Gönül istiyor ama hiçbir şey olmuyor.

CookieEater

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
52
5
Nasıl başlasam bilemiyorum.Şuan buraya dertlerimi dökmek istiyorum.Derdim bana göre çok büyük arkadaşlar.Çünkü canımı hiç olmadığı kadar yakıyor bu.Kendimi hiçbir şekilde affedemiyorum.
Geçen sene biriyle tanıştım.Kavgayla başladı sevdamız ancak sonrasında yine kavgayla bitti.Reklam arası gibiydi kısacık bir sene.Nasıl söyleyeyim bilmiyorum.Çok utanıyorum ve aynaya baktığımda gördüğüm o yüzü silip atmak istiyorum.Babamla çok problemlerim var,kısaca baba sevgisi nedir pek bilmiyorum.Tanıdığım o adam,gönlümü her şeyimi adadığım o kişi bana bir baba sevgisiyle yaklaştı.Bunu kendisi de söyledi.Beni en derin yaramdan vurarak alt etti.Haliyle ona itaat eden köleden farksız biri oldum.Onun bu baba sevgisinden birazcık daha,birazcık daha tatmak isterken bir de baktım tamamen eriyip bittim.Geçmişimde ki yaşadığım bir kaç ilişki yüzünden bana bakire olmadığımı söyledi.Kanıtlamaya uğraştım ancak bir süre sonra aramızda ki rahmani aşkın yerini nefsani duygular aldı.En sonunda olan oldu ve korumam gereken en büyük hazinemi koruyamadım.Ardından defalarca bunu tekrar etti.Her olmasını istemediğimde kavga çıkardı.O kadar kötüydü ki,sanki sadece o haltı yemek için bana geliyordu.Ardından gidiyordu.
En sonunda gitti memleketine ve ayrıldı benden.Hiçte umurunda değildi ya,benim burada ne halde olacağım.Bana ayrılmadan önce dediği şey "Sen bana en kıymetli hazineni açtın ben sana nasıl güveneyim" idi.Paramparça halde kaldım.Şuan ondan hamile olma ihtimalim var,ne yazık.
En çok istediğim şeylerden bir tanesiydi evlenip çocuk sahibi olmak.Mutlu bir evlilik mutlu bir hayat ve eşimle birlikte çocuklarımın büyümelerini seyretmek.Çok istiyordum ancak şuan ulaşamayacağım kadar uzak bir hayal.Kimsenin beni bu halde kabul edeceğini zannetmiyorum.Çünkü,ben utanç içerisinde itiraf ediyorum ki, -eminim çoğu kişi burada bana sövecektir- bunca yaptığıma rağmen kapalı biriyim ve onun gidişinden beri kendi iffetime çok önem vermeye başladım.O başımda ki örtünün hakkını vermeye çalışsam da,ne kadar masum gözüksem de içimde bir pislik yatıyor.Ömrüm boyunca beni takip edecek bu iğrençlikle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.Daha gerçekten çok gencim.Bana ileride beni böyle kabul eden birisi çıkacağını söylemeyin.Çünkü çıkmayacak.Çıksa dahi benim ona bakacak yüzüm yok.Ben muhafazakar,dini bütün,birlikte Mekke'de nikah kıyacağım bir eş istiyorum.Aslında bu benim onunla hayalimdi ama o artık yok.Böyle bir eş adayının benim gibi birine bakması söz konusu olamaz.Benimde ona bakmam imkansız.Kendi düşen ağlamaz derler ya,diyin bunu.Paramparça olmuş yüreğime bir tuzda siz basın. Allah korkum olmasa,şuracıkta canıma kıyacağım.Görüyorum bazı çiftleri pek kıskanıyorum,asla olamayacak bir şey benim için.Burada okuyorum hamile kalanları,sevinçleri ne de güzel.Ben hiç tadamayacağım o duyguyu.Bebeğimi kucağıma alamayacağım mesela.Eşimin elinden tutup dışarıda gezemeyeceğim.Bu canımı öyle yakıyor ki.Ne bileyim,derdim büyük benim.

Son düzenleme:
Cnm hayat zor hepimizi uzen durumlar oluyor herkes bambaska seyler yasıyor herkes bıyerlerden kaybedıyor senın en buyuk hazınenı aldıgını dusunen bı ınsan herseyden once senın o hazınene saygı duymalıydı hatta sen ıstesen bıle hayır demelıydı o olgun bırı bunu senden daha ıyı bılıyordur buna emın ol sana bunu yapmıs sonrada senınle gorsumeye yasamaya devam etmıs demı cnm ıstese hadı yaptı devam etmeyebılırdı kısacası sadece kendını sorgulama ve onune bak hayat tum olumsuzluklara ragmen devam edıyor onu tam anlamıyla cıkar hayatından cok ınsalar cok hatalar yapıp dogru yolda ılerleyıp guzel bır yasam surebılıyorlar buna ınan ınsallah sende mutlu umutlu guzel gunler yasarsın buna ınan Allah buyuk

Herkes hata yapar geçmez denilen acılar bir gün geçer... dua et zor bir durum allah yardimcin olsun bu acı da geçer.. .

