Gönül işleri :(

gongralobet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
41
9
Arkadaslar soyle ki benim begendigim bi cocuk vardı ama tanısmıyorduk. Sonra artık nasıl olduysa bu beni buldu sosyal medyadan takiplestik falan derken ortak arkadaslardan numaramı almıs ama oda beni begenince bendeki duygu nedense sonuyor, ben sevmeyeni seviyorum sanırım. Neyse sımdı konusuyoruz; zengin, yakısıklı, basketci, kibar, dusunceli ama birde ikizi var ve ben ikizinden hoslanıyorum sanırım. O daha mantıklı, espri anlayısı daha hos ve daha yakısıklı. Daha bir kac gundur konusuyoruz zaten konustugumun adı anıl onu umıtlendirecek bir sey yapmadım ama ikizi onur onunla bir seyler yasarsam biraz sey gibi mi olur? Anladınız siz. Ne yapmalıyım sizce ? o_O

bu işin pek oluru yok bence, yaşın kaç bilmiyorum da , arkadaşının ikizi, Onurdu sanırım neyse, onun da iki gündür tanıdığı bir kız için ikizinin kalbini kıracağını sanmıyorum.
yani zaten sen de diyorsun, Onur da sana ilgi gösterse iki gün sonra sıkılacaksın, boş yere bu tarz bir hata yapma bence, hoş bir durum olmaz senin adına.

He zaten Onur kollarını açmış seni bekliyordu Anıl'ı yollasın bana gelsin diye.
Bir de niye kendini bu kadar deşifre edecek şekilde yazıyorsun? Türkiye'de kaç tane Anıl ve Onur diye ikiz vardır acaba.
'Fake konu açmak' topiğinde ben buna benzer bir konu uydurmuştum. Benim hikaye daha inandırıcıydı.

Oluyor öyle... Gençlik hata yapmak için, saçmalamak için ve kendi sınırlanırı zorlayarak keşfetmek için var zaten. Bak bakalım onurla takılmak heyecanlaı olacak mı?

Ne gönül varmış mübarek sizde de.. Aşk ı sevdayı kirleten hep bu pis nefisleriniz.. Adına aşk diyorlar sonra da
xenforo-smilies-kk53.gif

Bildiğin genişlik bu Allah bereket versin.

Arkadaslar soyle ki benim begendigim bi cocuk vardı ama tanısmıyorduk. Sonra artık nasıl olduysa bu beni buldu sosyal medyadan takiplestik falan derken ortak arkadaslardan numaramı almıs ama oda beni begenince bendeki duygu nedense sonuyor, ben sevmeyeni seviyorum sanırım. Neyse sımdı konusuyoruz; zengin, yakısıklı, basketci, kibar, dusunceli ama birde ikizi var ve ben ikizinden hoslanıyorum sanırım. O daha mantıklı, espri anlayısı daha hos ve daha yakısıklı. Daha bir kac gundur konusuyoruz zaten konustugumun adı anıl onu umıtlendirecek bir sey yapmadım ama ikizi onur onunla bir seyler yasarsam biraz sey gibi mi olur? Anladınız siz. Ne yapmalıyım sizce ? o_O

çüş yani gongralobet
önce çocukla konuşup sonra kardeşiyle mi takılacaksın?
belki bu konuda dertli olduğumdan bana çok iğrenç geliyor
eltim eskiden eşime aşıktı sonra kardeşiyle evlendi bööğğk yani

X