Iyi aksamlar hanimlar. Biraz uzun anlatacagim cunku cok doluyum. Yaklasik 1 bucuk sene önce birisiyle tanistim. Ilk gordugumde etkilendigim bir insandi. Tanistik gorustuk ama ben cok erkenden cok fazla hayal kurdum. Hem de hic olmayacak bir karakterle. Ben isin duygusal boyutunu dusunurken adam beni ikinci gorusmede opmeye kalkti. Aramizda tamam artik biz sevgiliyiz diyecek kadar bir konusmamiz olmadi ama hic bir zamanda kendini unutturmadi. Ara ara mesaj atar gorusmek isterdi. Gorusur sevgili gibi davranir sarilir sonraki gun hic ses seda gelmezdi. Hic unutmuyorum dogum gunumden iki hafta once gorusmustuk hersey cok guzeldi tamam dedim bu sefer olacakti. Herif dogum gunumu bile kutlamamisti hatirlarsiniz belki gectigimiz kis salgin vardi ve ailecek bizde tutulmustuk. Tamda dogum gunume denk gelmisti. Kutlamadigi icin uzuntumden sabaha kadar atesler icinde yatmistim

7 8 ay boyle devam etti. Tanistigimiz ilk zamanlar ortak bir arkadasimizdan duydugum kadariyla herkesi ekler konusur o sakin guvenme tepkisini almistim. Onunla bunu paylastigimda evet dogru ama herkese nasil davranmissam sana da oyle davranicam diye bir sey yok cevabini almistim. Dogrudur dedim kader dedim. Belki duzelir dedim. Duzelmedi benimde digerlerinden bir farkim yoktu onun icin. Ama icimde gittikce buyudu. Hic bi zaman ona olan duygularmi soylemedim ve elimden tamamen gitti. Nisan ayi gibi saclari yumurta sarisi bir kizla sevgili oldu. Bir anda fotograflarini gorunce sok olmustum. Tabi iliskileri uzun surmedi. yaz ayi boyunca hic bi sekilde iletisimimiz olmadi. Derken iki samimi arkadasiyla gorusme firsatim oldu. Birisi cocukluk arkadasi. Ikiside onun adini duyunca nefret sozcukleriyle basladi konusmamiz. O kimseyi sevemez hepsiyle dalga gecer herkesle konusur hemen birisini yuzustu birakir dediler. Afedersiniz cocukluk arkadasi serefsiz bile dedi. Bunun uzerine swarmdan arkadaslarina baktim. Bir suru tanidigim kiz arkadaslarim vardi. Ustune ustluk evli akrabami bile eklemisti! simdi ise 1 bucuk aydir bir sevgilisi varmis. Tam aklimdan cikarttim rahatladim derken bugun resimlerini gordum. O kadar cok kotu oldum ki. Hayallerimin adami baskasinin yanindaydi. Hicte birini sevemeyecekmis gibi bir hali yoktu. Allahtan hep hayirlisi istiyorum benim icin hayirli degildi iste zorlama diyorum ama kendimi rahatlatamiyorum

surekli acaba duygularimi acik etseydim daha mi iyi olurdu deyip sucu kendimde ariyorum. tesekkur ederim okudugunuz icin..