• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül İsleri

Belki de benim cok uykum geldi mayistim ondan dokundu, duygusala baglamayalim hemen :)
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

Olsun duygusallik iyidir insani duygulari köreltmez. :) amiin insallah.

Hic kotuBir yorum yapmadim.aksine degerli buldugum icin sizi ve durumunuzu yorum yaptim.bugune kadar da kimseye bir cikisim olmadi sanirim baska sebeplerden gerildiniz siz.ben daima bayanlardan yana olurum sizi tanimiyorum bile..gercekten varsa bir kabahatli yorumum ve incindiyseniz,ben ozur dilerim o halde..ama yinede sizi goz gore gore inciten ben degilim.Aklinizda bulunsun.Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimizin

bana oyle geldi sanirim. Estagfurullah eevet herkes once kendini degerli gormeli ki uzulmesin varsa benim de bir kabahatim kusura bakmayin ustumde bugunku fotograf olayinin uzuntusu var sanirim.

hakkında hayırlı degilmiş ALLAH kurtarmıs böyle bi adamdan seni. gönle söz gecmiyo ama bazen mantıgı da dinlemek lazım. kafanı oyalayacak bıseyler yap bıgun unutursun karsına senı hakeden bırılerı çıkar ve mutlu olursun inşALLAH.

Seni istese zaten çabalardı senin için. Daha ne kadar açık edeceksin ki. Birini de sevebilir bilemezsin herkesin bir durağı vardır neticede. Belkide sen çok istasyonu olan bir adamın son durağı olmaktan daha değerlisindir, çok daha mutlu olacağın biri çıkar belki karşına.

Iyi aksamlar hanimlar. Biraz uzun anlatacagim cunku cok doluyum. Yaklasik 1 bucuk sene önce birisiyle tanistim. Ilk gordugumde etkilendigim bir insandi. Tanistik gorustuk ama ben cok erkenden cok fazla hayal kurdum. Hem de hic olmayacak bir karakterle. Ben isin duygusal boyutunu dusunurken adam beni ikinci gorusmede opmeye kalkti. Aramizda tamam artik biz sevgiliyiz diyecek kadar bir konusmamiz olmadi ama hic bir zamanda kendini unutturmadi. Ara ara mesaj atar gorusmek isterdi. Gorusur sevgili gibi davranir sarilir sonraki gun hic ses seda gelmezdi. Hic unutmuyorum dogum gunumden iki hafta once gorusmustuk hersey cok guzeldi tamam dedim bu sefer olacakti. Herif dogum gunumu bile kutlamamisti hatirlarsiniz belki gectigimiz kis salgin vardi ve ailecek bizde tutulmustuk. Tamda dogum gunume denk gelmisti. Kutlamadigi icin uzuntumden sabaha kadar atesler icinde yatmistim :KK43: 7 8 ay boyle devam etti. Tanistigimiz ilk zamanlar ortak bir arkadasimizdan duydugum kadariyla herkesi ekler konusur o sakin guvenme tepkisini almistim. Onunla bunu paylastigimda evet dogru ama herkese nasil davranmissam sana da oyle davranicam diye bir sey yok cevabini almistim. Dogrudur dedim kader dedim. Belki duzelir dedim. Duzelmedi benimde digerlerinden bir farkim yoktu onun icin. Ama icimde gittikce buyudu. Hic bi zaman ona olan duygularmi soylemedim ve elimden tamamen gitti. Nisan ayi gibi saclari yumurta sarisi bir kizla sevgili oldu. Bir anda fotograflarini gorunce sok olmustum. Tabi iliskileri uzun surmedi. yaz ayi boyunca hic bi sekilde iletisimimiz olmadi. Derken iki samimi arkadasiyla gorusme firsatim oldu. Birisi cocukluk arkadasi. Ikiside onun adini duyunca nefret sozcukleriyle basladi konusmamiz. O kimseyi sevemez hepsiyle dalga gecer herkesle konusur hemen birisini yuzustu birakir dediler. Afedersiniz cocukluk arkadasi serefsiz bile dedi. Bunun uzerine swarmdan arkadaslarina baktim. Bir suru tanidigim kiz arkadaslarim vardi. Ustune ustluk evli akrabami bile eklemisti! simdi ise 1 bucuk aydir bir sevgilisi varmis. Tam aklimdan cikarttim rahatladim derken bugun resimlerini gordum. O kadar cok kotu oldum ki. Hayallerimin adami baskasinin yanindaydi. Hicte birini sevemeyecekmis gibi bir hali yoktu. Allahtan hep hayirlisi istiyorum benim icin hayirli degildi iste zorlama diyorum ama kendimi rahatlatamiyorum :KK43: surekli acaba duygularimi acik etseydim daha mi iyi olurdu deyip sucu kendimde ariyorum. tesekkur ederim okudugunuz icin..
Allahtan duygularini aciklamamissin canim,o zaman daha cok pisman olurdun iyikide acilmamissin baksana adama yakinda harem da acar kendine,kurtulduguna sukret canim hiccte uzulme allahin sevgili kuluymussun valla