Kalbin daraldığında bütün kapılar yüzüne kapandığında sen Allahına sığın o sana hakkında hayırlı olani verecektir
Amenna öyle.
Cnm hayat zor hepimizi uzen durumlar oluyor herkes bambaska seyler yasıyor herkes bıyerlerden kaybedıyor senın en buyuk hazınenı aldıgını dusunen bı ınsan herseyden once senın o hazınene saygı duymalıydı hatta sen ıstesen bıle hayır demelıydı o olgun bırı bunu senden daha ıyı bılıyordur buna emın ol sana bunu yapmıs sonrada senınle gorsumeye yasamaya devam etmıs demı cnm ıstese hadı yaptı devam etmeyebılırdı kısacası sadece kendını sorgulama ve onune bak hayat tum olumsuzluklara ragmen devam edıyor onu tam anlamıyla cıkar hayatından cok ınsalar cok hatalar yapıp dogru yolda ılerleyıp guzel bır yasam surebılıyorlar buna ınan ınsallah sende mutlu umutlu guzel gunler yasarsın buna ınan Allah buyuk
İnşallah yaşarım.Cezam belki ömrüm boyu bunu tadamamak,çekeceğim mecburen.Allah razı olsun.

Geçmişine bi şey diyemem ama geleceğine sözüm var.

Kendini haketmediğin kadar ağır yükleniyorsun. Şahsen bende bekaret konusuna, ilk erkeğin eş olmasına önem veririm. Ama senin durumun senin yazdığın kadar kötü değil. Kirli değilsin, aşağılık değilsin. Kimse sana sövmeyecek, yarana tuz basıp zevk almayacak. Ne kadar şuan kulaklarını herşey daha güzel olacak sözüne kapalı olsada HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

Diğer konuda hamilelik. bi eczaneye git test al. Utanırım dersen başka ilceden al bi restorantta yap, test ten kurtul.

Henüz terkedilmiş olduğunu kabullenememişsin kabullendiğinde herşey daha kolay olacak. Kendini nasıl böyle kötü sufatlarla tanımlarsın aklım almıyor bana göre tek yanlışın kendini sevmemen ve yaptığının arkasında duramıyor olman bunu da şu anki ruhsal çöküntüne bağlıyorum. Mekke' de nikah ve fotodaki takkeli gencin konuyla alakasını çözemedim

bence gerçekten pişmanlık duyuyorsanız tövbe edin ve bir daha asla böyle bir hataya düşmeyin ki bence anlamışsınız zaten hatanızı.

ilerisi için ümitsiz olmayın lütfen, bol dua edin.
allah yardımcınız olsun.

Ya ne demek en büyük hazine açtın sana güvenemem lafı ya resmen bahane bulayım demiş düşünmüş o kafa nasıl kafaysa bu bahaneyi bulmuş terk etmek için. Kendisi asıl güvenilmez ve adi olan. Bence sen boşuna kahretme kendini. Herşey olacağına varır. Hayatını akışına bırak. İlerde neler olacağını ya da olmayacağını nerden bilebilirsin ki. Şu an çok üzgünsün ama zamanla geçecek. Dünya öyle bir yer ki hiç kimse güvenilir ve herkes güvenilmez :/

