Çok fazla oldu hem de...
Aradan çok zaman geçti sanırım. Bunu artık atlatman lazım canım. Düşünmemeye çalış... Elbet bir gün pişman olacaktır. Sana hayatımın hikayesinden örnek vereyim;
Lisede bir sevgilim oldu üniversitenin ortalarına kadar devam etti neredeyse. Üniversite için Ankara'dan İstanbul'a taşındım ben o ara yapmadığını bırakmamış. Zaten öncesinde de aldatıyordu yakalıyordum ama çocukluk işte hep affediyordum seviyor diye. Üniversitede yaz tatilinde Ankara'ya gitmiştim annemlerin yanına. Tabi sevgilim de orada diye. Bu da çok kıskanç bir çocuktu.
Neyse telefonunu çaldırdı bende nasılsa hep evdeyim diye telefonumu buna verdim. Bir gün annem alışverişe gidelim dedi. Tamam dedim ama sevgilim olacak şahısa haber veremedim çünkü ablam evde yoktu ve onun telefonunda mesajlaşıyorduk. Annemin telefonundan da mesaj atmak istemedim. Neyse çıktık annem süper markete girdi ben de yanındaki dünyaca ünlü bir hamburgerciden dondurma alayım dedim. Malum yaz çok bunalmışım. Burası da biz lisedeyken sürekli gittiğimiz bir yerdi.
Neyse içeri bi girdim bu kızın tekiyle ağızdan ağza patates kızartması yiyor. 1 dk önce biri gelip sevgilinden ayrılacaksın deseydi inanmazdım çünkü yıllar geçmesine rağmen gerçekten çok seviyordum. Ama o sahneyi gördüğümde birden gülme krizine girdim. Hem de gerçek kriz. Herkes bana bakıyor falan. Dolayısıyla bu da gördü.
1 saniyede aşık olduğun, yıllarını verdiğin adamı unutabilir misin? Ben unuttum. Asla böyle bir şeyi kaldıramam çünkü.
Diğerlerinde affetme sebebim sanırım görmemiş sadece mesajları falan yakalamış olmamdı. Her neyse ben gülerek oradan çıktım eve doğru yürüdüm. İçimden de bu nasıl cesaret evimin 100 metre ilerisinde ve herkes bizi tanıyor falan deyip gülüyorum hala. Bu arkamdan geldi ve inanır mısın kolumdan sıkıca tutup söylediği şey "BEN SANA BENDEN HABERSİZ DIŞARI ÇIKMAYACAKSIN DEMEDİM Mİ?"!!! Ben bunu duyunca iyice yarıldım gülmekten. Kolumu kurtardım ve yürümeye devam ettim. Arkamdan tehdit cümleleri dahil her şeyi söyledi... Hiç umursamadım. Üzüldüğüm tek şey annemi orada bırakmak olmuştu. Kadıncağız poşetleri nasıl taşıyacak diye üzüldüm bir tek
Neyse aradan yıllar geçti ama bunun beni unutamadığını biliyorum. Hatta bir kere yalvar yakar buluşmuştum bununla. Annesi falan da arayıp rica etmişti. Gittim arabada oturuyorduk. Affet falan diyor bu. Ben de dedim ki "İstersen sevgili olalım en az 10 kere de ben seni aldatayım gör bakalım nasıl bir hismiş" dedim. O kıskanç adamın verdiği cevap kocaman umut dolu gözlerle "olurr" dedi. Şok oldum zaten. Yok öylesine söylemiştim falan dedim gittim geri evime. Ve o gün onun için gerçekten çok üzülmüştüm. Çok acımıştım ona.
Neyse bu bir kızla evlendi bir kaç sene önce. Haberleri geliyor bana hiç sormuyorum kimseye. Yıllardır o kadar çok ortak arkadaşımız var ki geliyor bi şekilde kulağıma. İyi dedim Allah mesut etsin. İnşallah akıllanmıştır.
Neyse geçen sene bir arkadaşımın düğününe gittim. Orada da Gizem diye bir kızla tanıştım. Kız baya üzgün ve dertliydi. Birine çok aşıkmış ama adam evliymiş. O bırakmış kızı düğüne 1 saat önce. Arabada konuşmuşlar adamla kız da üzülmüş baya ağladı ağlayacak. Adam karısını sevmiyormuş ayrılacakmış ama ayrılamıyormuş. Önceden biri varmış onu çok sevmiş unutamıyormuş. Kız İstanbul Üniversitesini kazanıp gitmiş falan. Anlatıyor kız. Ben de çok sevdim kızı baya iyi anlaştık falan. Neyse bu anlatıyor hala adamı. Dünya ne küçük... Ben bi anda o kızın ben olduğumu fark ettim. Dedim çocuğun adı bu mu. Evet dedi. Fotosunu gösterdi. Dedim o anlattığı kız benim. Uzak dur o pisliğin tekidir dedim. Uzun lafın kısası hala beni anlatıyormuş. Bunu zaten tahmin ediyordum da o kızla karşılaşmam ve sohbet etmeye başlamam, kızla birbirimize ısınmamız ve bana açılması? Gerçekten dünya çok küçük. Onu da geçtim bu adam hala karısını aldatıyormuş.
Uzun lafın kısası asla değişmiyorlar arkadaşım. Hiç o yüzden üzülme. Allah kurtarmış de şükret. Ya evlenseydin çoluğun çocuğun olsaydı ve o zaman aldatılsaydın?
Bir de önemli bir not. Ben bunu öyle o kızla dudak dudağa gördüğümde sevgim tamamen bitti ama nefret de hissetmedim. Kinlenmedim. Hiç bir şey hissetmedim. Yemin ederim 1 damla göz yaşı bile dökmedim. NEFRET AŞKIN DOSTUDUR derler. Nefretinden kurtulamazsan aşkından kurtulamazsın. O nefret seni yer bitirir. O orada mutlu mesut gezer, sen buralarda her gününü cehenneme çevirirsin. Nefretinden kurtul ve şükret.
Bu arada evliyim ben çok çok sevdiğim ve çok acayip güvendiğim kocamla birlikte mutlu mesudum. O oralarda beni anlatsın dursun
Baya uzun oldu kusura bakma. İnşallah anlatmak istediğim her şeyi anlar ve bu kendine yaptığın işkenceye son verirsin