşuma gidiyor :KK53: Neyse konuyu sabote etmeyeyim 🤣

Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Saat 10 olmus isten cikilmis,yorgunluk var,halsizlik var.E simdi sizin mesajiniz da 40 dakika sonra gitmis,belkide unuttugunuzu dusundu ve rahatsiz etmedi.Ayrica Zayif gorunmeyin.Madem Trip,gercekten bir hatasi oldugunda yapin ki ses cikartamasin.Hatasi varsa ve bunu kavgayla kapatmaya calisiyorsa haklisiniz.Ona sozum yok,ama sizin mesajiniz gec gitti icin trip yapmaniz bana pek dogru gelmedi.

Aslan burcu için değil kova burçları birde başak erkeklerine lanet derim😂 Ben burcumu seviyorum iyi ki aslanım :rapci:
+1 ilk cümleye 😃 kova mi aman Allaha yakın bana uzak olsun
Bende aslanım tripten nefret ederim yapanıda sevmem ya burcum olan birinin kendini anlatması çok hoşuma gidiyor :KK53: Neyse konuyu sabote etmeyeyim 🤣
Burcdaslar dayanismasi 🤗😍💪👯‍♂️

Benim de vardı böyle bir tane. Ben adamın yanına başka bir şehre gittim. Benimle otogara gelmeye bile tenezzül etmedi.
Birde çok umrundaymış gibi “bak gidince bana mutlaka haber veriyorsun” demişti. Bende benimle gelmedi diye haber vermedim. Hiç de sormadı
Ayrıca o da koç burcuydu. Bende koç burcuyum ama erkekleri bir değişik 😅

Benim de vardı böyle bir tane. Ben adamın yanına başka bir şehre gittim. Benimle otogara gelmeye bile tenezzül etmedi.
Birde çok umrundaymış gibi “bak gidince bana mutlaka haber veriyorsun” demişti. Bende benimle gelmedi diye haber vermedim. Hiç de sormadı
Ayrıca o da koç burcuydu. Bende koç burcuyum ama erkekleri bir değişik 😅
Boylelerını atıckaın hayatından

Hatasini kabul eden erkek var midir bilmiyorum.üste cikmak icin üstümüze basarlar.o an baska biseyle mesgul olup dalmis olabilir ama yine de ufak bi tribi hak etmis,ben kadin halimle eve geldim diye yazmazsa ariyorum ya da gec yazarsa mesafe belli cunku.senin gonlunu biraz zor alir bu oglan,bekleme bence :kızgın:

Benimde bi arkadasim her firsatta özellikle bmwsi oldugunu dile getirir dururdu,nedense o geldi aklima🤦🏻‍♀️
Yemin ederim nickinizi hatırlamıyordum ama arabanız olması detayını her fırsatta belirttiğiniz için direkt tanıdım. Sizin aynı konuyu sürekli açtığınızı söylediğimde de bana o üye değilim diyerek kızmıştınız. Sonra ortaya çıkınca cevap vermediniz.

Kısacası hanımlar kendinizi yormayın, konu sahibi arada gelip sevgilisi ve arabasıyla onu bir yerlere götürdüğü ile konu açar, ayrılmalı mıyım diye sorar ama ayrılmaz.

Bence bu konuya trip atılmaz da. Hadi attınız özür dilemesine gerek yok. Ama sonrasında çıkardığı tartışma için bir konuşma gerekir orası ayrı.

Bana biraz siz arabayla bırakıyorsunuz sizin arabanız var diye biraz onun olayı büyütmüş olabileceği geldi anlatımınızdan. Yani içerlemiş sanki alttan alta. Sizde biraz taltif ilgi bekleyince o duyguları kabarmış. Ama böyle her ufak konuda kaos çıkaran insanla da yürümez. Bilemedim. Karşılıklı hoşgörü lazım.

İşinize yarayacağını düşündüğüm bir hikayem var.

Bir keresinde niyeyse erkek arkadaşımla bir yere çift araba gitmişiz. Dönüşte geç kalmışız ve benim eve yetişmem lazım. Hava yağmurlu ve karanlık. O hızlı olur diye tırların yoğun olduğu çevre yolundan gitmemi öneriyor ben trafiğin tıkalı olduğu ama bildiğim yoldan gitmeyi düşünüyorum.

Şimdi tam hatırlamıyorum söylediği şeyi kelimesi kelimesine ama bana 'Ben önünden yavaş yavaş gider yolu gösteririm zaten merak etme sen' tarzı bir şey söylüyor. Aa ne kadar da tatlı sırf bana eşlik etmek için 40-50 dklik yolu gidip gelecek gece gece diye düşünüyorum. Halbuki beyefendinin kastettiği bana bir 5 dk çevreyolu sapağını göstermek için eşlik etmek sonra oradan kendi evine doğru olan yola devam etmekmiş.

