• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gönül eğlendiren erkekten intikam almak

İyi de niye intikam alacaksın ki ?
Senden ayrıldıktan hemen sonra başka bir kızla birlikte olduğu için mi ? Anlaşamamışsınız,üstelik konuşmamışsınız bile sorunlarınız hakkında.Demek ki çok fazla değer vermemiş.Sizde ondan kurtulun artık bence önünüze bakın.

İyi de niye intikam alacaksın ki ?
Senden ayrıldıktan hemen sonra başka bir kızla birlikte olduğu için mi ? Anlaşamamışsınız,üstelik konuşmamışsınız bile sorunlarınız hakkında.Demek ki çok fazla değer vermemiş.Sizde ondan kurtulun artık bence önünüze bakın.
hayır gidip olabilir ama bana çok yalan söylemiş ondan kızgınım

kızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa :KK43:

En güzel intikam hiç yerine koyup Allah a bırakmanız...

1 aylık şeye ilişki bile denmez, azcıkın tanışma denir. Ancak yüksek ihtimal sizin arkanızdan da "takıldım ya ciddi birşey değildi" tribine girecek, boşuna düşman yaratmışsın.

eski sevgilisinin çıktığından haberi yok ki bile ben söyleyince öğrendi

İlerleyen zamanda öğrenirdi merak etme.ama gerek kalmadan siz söylemişsiniz.kendinizi boşuna yormussunuz.sonucta seviyormus kiz.yoksa silah zoruyla barismadi.
Neyse bundan sonra emin olmadan kimseye inanmayın unutun gitsin.

ama o kıza çok üstünkörü anlatacaktı ben her detayı anlattım

Bir aylik bir iliskide ne kadar detay olacakki
Oda kendini savunmak için kimbilir sizin hakkinizda neler soylemistir.
Diyelim ki tamamen ayrildilar elinize ne geçecek. Yine baskalariyla birlikte olacak.hepsiyle başa cikamazsiniz.
En güzeli bitmişken hiç kurcalamamakti.deli gibi aşık olmadiginizdan kolayca silerdiniz.

Bir aylik bir iliskide ne kadar detay olacakki
Oda kendini savunmak için kimbilir sizin hakkinizda neler soylemistir.
Diyelim ki tamamen ayrildilar elinize ne geçecek. Yine baskalariyla birlikte olacak.hepsiyle başa cikamazsiniz.
En güzeli bitmişken hiç kurcalamamakti.deli gibi aşık olmadiginizdan kolayca silerdiniz.
ben kurcalamadım arkadaşım anlatı bana ben de şoke oldum detay derken çok fazla hızlı yaşadık herşeyi ondan

Back
X