Nasıl başlasam bilemiyorum.Şuan buraya dertlerimi dökmek istiyorum.Derdim bana göre çok büyük arkadaşlar.Çünkü canımı hiç olmadığı kadar yakıyor bu.Kendimi hiçbir şekilde affedemiyorum.
Geçen sene biriyle tanıştım.Kavgayla başladı sevdamız ancak sonrasında yine kavgayla bitti.Reklam arası gibiydi kısacık bir sene.Nasıl söyleyeyim bilmiyorum.Çok utanıyorum ve aynaya baktığımda gördüğüm o yüzü silip atmak istiyorum.Babamla çok problemlerim var,kısaca baba sevgisi nedir pek bilmiyorum.Tanıdığım o adam,gönlümü her şeyimi adadığım o kişi bana bir baba sevgisiyle yaklaştı.Bunu kendisi de söyledi.Beni en derin yaramdan vurarak alt etti.Haliyle ona itaat eden köleden farksız biri oldum.Onun bu baba sevgisinden birazcık daha,birazcık daha tatmak isterken bir de baktım tamamen eriyip bittim.Geçmişimde ki yaşadığım bir kaç ilişki yüzünden bana bakire olmadığımı söyledi.Kanıtlamaya uğraştım ancak bir süre sonra aramızda ki rahmani aşkın yerini nefsani duygular aldı.En sonunda olan oldu ve korumam gereken en büyük hazinemi koruyamadım.Ardından defalarca bunu tekrar etti.Her olmasını istemediğimde kavga çıkardı.O kadar kötüydü ki,sanki sadece o haltı yemek için bana geliyordu.Ardından gidiyordu.
En sonunda gitti memleketine ve ayrıldı benden.Hiçte umurunda değildi ya,benim burada ne halde olacağım.Bana ayrılmadan önce dediği şey "Sen bana en kıymetli hazineni açtın ben sana nasıl güveneyim" idi.Paramparça halde kaldım.Şuan ondan hamile olma ihtimalim var,ne yazık.
En çok istediğim şeylerden bir tanesiydi evlenip çocuk sahibi olmak.Mutlu bir evlilik mutlu bir hayat ve eşimle birlikte çocuklarımın büyümelerini seyretmek.Çok istiyordum ancak şuan ulaşamayacağım kadar uzak bir hayal.Kimsenin beni bu halde kabul edeceğini zannetmiyorum.Çünkü,ben utanç içerisinde itiraf ediyorum ki, -eminim çoğu kişi burada bana sövecektir- bunca yaptığıma rağmen kapalı biriyim ve onun gidişinden beri kendi iffetime çok önem vermeye başladım.O başımda ki örtünün hakkını vermeye çalışsam da,ne kadar masum gözüksem de içimde bir pislik yatıyor.Ömrüm boyunca beni takip edecek bu iğrençlikle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.Daha gerçekten çok gencim.Bana ileride beni böyle kabul eden birisi çıkacağını söylemeyin.Çünkü çıkmayacak.Çıksa dahi benim ona bakacak yüzüm yok.Ben muhafazakar,dini bütün,birlikte Mekke'de nikah kıyacağım bir eş istiyorum.Aslında bu benim onunla hayalimdi ama o artık yok.Böyle bir eş adayının benim gibi birine bakması söz konusu olamaz.Benimde ona bakmam imkansız.Kendi düşen ağlamaz derler ya,diyin bunu.Paramparça olmuş yüreğime bir tuzda siz basın. Allah korkum olmasa,şuracıkta canıma kıyacağım.Görüyorum bazı çiftleri pek kıskanıyorum,asla olamayacak bir şey benim için.Burada okuyorum hamile kalanları,sevinçleri ne de güzel.Ben hiç tadamayacağım o duyguyu.Bebeğimi kucağıma alamayacağım mesela.Eşimin elinden tutup dışarıda gezemeyeceğim.Bu canımı öyle yakıyor ki.Bir fotoğraf gördüm sizinle de paylaşmak isterim. http://i.hizliresim.com/XBMaPo.jpg Böyle bir eşim olmayacak öyle canımı yaktı ki bu.İçim böyle kavruldu resmen.Ne bileyim,derdim büyük benim.

Madem bu kadar pisman oldun tipta diktirme operasyonu var bunu yaptirabilirsin muhtemelen bircok bu durumu yasiyan kizlar var ben hic kizmiyorum bazilari kizabilir yorumum tepkide cekebilir bu konuda gönlün ferah bir sekilde diktir
insan oglu cig süt emmistir erkekler asla dürüst degiller.. bunu kabul etmek gerek hicbir erkege güvenmiyorum biliyorum su an cok aci cekiyorsun ama ileride elbette sende bir yuva kurucaksin cocuklarin olacak neden bundan mahrum kalacaksin ugursuzun biri seni yari yolda birakti diye? utanmadan bide en büyük hazineni bana verdin sana nasil güveneyim demis asil ona nasil güvenmeli en degerli hazinesini veren bir kizi böyle yüz üstü birakti cekti gitti demkki baastan beri amaci buydu..
Neyse banlanmak istemiyorum hakkinda hayirlisi olsun söylediklerimi düüsün bu konuyuda ömür boyu sadece sen bil kimselere anlatma..

off çok üzüldüm ama olmuş bikere :KK43: Allah affeder sizi inşallah sakın intihar falan düşünme canına kiymak daha günah..hep dua et gönlünü ferah tut..

Geçmişine bi şey diyemem ama geleceğine sözüm var.

