google harita yanlis konum bildirimi yapar mi kizlar??

Otele gitse ya karttan öder yada öncesinde toplu para çeker bence bunun peşine düşün siz . yanlış gösteriyor benimde başıma geldi bir yeri ararken başka yeride gösteriyor bu tek başına bir gösterge değil cidden günahını da almış olabilirsiniz ödeme geçmişi otel görüntüsü o gün de kimlerle konuştuğu telefon msj trafiği bunları sorgulayin
butun kartlarina teker teker baktim otel icin para cekilmemis.nakitte cekilmemis.ve cebinde otele vs verecek kadar parasi da yoktu.kiyametleri kopardim sen fuhuscusun diye.attim disari kurana yemin ediyor ama suphe kotu bisey yani.

esinizin telefonu iphone sa Gizlilik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri ordan da "Sistem Servisleri" menüsünde, en altta "Sık Kullanılan Konumlar" seçeneğine tıkla. otele gitmis gorunuyorsa evet gitmistir

bakamam artik sen otelcisin fuhuscusun diye kiyametler kopardim disari attim.

Bende yapıyor hatta dün bende farkettim içine dahi girmeyip yakınından geçtiğim otellerin mağazaların bildirimini yapmış . Sanırım verici alıcı gücü ile alakalı bişi . Çok şüpheniz varsa arayın oteli sorun. Benimde konum geçmişimde gitmediğim bir ton yer gözüküyor. Üzerine çok gitmeyin ama hafiftene takipte edin. Söylediği durum olası yani google böyle şeyler yapıyor. Ama suçsuzsa dahi çok burnunuzdan kıl aldırmadan eve kabul edin yine de affettirmek için uğraşsın:D

Bende yapıyor hatta dün bende farkettim içine dahi girmeyip yakınından geçtiğim otellerin mağazaların bildirimini yapmış . Sanırım verici alıcı gücü ile alakalı bişi . Çok şüpheniz varsa arayın oteli sorun. Benimde konum geçmişimde gitmediğim bir ton yer gözüküyor. Üzerine çok gitmeyin ama hafiftene takipte edin. Söylediği durum olası yani google böyle şeyler yapıyor. Ama suçsuzsa dahi çok burnunuzdan kıl aldırmadan eve kabul edin yine de affettirmek için uğraşsın:KK70:
yakin yer olsa bende anlicam fakat 145 km otedeki otel cikinca koptu kiyamet evde

yakin yer olsa bende anlicam fakat 145 km otedeki otel cikinca koptu kiyamet evde
Ya inanın lokasyondan bağımsız bir saçmalık. Benim oturduğum evim anam babam kardeşlerim oturuyor üzerimize tapulu ev haritada günlük kiralık daire olarak gözüküyor. Halbuki aile konutu. Dün siz nerdeymiş eşiniz onu kesinleştirin ama bence suçsuz.

selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?
Bazen konum farklı algılayabilir. Bende çalıştığım yerdeki konumdan bildirim gelip duruyordu dün baktım yan taraftaki binayı algılıyormuş. Orda değilken orda gibi göstermez. Ama çevresindeki bir mekanda olabilir. Birkaç yüz metre etrafındaysa konum algılamıştır

Bende yapıyor hatta dün bende farkettim içine dahi girmeyip yakınından geçtiğim otellerin mağazaların bildirimini yapmış . Sanırım verici alıcı gücü ile alakalı bişi . Çok şüpheniz varsa arayın oteli sorun. Benimde konum geçmişimde gitmediğim bir ton yer gözüküyor. Üzerine çok gitmeyin ama hafiftene takipte edin. Söylediği durum olası yani google böyle şeyler yapıyor. Ama suçsuzsa dahi çok burnunuzdan kıl aldırmadan eve kabul edin yine de affettirmek için uğraşsın:KK70:
otel mahkeme karari olmadan kayit vermiyor.beynimi yedim 2 gundur evden attim sen otelcisin fuhuscusun diye

selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?
saat kaç ile kaç arası? konumda saatte verir çünkü. bi bakın bakalım ne kadar saat arası orada gözüküyor? o saatlerde hiç iletişiminiz oldu mu? az buçuk anlarsınız bence

otel mahkeme karari olmadan kayit vermiyor.beynimi yedim 2 gundur evden attim sen otelcisin fuhuscusun diye
Şimdi eşiniz aldattımı aldatmadı mı bilemem ama kendi kanaatimi söyliyeyim bence suçu yok çünkü kendimden biliyorum google geçmişi saçma salak yerlerde boy gösteriyor. Siz bence eşinizin dün nerede olduğuna kesin kanıt bulun işteyse iş arkadaşı veya kamera kaydı veya market faturası vs vs. Kartlarından pos cihazı para çekilmemiş diyosunuz mesela o gün veya o günden önceki yakın zaman atmden ne zaman para çekmiş ? Bence suçu yok ama siz dün nerde olduğuna iyice bir bakın ikna olun otel kaydına bakmanız gerekmez. Çok üstelemeyin haksız konuma iyice düşmeyin ama yüzde vermeyin.

hic para
Şimdi eşiniz aldattımı aldatmadı mı bilemem ama kendi kanaatimi söyliyeyim bence suçu yok çünkü kendimden biliyorum google geçmişi saçma salak yerlerde boy gösteriyor. Siz bence eşinizin dün nerede olduğuna kesin kanıt bulun işteyse iş arkadaşı veya kamera kaydı veya market faturası vs vs. Kartlarından pos cihazı para çekilmemiş diyosunuz mesela o gün veya o günden önceki yakın zaman atmden ne zaman para çekmiş ? Bence suçu yok ama siz dün nerde olduğuna iyice bir bakın ikna olun otel kaydına bakmanız gerekmez. Çok üstelemeyin haksız konuma iyice düşmeyin

Deprem nedeniyle şebekelerde sorun var ve evet konum her zaman doğruyu göstermez.

Ben Mersin'deyim bir ara telefon konumun harita Ankara, Gaziantep, İstanbul gösteriyordu hatta yurtdışı bile oldu.

Esinizin suçu yok bence ki Kredi kartlarına bakmışsınız çekim yokmuş,nakiTi yokmuş nakit çekim de olmamış otel bedava almayacağına göre telefon konumu yanlıştır .

Doğru demiş. kanımca detaylarda boğuluyorsunuz bu olayın olduğu gün nerdeymiş kesin kanıtlı bulursanız olay çözülür.

Eşinizin konumuna neden bakıyorsunuz? ilk defa duydum bunu.Demek şüphelendiğiniz şeyler var konum yanlış çıksa da başka belirtiler gördünüz ki birikti..Bilemeyeceğim
hayir hic bakmamistim bu zaman kadar.gecen beraber gittigimiz kofteci vardi dur dedim adini unutmustum oranin konumda bi bakiyim adi neydi koftecinin dedim.gunler sirali sekilde cikti karsima.yoksa bu olaydan baska hic suphem olmadi fakat bu da herseye bedel oldu evden kovdum otelci fuhuscu diye ortaligi birburine kattim.kuran uzerine yeminler etti ama inanmadim ben.

Doğru demiş. kanımca detaylarda boğuluyorsunuz bu olayın olduğu gün nerdeymiş kesin kanıtlı bulursanız olay çözülür.
otel konumuna gore isteydi evde degildi.ben isteydim baska yere gitmedim diyor ama suphe kotu bisey sonucta.suphelendigim evliligi surduremem.

Back
X