gönlünüzü almak zor mudur? eslerınız/ sevgılılerınız neler yapıyor bu konuda? :)

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
evet kızlar bu konudakı fıkırlerınız neler. kalbınız cok kırılınca. eslerınızden sevgılılerınızden ekstra bısey beklermısınız?
neler yapar.? bu konuda gonlunuzu alırken sıkılır mı:)
buyrun yorumlara:3:

gönlümü almak, aslında o kadarda zor degildir. fakat bunu anlayacak kadar ince ruhlu bir eş'e sahip degilim. çünkü gönül almayı pek bilmez kendisi. 2 tatlı söz etse yüzümü azıcık güldürse bende yelkenler suya iner. tabi kociş bunu yapmayı becerene kadar bizde baya zaman gecer.

çok kolaydır bnm açımdan,pahalı hediye alsın istemem,içinden gelen bi tatlı söz,bir sıcak sarılış yeter,öyle de yapar zaten:))) parası olsa belki bişeyler alır ama olsun bööle çok mutluyum ben kocişimle:)))

Eğer küçük bişey olduysa bi tatlı dille gönlümü alabilir fakat kalbim çok kırıldıysa çabuk affetmem hatasını anlamasını isterim bu konuda sevgilim baya beceriklidir aslında :)

off ben hemen kanıyorum yaa.. sırf sevgılmde degıl genel olarak cabuk yumusarım :31:

ve aslaa konusmam derım 2 saat gecmeden konusuyor olurum :D

duruma göre değişir aslında ,bu yıl tatil planı yaparken kırılmıştım hemde çoook geçen sene gidememiştk eşimin işinden dolayı bu sende ne işimiz var dedi.bende sorun değil sen zaten gidiyosun iş dolayısıyla tatilinide yapıyosun.ben kimimki eşşek gibi çalışıyorum tatil benim neyime dedim..sonra o gün küs gezdim,ertesi gün çarşıya çıktık bebişe kıyafet alavaktık bana ordan bikini v..ne gerekiyosa almış eve geldik valizi çıkardı hadi hazırlanalım aşkım yarın gidiyoruz dedi...heyytt beee :))) çok zuzn zamandır hayalini kurduğumuz ama bir türlü gidemediğimiz tatilköyne gittik harika bir haftaydı....bazende bana sarılmaı,tek bir gül yeter bana...

Ikimizde kin tutan insanlar degiliz.Esiminde benimde gonlumuzu almak cok kolaydir.Kizarsak birbirimize biraz uzak kaliirz sonra iki gulucuk,bir opucukle hersey unutulur:nazar:

Back
X