- 27 Kasım 2017
- 185
- 47
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Hem çalışıyor hem okuyor onun dışında yanında kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum eğlenceli yerine göre olgun bi insan. İçki sigara kullanmıyor. :):)Eskiden bön bön bakardık, onlar da anlardı sonra niyetleri varsa arkadaşlık teklif ederlerdi :))))))) Canım nasıl biri olduğuna nerden tanıdığına göre değişir biraz detay vermelisin.
arkadaş mısınız?Hem çalışıyor hem okuyor onun dışında yanında kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum eğlenceli yerine göre olgun bi insan. İçki sigara kullanmıyor. :):)
arkadaş mısınız? arkadaşlığı mı aşka çevirmeye çalışıyorsun?Hem çalışıyor hem okuyor onun dışında yanında kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum eğlenceli yerine göre olgun bi insan. İçki sigara kullanmıyor. :):)
O beni görüp eklemişti daha sonra zamana bırakalım demiştikarkadaş mısınız?
Sınavda karşılaştık sonra tanışma aşaması falan olduarkadaş mısınız? arkadaşlığı mı aşka çevirmeye çalışıyorsun?
işyerinden mi okuldan mı?
haa sosyal medya aşkı yani? Ben de yanında kendimi iyi hissediyorum diyince arkadaşsınız sandım.. Yaz o zaman ne biliyim hiç sosyal medya aşkı yaşamadım açıkçası pek fikrim yokO beni görüp eklemişti daha sonra zamana bırakalım demiştik
Sınavda karşılaştık sonra tanışma aşaması falan oldu
güler yüzlü, hoş sohbet modda takılın gerisini o halleder.bir erkeğe ondan hoşlandığınızı nasıl söylersiniz? Ya da nasıl sıcak davranırım..
Yok sınavda karşılaştık annem olunca yanıma gelememiş sosyal medyadan sadece görüşme ayarladık gibi bişey olduhaa sosyal medya aşkı yani? Ben de yanında kendimi iyi hissediyorum diyince arkadaşsınız sandım.. Yaz o zaman ne biliyim hiç sosyal medya aşkı yaşamadım açıkçası pek fikrim yok
O zaman bi görüşmenizde yüzyüzeyken açılabilirsin bence?Yok sınavda karşılaştık annem olunca yanıma gelememiş sosyal medyadan sadece görüşme ayarladık gibi bişey oldu
Beraber vakit geçirin, vücut diliniz anlatacaktır.bir erkeğe ondan hoşlandığınızı nasıl söylersiniz? Ya da nasıl belli edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?