Gönülçelen Atv

tanıtımı bende gördüm
tubaya öncelikle saçları cok kötü olmus
eski rengi güzeldi
şivede kötü :S
bakalım dizi nasıl olucak

Ben yakıştırdım rengi tabii eski siyah dalgalı saçların yerini tutmaz ama güzel yinede...

kanarya tebrıkler benımde aklımdaydı sen acmıssın bıle dızı sımdıdem benım favorım cunku sıslı de gecıyo olaylar ):..emınım tutcak bı yapım olcaktır..

kanarya tebrıkler benımde aklımdaydı sen acmıssın bıle dızı sımdıdem benım favorım cunku sıslı de gecıyo olaylar ):..emınım tutcak bı yapım olcaktır..
sagol canim.bu sefer basarabildim film konusu acmayi.:lepi:yoksa bende hep kaciriyordum.:sm_confused:bencede bu film bayagi tutacak.konusu diger filmlere göre biraz daha degisik.yerimseniben

bende az önce gördüm fragmanı
konusunu ben acıyım dedim ama benden önce davranılmışşşş:))
ben bayılıyorumm tuba büyüküstüneee
diger erkek oyuncuyuda begenirimm
cok tutar kesin bu dizii
inşallah samanyolunu kaldırırlarr kötükedihüso

tuba... yakışmamış,beğenemedim ben yaa... tubayı daha hanım hanımcık rollerde görmeye alışmıştım...böyle bi kıza bu ağız hiç yakışmamış...cansel aynı cansel,sevdiğim cansel...ama tuba!! merakla beklediğim bi diziydi ama izlemeyi düşünmüyorum açıkcası....

tubaya çingene kızı rolü hiç yakışmamış o muhallebi çocuğu diye söylemesi çok yapmacık durmuş bence hanım hanımcık roller daha iyi tam ona göre ben izlemeyi düşünmüyorum

tubaya çingene kızı rolü hiç yakışmamış o muhallebi çocuğu diye söylemesi çok yapmacık durmuş bence hanım hanımcık roller daha iyi tam ona göre ben izlemeyi düşünmüyorum

dizinin senaryosu bunun üzerine zaten arkadaşlar. ilerleyen bölümlerde hanımefendi olacakyerimseniben

93433611.jpg

45524415.jpg

55125640.jpg

91851993.jpg

38739328.jpg

62322297.jpg

16768919.jpg

Petek Dinçözün bir ara oynadığı bir dizi vardı.
Varoşluktan starlığa gidiyordu zannediyorum bu da böyle olacak.

Keşfedicekler yeni yüz yeni ses filan
Tuğba Büyüküstün'ü adam etme dönemleri
diksiyon, yürüyüş, tavır, davranış bakış,
bu sezon böyle geçer gibime geliyor.

Petek Dinçözün bir ara oynadığı bir dizi vardı.
Varoşluktan starlığa gidiyordu zannediyorum bu da böyle olacak.

Keşfedicekler yeni yüz yeni ses filan
Tuğba Büyüküstün'ü adam etme dönemleri
diksiyon, yürüyüş, tavır, davranış bakış,
bu sezon böyle geçer gibime geliyor.

klasik türk dizisi işte
yok mu şöle farklı bi konusu olsun bunun da

Back
X