Normalde çok piremses piremses beklentileri olan biri değilimdir ama o gece yağmur sularını fışkırta fışkırta giden tırlar arasında eve dönerken inanılmaz kuruluyorum karşı tarafa. Yol boyu düşüncesizliği, bencilliği, beni umursamadığını belli etmesi vs. konulu şahane laflar hazırlıyorum kendi içimde.

Acayip kızgınım ama neden bana eşlik etmek için yolunu 80 dk uzatmadın ya tek başıma araba kullanırken ölseydim temalı bir trip atmak da bana biraz şımarıkça ve mantıksız geliyor.

Onun yerine eve geliyorum. O gece beni en az 8-10 kere arayana kadar telefonumu açmıyorum. Açtığımda da neşeli neşeli 'Tatlım ya, kusura bakma arabada unutmuşum telefonu yeni aklıma geldi şuan inip aldım' diyorum.

Bu olayda kendisine benim için istediğim kadar endişelenmedi diye trip atmak hiç bir işe yaramayacakken, istediğim kadar endişelenene dek kendi haline bırakmak tam umduğum etkiyi veriyor. Telefonu açar açmaz çok korktuğunu endişelendiğini, bundan sonra beni her yere onun alıp bırakacağını vs. söylüyor. Ve cidden şuan bütün görüşmelerimizde mutlaka gelir o alır beni. Hatta bir kere sırf beni şehirdışından almak için 4+4 8 saat yol yapmışlığı var günübirlik.

Sonuca gelirsek o da şu trip atmak, sitem etmek yerine karşı tarafın hatasının potansiyel sonuçlarını yaşamasını sağla. Her zaman sana dönüşü daha kazançlı olur.

Son düzenleme:
Nasıl yani??? Herkes konu sahibine mi hak verdi?
Yani alt tarafı vedalastiginizin üzerine 40 dakika size yazmadı. Ve bu yüzden 'öldüm mü kaldım mi, niye beni merak etmedin' diye tripi attınız ve herkes bunu normal mi karşıladi?
Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem
Burada bahsettiğiniz onu uyardiginiz hata, kırk dakika boyunca size mesaj atmaması miydi?
Belki hazırlanıp tras oldu,banyoya girdi, belki eve girdi, o yorgunlukla az uyuyayım dedi, belki iki internet sayfası gezdi.
Kırk dakika dediğin nedir ki??
Özür mü dileyecek bunun için?
Yani kırk dakika mesaj atmasa kriz çıkacağı bir ilişki sizce çok mu doğru?
Bırakın da az nefes alsın ilişki icinde yaşadığınız insanlar...
Şahsen benim sevgilim böyle gereksiz yere kavga çıkarmaya çalışsa ben de terslerdim. Yok artık, daha neler.
Bir de bu basit olaya bunca tepki verdiğinize göre demek ki normalde sizi hiç mesajsiz bırakmayan birisi. O zaman bu tepkiniz daha da saçma oluyor, çünkü yüz gün sizi her dakika arayıp soran adam sadece bir gün 'eve vardın mi' yazmadı diye olay cikartmissiniz demektir bu. Yani nankörlük değil de ne?
Şahsen ben uyuz oldum size. Bu kadar ilgi delisi olmayın.
Zaten başınıza Allah korusun yolda bir şey gelse ilk onu ararsiniz, haber verirsiniz. Haber vermeyecek kadar kotu durumdaysaniz Da zaten yüz kere arasın o telefon açılmayacaktir. Bu gereksiz trip neden? Kaldı ki kendi arabanız, her gün kullanıyorsunuz. Her gün 'belki kaza yaparım' korkusuyla mesaj mı atiyrosunuz 'askim sağ salim ise geldim, aşkım sağ salim eve geldim' falan diye? Bence bu da normal değil
Konuya gelince; gönül almasını falan beklemeyin. Ortada gönül alacak bir mesele yok:) gereksiz trip atmissiniz, o da bunalmış gereksiz kavga çıkartmış.
Haksizliksa ikiniz de haksizsiniz. Buradan bakınca canınız sıkılmış, enerjinizi atmak için kavga cikartmissiniz gibi duruyor - her ikiniz de. Uzatmaya değmez. Günaydın mesajı at, küslüğü uzatma, triplerininde bir doz azalt bence.

Back
X