• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül f kullanırken cinsellik yasak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruhay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
2.218
1.949
48
İyi akşamlar hanımlar.Geçen ay vajinal kontrolde kist görmüştü doktor.Bu yüzden tedaviye başlayamadık.Doğum kontrol hapı kullandım kist için.Bugünkü kontrolde kistin olmadığını ve tedaviye başlayacağımızı söyledi.Gonal f başladık.Haftaya pazartesi gününe kadar iğne olacağım.Gonal f kullanırken cinsellik yasak mı?Çekindiğim için soramadım doktora.Gonal f kullananlar bilgi verirse çok sevinirim.

İyi akşamlar hanımlar.Geçen ay vajinal kontrolde kist görmüştü doktor.Bu yüzden tedaviye başlayamadık.Doğum kontrol hapı kullandım kist için.Bugünkü kontrolde kistin olmadığını ve tedaviye başlayacağımızı söyledi.Gonal f başladık.Haftaya pazartesi gününe kadar iğne olacağım.Gonal f kullanırken cinsellik yasak mı?Çekindiğim için soramadım doktora.Gonal f kullananlar bilgi verirse çok sevinirim.
Gonal f demek istedim.Başlıkta klavyenin azizliğine uğramışım.Şimdi farkettim

Evet yasak çok fazla yumurta oluştuğu için risk oluşturabiliyor

Tedavi süresince yasak. Doktorun uygun gördüğü zaman serbest. Tüp bebek mi aşılama mı ? Aşılamaya zaten asilamadan sonra gün asiri iliski der. R ruhay
Bu tarz konuları da çekinmeden sorun bence

Tedavi süresince yasak. Doktorun uygun gördüğü zaman serbest. Tüp bebek mi aşılama mı ? Aşılamaya zaten asilamadan sonra gün asiri iliski der. R ruhay
Bu tarz konuları da çekinmeden sorun bence
Tüp bebek tedavisi canım aşılama değil.Doktor hiçbişey demedi.Yasak veya değil gibi.

Tüp bebek tedavisi canım aşılama değil.Doktor hiçbişey demedi.Yasak veya değil gibi.

Süreciniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla güzel ilerler sonunda mucizene kavuşmak nasip olsun Amin 🙏
Bence girilmese daha iyi yumurtalar büyüdükçe ağrı yapacak biraz zorlanma olursa kendi kendine çatlama ihtimali de var onun için risk almaya gerek yok Opudan sonra da yasak en az 6 yada 7 gün enfeksiyon kapmamak için zaten doktorunuz size söyler inşallah her şey yolunda sağlıklı gider Amin 🤲🏻

Benimde tedavimde yasaktı opudan sonrada 4 gün yasaktı daha doğrusu anca kendi toparlarsin demişlerdi 5.gundede adet olmuştum zaten

Bende amh düşüktü ödev gibi gün aşırı ilişki de öneriyorlardı. Mutlaka sorun doktora.

Süreciniz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla güzel ilerler sonunda mucizene kavuşmak nasip olsun Amin 🙏
Bence girilmese daha iyi yumurtalar büyüdükçe ağrı yapacak biraz zorlanma olursa kendi kendine çatlama ihtimali de var onun için risk almaya gerek yok Opudan sonra da yasak en az 6 yada 7 gün enfeksiyon kapmamak için zaten doktorunuz size söyler inşallah her şey yolunda sağlıklı gider Amin 🤲🏻
Güzel dileklerin ve cevap için çok teşekkür ederim canım 🌸İnşallah sorunsuz ilerler 🙏Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏

Korunarak devam edebilirsiniz bu süreçte yasaklanmasının nedeni fazla yumurta olması ve hamilelik riski oluşturması.korundugunuz takdirde bu sorun kalmaz.hayirli olsun tedaviniz

Back
X