- 12 Ekim 2018
- 112
- 50
- 48
- 35
- Konu Sahibi mavi_ruya57
-
Dilerler ama yine kandırabilmek için o yapıda bir erkekse arkana bakmadan git ve adını anma erkekler bu kadınları oyuncak gibi görüyorlar fakat buna maalesef bizde fırsat veriyoruz fazlaca değer vererek ve dünyanın merkezine onları koyarak insan zamanla hissizleşiyor erkeklerden nefret ediyor gerçekten üzücü bir durumBazen delicesine sevildiğini, sahiplenildiğini sanıyor insan, ama karşındakinin niyetinin sadece gönül eğlendirmek olduğunu çok sonradan öğreniyor. Bir de uzun mesafe ilişkisiyse bunu anlamak oldukça güç. Karda gezip izini belli etmiyor bazıları. O da öyleydi. Yıllarca oyaladı beni. Gerçek yüzünü ise doğum günümde sözde arkadaşım dediği kadının kalpler içinde vidyosunu paylaşıp üstüne de bugün onun günü diyerek gösterdi bana ve şu an o kadınla evli. Kaç zaman geçti ona öfkem hala geçmedi. Aptal yerine konmak, aldatılmak insana çok acı veriyor. Bana yaşattıklarını o da yaşasın, acımı anlasın, bir gün anlayışımın, sadakatimin ve sevgimin kıymetini görsün istiyorum. Hatta bir gün karşıma çıkıp pişmanım desin ve ben de onun suratına uzun uzun susup öylece çekip gideyim istiyorum. Bir gün o kağıt gibi buruşturup bir kenara fırlattığı kızı her yerde ararken bulsun kendini istiyorum.
Hiç duygularınızla oynayıp, kalbinizi kırıp sonradan gelip af dileyen oldu mu hayatınızda?
Dilerler ama yine kandırabilmek için o yapıda bir erkekse arkana bakmadan git ve adını anma erkekler bu kadınları oyuncak gibi görüyorlar fakat buna maalesef bizde fırsat veriyoruz fazlaca değer vererek ve dünyanın merkezine onları koyarak insan zamanla hissizleşiyor erkeklerden nefret ediyor gerçekten üzücü bir durum
Haklısınız yaşadığınız hayal kırıklığı buna sebep aldanmış olmak fakat biz Kadınlar olaylara daha duygusal yaklaşıyor aşık olunca karşımızdakinide kendimiz gibi görüyoruz o yüzden erkekler bu konuda çok kurnaz kadınların zaaflarını çok iyi bilip kullanıyorlar onlar için çoğu şey laylaylom kırmışım dünyayı başına yıkmışım umurlarına gelmiyor ,başka dala zıplayı veriyorlar ,bende benzer şeyleri yaşadım ve emin olun çoğu kadında yaşamıştır ve yaşıyordur ,kalbimiz bir anda katılaşıyor ve herşeyden soğuyoruz maalesef benzer durumu yaşayan on binlerce kadın var ,adam gibi adam tabiri artık boş bir lugat en iyisi çalışmak güçlü durmak ve kolay kolay erkeklere güvenmemek birde yaptıkları şeyleri çapkınlık adı altında erkek meclisinde utanmadan dillendiriyorlar aşk bir masaldı oda geride kaldı yaşadıklarımızı ders çıkarıp önümüze bakmaktan başka çare yokYok, onu bir daha hayatımda istemiyorum, kalbimden kovuldu artık o. Sadece bugün yaşadığım sıkıntılarda çok büyük payı olduğu için, bir düşman misali bir türlü aklımdan çıkaramıyorum onu. Bir erkeğin bana bunu yapmasına izin verdiğim için, onun için boş yere onca şeyi göze aldığım için çok kızıyorum kendime. Bir de aptal yerine konmak çok ağır geliyor insana. Geçenlerde sosyal medyada fotoğrafını gördüm, benim için bir zamanlar dünyanın en yakışıklısı olan o, çirkin sevimsiz birine dönüşmüş sanki, adeta midem bulandı fotoğrafını görünce. Gönülden düşünce artık bir güzelliği, yakışıklılığı da kalmıyor insanın demek ki. Koca bir üç sene zalim bir oyun oynadı benimle, bense tüm o saçmalıklarına bana aşık olduğunu düşündüğüm için katlandım. Şimdiki aklım olsa tüm gerçeği öğrendiğimde dünyayı başına yıkardım onun ama o zaman nedense sustum ve susarak sildim her şeyi. Susmak mesaj atmak ya da aramaktan daha doğru gibi geldi.
Evet ben de hissizleştim sanırım, birinden hoşlansam bile saman alevi gibi gelip geçiyor, en ufak harekette soğuyorum, ondan hoşlandığımı kendime yediremediğim için hatta bazen sebepsiz yere soğuk davranıyorum karşımdakine. Birini sevmek, birinden hoşlanmak acizlik gibi geliyor artık, eskisi gibi güvenemiyorum artık bir de, ya da aşk beni hiçbir zaman mutlu etmediği için var gücümle kaçıyorum sevmekten, bilmiyorum.