Allahtan duygularini aciklamamissin canim,o zaman daha cok pisman olurdun iyikide acilmamissin baksana adama yakinda harem da acar kendine,kurtulduguna sukret canim hiccte uzulme allahin sevgili kuluymussun valla

Ayy oyle mi dersin canim yaa. Allah bir seyi vermiyorsa vardir bir hayir diyorum ama icime su serpemiyorum. Zamanla bakmazsam unuturum diyorum insallah. Tesekkur ederim canimmm

hakkında hayırlı degilmiş ALLAH kurtarmıs böyle bi adamdan seni. gönle söz gecmiyo ama bazen mantıgı da dinlemek lazım. kafanı oyalayacak bıseyler yap bıgun unutursun karsına senı hakeden bırılerı çıkar ve mutlu olursun inşALLAH.

amin canim insallah hep hayirlisi olsun diye dua ediyorum aglayip sizlanmamak lazim haklisiniz insallah hayirlisi olur canim cok tesekkur ederim.

Seni istese zaten çabalardı senin için. Daha ne kadar açık edeceksin ki. Birini de sevebilir bilemezsin herkesin bir durağı vardır neticede. Belkide sen çok istasyonu olan bir adamın son durağı olmaktan daha değerlisindir, çok daha mutlu olacağın biri çıkar belki karşına.

Cok haklisin canim. Zamana birakmak lazim bundan sonra. Insallah gunun birinde bu adama ettigim duam kabul olmamis diye sukrederim.

Iyi aksamlar hanimlar. Biraz uzun anlatacagim cunku cok doluyum. Yaklasik 1 bucuk sene önce birisiyle tanistim. Ilk gordugumde etkilendigim bir insandi. Tanistik gorustuk ama ben cok erkenden cok fazla hayal kurdum. Hem de hic olmayacak bir karakterle. Ben isin duygusal boyutunu dusunurken adam beni ikinci gorusmede opmeye kalkti. Aramizda tamam artik biz sevgiliyiz diyecek kadar bir konusmamiz olmadi ama hic bir zamanda kendini unutturmadi. Ara ara mesaj atar gorusmek isterdi. Gorusur sevgili gibi davranir sarilir sonraki gun hic ses seda gelmezdi. Hic unutmuyorum dogum gunumden iki hafta once gorusmustuk hersey cok guzeldi tamam dedim bu sefer olacakti. Herif dogum gunumu bile kutlamamisti hatirlarsiniz belki gectigimiz kis salgin vardi ve ailecek bizde tutulmustuk. Tamda dogum gunume denk gelmisti. Kutlamadigi icin uzuntumden sabaha kadar atesler icinde yatmistim :( 7 8 ay boyle devam etti. Tanistigimiz ilk zamanlar ortak bir arkadasimizdan duydugum kadariyla herkesi ekler konusur o sakin guvenme tepkisini almistim. Onunla bunu paylastigimda evet dogru ama herkese nasil davranmissam sana da oyle davranicam diye bir sey yok cevabini almistim. Dogrudur dedim kader dedim. Belki duzelir dedim. Duzelmedi benimde digerlerinden bir farkim yoktu onun icin. Ama icimde gittikce buyudu. Hic bi zaman ona olan duygularmi soylemedim ve elimden tamamen gitti. Nisan ayi gibi saclari yumurta sarisi bir kizla sevgili oldu. Bir anda fotograflarini gorunce sok olmustum. Tabi iliskileri uzun surmedi. yaz ayi boyunca hic bi sekilde iletisimimiz olmadi. Derken iki samimi arkadasiyla gorusme firsatim oldu. Birisi cocukluk arkadasi. Ikiside onun adini duyunca nefret sozcukleriyle basladi konusmamiz. O kimseyi sevemez hepsiyle dalga gecer herkesle konusur hemen birisini yuzustu birakir dediler. Afedersiniz cocukluk arkadasi serefsiz bile dedi. Bunun uzerine swarmdan arkadaslarina baktim. Bir suru tanidigim kiz arkadaslarim vardi. Ustune ustluk evli akrabami bile eklemisti! simdi ise 1 bucuk aydir bir sevgilisi varmis. Tam aklimdan cikarttim rahatladim derken bugun resimlerini gordum. O kadar cok kotu oldum ki. Hayallerimin adami baskasinin yanindaydi. Hicte birini sevemeyecekmis gibi bir hali yoktu. Allahtan hep hayirlisi istiyorum benim icin hayirli degildi iste zorlama diyorum ama kendimi rahatlatamiyorum :( surekli acaba duygularimi acik etseydim daha mi iyi olurdu deyip sucu kendimde ariyorum. tesekkur ederim okudugunuz icin..
Erkekleri nedense gozumuzde cok buyutuyoruz.cok seviyoruz guveniyoruz elimizde gelenin fazlasi icin ugrasiyoruz ama ne fayda ?? Sizin kendinize sayginiz varsa unutmyi ilgilenmemeyi deneyin oncelikle heryerden engelleyin sonrada aklinizdan engelliyin gulun eglenin o yapiyorsa iszde yspabilirsiniz ;) sevgili yapin arkadas ortaminda olun gezin tozun.zaman gecirin boyle devam ederseniz kendinize yszik etmis olursunuz bence ...

