• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

bılmıyorum artık ramazan ustu mubarek aylarda bu adamların yada neyse neyın artık ınsanların derdı ne sahterkalıkta bır numara olmuslar gmaıl falan vermeler benımd ederdım var konu acıp yardım edınmı dıyorum derdı veren ALLAH dermanınıda verır sıkısıp kaldıysamda konumu acar edepsızlık etmeden yardımımıda fıkrımıde ısterım rıca ederım ama bazı bayanların agzı da konu sahıbesınden pekte uzak degıl bız kadınız yahu mahalle agzıyla bır erkek gıbı konusmakta ne ?
ama konuyu uzatıp lastık sakız gıbı kufur yemeyede gerek yok
Admın bakacaktır ıcabına
Küfür seçilip yenilmez seviyesi bozuk insanın foyasını ortaya çıkarırsın insanları işletmesin diye o da gerçek yüzünü gizleyemediğinden saldırganlaşır işte böyle.İkidir iyi niyetlisin diye sana yazmıyorum ama lafın bana madem o kadar incesin dikkat eder misin küfür yedirtiyorsunuz kendinize demek niye.İnsan var insanımsı varlıklar var.Ne bilelim küfür mü edecek düzgün mü konuşacak?

Acımasızsınız kadınlar kulübü üyeleri dağılabilirsiniz, şimdi Mune gelir zaten, toz olma vakti ( Gerçi ben bir şey yapmadım ) :6::6::6::6:

15 sayfa yorumun hepsini okudum, hiiiç kusura bakmayın, sarraf marraf anlamam sizlerde hatalısınız, üye yanlış yazmış başlamışsınız dalga geçmeye, o kadar anlıyorsunuz madem konu büyümeden biz bu kişinin yazım şeklinden şüphelendik deyip kötü içerik butonuna bassaydınız.

Ayrıca şu eski konuları ortaya çıkarma işine kızıyorum bilesiniz, konu sırf geyik yorumlarıyla dolu, savunma sarrafız, sarrafsanız basın butona, konuyu geyiğe çevirip kakara kikiri yapmayın, milyon kere söyledim BDV'deki konularda dikkat edin diye.

Topikte dalga geçenler, geyikçi listesine yazıldınız, liste kabarıyor, yakındır bir sürü kişinin geyikten banlanması...

Back
X