• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gönül eğlendiren erkekten intikam almak

kızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa :KK43:
Herkes diyor artik bn olsam boyle kisilerle ugrasmam kalitemi bozmam

inşallah olmaz beni görünce yolunu değiştiriyo ama
bence kurtulduguna sevinmelisin nasıl bir insan oldugun u uzun süre gecmeden anlamıssın.artık bosver önüne bak.olan olmus o kıza demene kızmadım o kızda nasıl bir insan oldugunu görsün tabiki.böyle insanlar daldan dala atlar.artık bosver onu tamamen kin bile duyma duyacak degerde degilmiş

bence kurtulduguna sevinmelisin nasıl bir insan oldugun u uzun süre gecmeden anlamıssın.artık bosver önüne bak.olan olmus o kıza demene kızmadım o kızda nasıl bir insan oldugunu görsün tabiki.böyle insanlar daldan dala atlar.artık bosver onu tamamen kin bile duyma duyacak degerde degilmiş
kin duymuyorum Allah a şükür kurtuldum sadece istediğim o kız da öğrensin ve bunun canı yansın diye ama bu yüzsüzlerin canı yanmaz

kızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa :KK43:
yapacagini yapmissin zaten.. daha da bsyler yaparsan umursadigin cok belli olur, ergen gibi gorunursun.. yok gibi davran

Sana 2 haftada " seni seviyorum" deyince sorgulamıyorsun, eski sevgilisine tekrar söyleyince mi sorguluyorsun?

şu uğraştığın çocuk,yüzümde duran sivilce olsa,parmağımı degdırıp sıkmam..

niye kıymetli vaktını ona harcıyorsunki..

Gonul eglendiren insan gamsizdir, ince dusunmez, kirmaktan korkmaz.

Ahlakli, vicdanli olsa insanlarla alay etmeyi goze alabilir mi?

O nedenle boyle insanlara kotu hissettiremezsiniz.

Adam kimseyi sevmiyor, umursamiyor ki...

Sevgilisinden ayrilsa dunyasi mi kararacak?

İki ah vah eder sonra gonlunu alir ya da baskasini bulur.

Onun bu gecici mutsuzlugundan keyif almak zaman kaybi...

Vaktinizi kendinize kalici mutluluklar saglayacak kisi ve durumlara harcayin. :ssz:

Sana 2 haftada " seni seviyorum" deyince sorgulamıyorsun, eski sevgilisine tekrar söyleyince mi sorguluyorsun?
canım anlatamadım herhalde ilk defa böyle bişey oldu ve herkesi kendim gibi sanmamdan dolayı böyle birşey oldu sorguladığım yok sadece ben onun kafasında kurguladığı bir kız değilim ve gururuma yediremedim ve masum kızın da bunları bilmesini istedim yoksa ne halt yerse yesin

Gonul eglendiren insan gamsizdir, ince dusunmez, kirmaktan korkmaz.

Ahlakli, vicdanli olsa insanlarla alay etmeyi goze alabilir mi?

O nedenle boyle insanlara kotu hissettiremezsiniz.

Adam kimseyi sevmiyor, umursamiyor ki...

Sevgilisinden ayrilsa dunyasi mi kararacak?

İki ah vah eder sonra gonlunu alir ya da baskasini bulur.

Onun bu gecici mutsuzlugundan keyif almak zaman kaybi...

Vaktinizi kendinize kalici mutluluklar saglayacak kisi ve durumlara harcayin. :KK14:
bir düşündüm zaten sevmiyorum sadece ondan tiksiniyorum artık kaale almıyorum zaten bi dahakine çok dikkatli olacam inşallah

Back
X