Erkekleri nedense gozumuzde cok buyutuyoruz.cok seviyoruz guveniyoruz elimizde gelenin fazlasi icin ugrasiyoruz ama ne fayda ?? Sizin kendinize sayginiz varsa unutmyi ilgilenmemeyi deneyin oncelikle heryerden engelleyin sonrada aklinizdan engelliyin gulun eglenin o yapiyorsa iszde yspabilirsiniz :KK66: sevgili yapin arkadas ortaminda olun gezin tozun.zaman gecirin boyle devam ederseniz kendinize yszik etmis olursunuz bence ...

Tesekkur ederim canim, demistim ya evli akrabami eklemis diye. Dusunuyorum velev ki ciddi bir iliskimiz olmus ve akrabalarimla tanismis. Evli akrabamin onu swarmdan tanidigini herkese soyledigini dusundum. Irezillik olurduk yemin ediyorum. Allah buyuk olmuyorsa vardir bir sebebi.

Kızma ama Saçları yumurta sarısı bi kız betimlemene güldüm. Kızın suçu ne :) adamda hiç Tekin değil iyi ki kurtulmuşsun

Kızma ama Saçları yumurta sarısı bi kız betimlemene güldüm. Kızın suçu ne :) adamda hiç Tekin değil iyi ki kurtulmuşsun

Hehe kizinda.bizimkinden eksik kalir yani yok canim ya. Kisisel olarak tanimiyorum muhakkak iyi biridir ama benim sahip olmak istedigim adami o yanina alinca haliyle insan ister istemez tirnaklarini gosteriyor :)

Tesekkur ederim canim, demistim ya evli akrabami eklemis diye. Dusunuyorum velev ki ciddi bir iliskimiz olmus ve akrabalarimla tanismis. Evli akrabamin onu swarmdan tanidigini herkese soyledigini dusundum. Irezillik olurduk yemin ediyorum. Allah buyuk olmuyorsa vardir bir sebebi.
Oyle tabi allahm seni oyle bi deyden korumus bak senin degerini bilememisse zaten bu adamin adamligindan suphe ederim ben canmm ;) umarim hep mutlu olirsun sakin kendini uzme salla gitsin senin hayatin herkesinkinden onemli :KK45:

Oyle tabi allahm seni oyle bi deyden korumus bak senin degerini bilememisse zaten bu adamin adamligindan suphe ederim ben canmm :KK66: umarim hep mutlu olirsun sakin kendini uzme salla gitsin senin hayatin herkesinkinden onemli :KK45:

Oyle tabi canim Allah buyyk gonlum rahatt, Allah o sahsiyete de gonul rahatligi versin. Ama ilahi adaletten kacamaz kimse cok sukur
Tesellin icin tesekkur ederim canim :)

Back
X