Gonul isleri

Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle

Sevgilisi olmadığını nereden biliyorsunuz ? Sevgilisi olmasa neden "sevgilim var" desin ?

ilginizi biliyo üstüne dalga geçip ayar veriyo ,olamaması için de önünü kesiyor.
runnnnnn

Ben birinin benden hoslandıgını anladıgımda ona bu sekil sinyaller veririm mesela. Kibarca reddedip benden uzak dur demek istiyor.

Arkadaş kimle konuşuyordun sabah sabah deyince laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadım
Hoşlandığı adamın evli olduğuna karısıyla tanıştığı halde inanmayan bir üye vardı burda. Onun sevgili versiyonu da sizsiniz sanırım 😂

Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Adam salça olma bana, işine bak diyor kısaca, anlamayacak bişey yok.

Arkadaş kimle konuşuyordun sabah sabah deyince laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadım

Siz: "kiminle konuşuyordun ?" diye soran herhangi birine, hayatınızda kimse yokken "sevgilimle" diyor musunuz ?

Hangi mantıkla "laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadım" diyorsunuz ?

Sevgilisi Olmadığını nereden biliyorsun ?
Ne yaptığı belli,kafanı karıştırıp eğleniyor.
Ayrıca sende fazlaca mi anlam yukluyorsun acaba adamın hareketlerine.
Ne yaptığı mühim değil,sevgilim var demisse durmalisin zaten :)
Olmadığı halde de var diyorsa senden kurtulmak istiyor olabilir. :)
Yanlış mı anladım bilemiyorum ama böyle sanki.

Otuzlu yaşlarda bir adamın davranmayacağı şekilde davranan birinden bahsediyorsunuz. Gerçi sizde kim aradılara başlamışsınız. Arkanıza bakmadan kaçın, iş arkadaşlığı mesafenizi koruyun.

Buraya yazali 1 ay olmuş ve bu arkadaşın davranışlarını ben hala anlamadım. Oda arkadaşlarım varken yani birileri varken özellikle benle konuşuyor. Ben dönen sohbete katılmayıp telefonla oynuyor olsam benim katıldığım etkinlikle ilgili soru sorup beni de konuşturuyor. Ama oda da tak olduğumda gelip oturup konuşmuyor. Dun arkadaşı aradı yerinde yoktu ben açtım. Onu sordu kapattı. Belki aralarındaki bir konu vardı onunla ilgili diyeceksiniz ama öyle bir konu olmadığına eminim ve biz çalan her telefonu açtığımızdan açtım. Neden insanlar varken konuşmaya çalışıp ilgili davranışlar sergiliyor da kimse yokken uzak?
Resmen şımarıklık yaptığı

Back
X