Gönülçelen Atv

selinin annesı olsaa bu gosterı ndn onun ıcın cok onemlıı olsun boshayallersmile
tubanın annesı olsa babası hatrlamıyo muuu :hulya:

Tubaya bayılıyorum ya ilerleyen bölümlerde Leventte aşık olacak herhalde Hasrete ve evdeki yardımcı bayan Selinin annesi. Bakalım nasıl ilerleyecek dizi.

Hasretin annesi evet,
Burhan Nakiyenin yanındayken gördü Saime'yi korktu tabi şimdide çocukları Bulgaristana kaçırıyor :oklava:

Off Kafam karştı yaa, bu kadın ne oldu ne gördüki hasretin kızı olduğunu anladı birden orasını kaçırdım herhalde... babası daha öncedende gelmişti eve ozaman hiçmi karşılaşmadılar
haftayı çok merak ediyorum neler olacak

Kızlar son anda senaryo değiştirildi diye düşünüyorum,
şu ana kadar oynanan bölümlerde hep Selin'in annesiymiş izlenimini bıraktılar,
bir anda Hasret'e döndü olay.
Hem düşünsenize, Saime o eve Hasretin öğrenci gelceğini bilmiyordu ki baştan,
o tamamen Selin için ordaydı taa ki son bölüme kadar.
Hem bir sahne daha, Murat annesiyle tartıştıktan sonra Hasreti de alıp evi terketmişti hani, Saime o zaman nerdeydi, bu mu annelik?

Yüzde yüz senaryo değişti son anda.

Kızlar son anda senaryo değiştirildi diye düşünüyorum,
şu ana kadar oynanan bölümlerde hep Selin'in annesiymiş izlenimini bıraktılar,
bir anda Hasret'e döndü olay.
Hem düşünsenize, Saime o eve Hasretin öğrenci gelceğini bilmiyordu ki baştan,
o tamamen Selin için ordaydı taa ki son bölüme kadar.
Hem bir sahne daha, Murat annesiyle tartıştıktan sonra Hasreti de alıp evi terketmişti hani, Saime o zaman nerdeydi, bu mu annelik?

Yüzde yüz senaryo değişti son anda.

bende ayni düsünüyorum ama söyle olabilir selinde saimenin kizi olabilir

bende ayni düsünüyorum ama söyle olabilir selinde saimenin kizi olabilir

Öyle olsa baya saçmalarlar be canım, zannetmiyorum ben,
ama kesinlikle başta Selin'in annesi olarak gösterdiler baktılar olmuyor oku Hasret'e çevirdiler.
Hatırlıyorumda, Hasret Selinin videosunu izlerken Saime bakamıyordu bile ağlamaktan, o zamanda herkes diyordu Selinin annesi diye.
Bu 360 derece dönüş neden acaba. fisfisfis

Arkadaşlar sizde yazmışsınız bu Saime Selin'in annesi değil miydi?Nerden çıktı şimdi Hasret'in anneliği?Birde bu Murat'ta tam bir odun ya!Kıza ne yaptığı belli değil!

Evet ya,dizi uzasın diye yapmadıkları kalmıyor.Haftaya ne olacağını gösterdiler şimdi,seyrettiniz mi?Hasret sahne alıyor ve Murat mutluluktan uçuyor:)Acaba sonra ne olacak?Dizinin başından beri herkes konserin derdindeydi.

evet seyrettim bakalım neler olacak sezon finali dönüşü garanti saimenin ağbisi falan bir kötülük yaparlar.

konser harikaydı bence hasrette çok güzel olmuş .. ama şarkıyı söylemedigi bariz belli oluodu.. ben gönül salıncagını söylicek diye bekliosum bu şarkı süpriz oldu.. ama çok güzel bi şarkıymış çok begendimm normalde o ses kime ait acaba

salon bariz çok küçüktü prova ıcın gıttıklerı salonla alakası yoktuu ben konserde daha görkemli bı hava beklerdimm böyle kendı çapında bi gösteri gibi geldi bana

Kadrodan ayrılan isimler Umut Kurt, Ünal Silver, Tuna Orhan ve Ayşe Şule Bilgiç. Bunun yanısıra diziye bomba bir isim katılacak. Aldığımız duyumlara göre; Hasret'in zor günlerinde yol arkadaşı olarak diziye katılacak isim ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici!

ya cansel elçin nasıl bir oyuncu öyle arkadaşım...o bakışlar, o duyguyu izleyiciye olduğu gibi geçirmesi...bu adam ne yapsa izlerim

Back
X