Kendini haketmediğin kadar ağır yükleniyorsun. Şahsen bende bekaret konusuna, ilk erkeğin eş olmasına önem veririm. Ama senin durumun senin yazdığın kadar kötü değil. Kirli değilsin, aşağılık değilsin. Kimse sana sövmeyecek, yarana tuz basıp zevk almayacak. Ne kadar şuan kulaklarını herşey daha güzel olacak sözüne kapalı olsada HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

Diğer konuda hamilelik. bi eczaneye git test al. Utanırım dersen başka ilceden al bi restorantta yap, test ten kurtul.
Korkuyorum ve ne yazık ki daha erken.Sağolasın tüm yorumun için fakat bunu defalarca söyledim.Her şey iyi olacağını fakat her şey daha da kötüye gidiyor.Bir el bombası gibiyim,eninde sonunda patlayacak olan.

Henüz terkedilmiş olduğunu kabullenememişsin kabullendiğinde herşey daha kolay olacak. Kendini nasıl böyle kötü sufatlarla tanımlarsın aklım almıyor bana göre tek yanlışın kendini sevmemen ve yaptığının arkasında duramıyor olman bunu da şu anki ruhsal çöküntüne bağlıyorum. Mekke' de nikah ve fotodaki takkeli gencin konuyla alakasını çözemedim
Canımın yanıp kavrulmam ve son radde gelmem o fotoğrafla başladı.En çok istediğim şeyde o nikah idi.Belirtmek istedim,sorun oluyorsa kaldırayım.

Amenna öyle.

İnşallah yaşarım.Cezam belki ömrüm boyu bunu tadamamak,çekeceğim mecburen.Allah razı olsun.

heyyyyy madem bize derdini döktün bak bütün arkadaslar yazmıs kendını üzme dıye bizim sözümüzü dinlemelisin :) biraz gülümse ve önce kendını sev ok bu cok önemlı biliyomusun benım 3 erkek arkadasım oldu sımdıye kadar ve 3 üde evlendı bense yıne bekar cok sevdım cok uzuldum hep kalktım umıtle yurudum artık tekım hayatıma kımseyı ıstemıyorum cunku olmuyor mutsuz oluyorum bırde ayrıldıgım ınsana sans getırıyorum kac yıllık bekarlar evlenıyor benden sonra pekı ben sorsan hep sevdım hep samımıydım hep ınandım ama hata ettım artık yapmıyorum kendımle daha mutluyum once kendımız mutlu olmalıyız bun sakın unutma Allah buyuk ve bırde bılmıyorum belkı kılıyorsun kılmıyorsanda namaz kıl Allaha en yakın oldugun yer secde ona dua et herseyı ona alnlat kardesım

Bacım sen ne diyon yaa..

Dini inanç konusunda seninle bambaskayiz. Ama umurumda değil

Herkes hata yapar. Insanlara seni yargılama hakki verme. Gelecekteki eşine de, başkalarına da. Allaha inaniyorsun, sadece allaha hesap verirsin

Ayrıca bence biriyle aşk yaşamak sevişmek falan seni kirletmiyor. Neden kadınlar kendini kirli hissediyor ama erkekleri kimse yargilamiyor ? Umurlarinda olmuyor.

Lütfen... kadinlar olarak lütfen erkeklere hak olan şeyleri kendimize yasaklamayalim. Ezik gibi davranmayalim.

Madem bu kadar pisman oldun tipta diktirme operasyonu var bunu yaptirabilirsin muhtemelen bircok bu durumu yasiyan kizlar var ben hic kizmiyorum bazilari kizabilir yorumum tepkide cekebilir bu konuda gönlün ferah bir sekilde diktir
insan oglu cig süt emmistir erkekler asla dürüst degiller.. bunu kabul etmek gerek hicbir erkege güvenmiyorum biliyorum su an cok aci cekiyorsun ama ileride elbette sende bir yuva kurucaksin cocuklarin olacak neden bundan mahrum kalacaksin ugursuzun biri seni yari yolda birakti diye? utanmadan bide en büyük hazineni bana verdin sana nasil güveneyim demis asil ona nasil güvenmeli en degerli hazinesini veren bir kizi böyle yüz üstü birakti cekti gitti demkki baastan beri amaci buydu..
Neyse banlanmak istemiyorum hakkinda hayirlisi olsun söylediklerimi düüsün bu konuyuda ömür boyu sadece sen bil kimselere anlatma..
Bende bazen böyle adice çekip gidenleri görünce sizin gibi düşünüyorum.evet namus bu değildir

kendi canınıza kıymayı düşünecek kadar üzmeyin kendizi. hayatta karşımıza neler çıkacağını hiçbirimiz bilemeyiz. o yüzden kimse beni kabul etmez diye düşünüp kendinizden nefret etmeyin. o pislik insandan kurtulduğunuza sevinin. sizin de karşınıza değerinizi bilen, size gerçekten aşık olan birisi çıkacaktır. tüm bu hayallerinizi onunla gerçekleştirip bir ömür boyu mutlu olursunuz umarım.

X