Haklısınız yaşadığınız hayal kırıklığı buna sebep aldanmış olmak fakat biz Kadınlar olaylara daha duygusal yaklaşıyor aşık olunca karşımızdakinide kendimiz gibi görüyoruz o yüzden erkekler bu konuda çok kurnaz kadınların zaaflarını çok iyi bilip kullanıyorlar onlar için çoğu şey laylaylom kırmışım dünyayı başına yıkmışım umurlarına gelmiyor ,başka dala zıplayı veriyorlar ,bende benzer şeyleri yaşadım ve emin olun çoğu kadında yaşamıştır ve yaşıyordur ,kalbimiz bir anda katılaşıyor ve herşeyden soğuyoruz maalesef benzer durumu yaşayan on binlerce kadın var ,adam gibi adam tabiri artık boş bir lugat en iyisi çalışmak güçlü durmak ve kolay kolay erkeklere güvenmemek birde yaptıkları şeyleri çapkınlık adı altında erkek meclisinde utanmadan dillendiriyorlar aşk bir masaldı oda geride kaldı yaşadıklarımızı ders çıkarıp önümüze bakmaktan başka çare yok
Kesinlikle katılıyorumEvet çok haklısınız, çoğu erkekler bizim gibi düşünmüyor. Ben onun bana yaptığını yapsam, birini o kadar incitsem vicdan azabından uyuyamazdım, ama o onlarca yalan söyledi, beni o kadar ağlattı, duygularımla oynadı, üstüne bir de dalga geçer gibi doğum günümde başka bir kadının fotoğrafını paylaşıp üzerine de bugün onun günü yazdı. Gidip sorsan eminim hiç bir şey yapmamıştır. Neyse şimdilik mutlu mesut hayatlarına devam etsinler onlar, bir gün kalbimize attıkları oklar kendilerine saplanacak ne de olsa. Bildiğim bir şey varsa kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor bu hayatta.
Ben cok bencildim , iliskilerde tam bir drama queen idim. Cok kalp kirdim, daldan dala atladim, ailemi, annemi cok uzdum. Annem yillar once beddua etmisti benim cektiklerimi sen de cek diye.... Simdi buyudum cok iyi bir evlilik yaptim. Karsima simarikliklarimi cekmeyen , sınırını cizen, karakterli bir adam cikti. Lakin kizimin karsisina ayni sizi uzdukleri gibi uzen erkekler cikti. Bir tanesi icin iki yil yandim, uzuntumden bos mideyle kusardim. Simdi son olayda 7 aydir yasama sevincimi yitirdim. Cayir cayir yaniyorum. Ozellikle sabahlari kalkmak , yasamak istemiyorum. BEN VAKTI ZAMANINDA kime ne cektirdiysem cekiyorum iste..... Sizi uzenler de cekecek , ama simdi ,ama 30 yil sonra. Ahiniz yerde kalmayacak.Evet çok haklısınız, çoğu erkekler bizim gibi düşünmüyor. Ben onun bana yaptığını yapsam, birini o kadar incitsem vicdan azabından uyuyamazdım, ama o onlarca yalan söyledi, beni o kadar ağlattı, duygularımla oynadı, üstüne bir de dalga geçer gibi doğum günümde başka bir kadının fotoğrafını paylaşıp üzerine de bugün onun günü yazdı. Gidip sorsan eminim hiç bir şey yapmamıştır. Neyse şimdilik mutlu mesut hayatlarına devam etsinler onlar, bir gün kalbimize attıkları oklar kendilerine saplanacak ne de olsa. Bildiğim bir şey varsa kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor bu hayatta.
Ben cok bencildim , iliskilerde tam bir drama queen idim. Cok kalp kirdim, daldan dala atladim, ailemi, annemi cok uzdum. Annem yillar once beddua etmisti benim cektiklerimi sen de cek diye.... Simdi buyudum cok iyi bir evlilik yaptim. Karsima simarikliklarimi cekmeyen , sınırını cizen, karakterli bir adam cikti. Lakin kizimin karsisina ayni sizi uzdukleri gibi uzen erkekler cikti. Bir tanesi icin iki yil yandim, uzuntumden bos mideyle kusardim. Simdi son olayda 7 aydir yasama sevincimi yitirdim. Cayir cayir yaniyorum. Ozellikle sabahlari kalkmak , yasamak istemiyorum. BEN VAKTI ZAMANINDA kime ne cektirdiysem cekiyorum iste..... Sizi uzenler de cekecek , ama simdi ,ama 30 yil sonra. Ahiniz yerde kalmayacak.
Evet çok haklısınız, insan aşık olunca hiçbir şeyi görmüyor gözü, asla hoş görmem dediğin şeyi hoş görüyorsun, asla söylemem dediğini söylüyorsun. Aşk sigara gibi adeta, seni zehirliyor ama farkına çok sonradan varıyorsun, yaşadım ve gördüm. Normalde mantıklı biri olduğumu söylerler, ama ilk defa duygularımın resmen esiri oldum ve hala da inanamıyorum bu kadar saçmalığa nasıl katlandığıma.Bu gönül eğlendiren erkeklere maalesef biz kadinlar olanak veriyoruz da eğlendiriyorlar.Çünkü kadin cok aşık olur .Bu sizin anlattiginiz ilişkilerde önceleri gözleri gormeyecek kadar körce sever.Adam mutlaka sinyal veriyordur iyi bir adam olmadigina dair mutlaka küçük de olsa! Ama kadin o kadar kör ki önce görmez...Sonra görür. Bu gibi seyleri milyonlarca kadin yasadi,yasiyor ve yasayacak da..Önünüze bakin,aldiginiz ders yaniniza kalsın.Diger erkekleri de böyle kişiliksizler icin itelemeyin.Herkes bir olmaz!
O insanin enerjisini hayatinizdan cikarin.Adam zaten kişiliksiz ,size gelse ayaklariniza kapansa nolucak? Inanacak misiniz??....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?