6 ay önce benimle görüşmek isteyen bir çocuk vardı daha doğrusu tanıştırılmak istenen.Bunu yapmayı çok severim eminim biçok kişi de yapıyodur nerden estiyse ismini arattım ve karşıma netlog arkadaşlık sitesi çıktı bu isimde birkaç üyelik vardı çoğunun özellikleri de birbirine uyuyordu.Profil resminde kışkırtıcı resimler paylaşan birine tıkladım.özellikleri uyuyordu sadece yaşı yanıltmaca olabilir bir yaş büyük yazılmıştı diğer özellikler aynıydı oraya üye falan olmadığım için onu ekleyip omu değilmi emin olmak istemedim hatta oysa bile umursamamak üzere kapattım.o sıra askerdeydi ve o profil de o süre içinde fazla aktif değildi uzunzaman aralıkalrıyla girmişti kışkırtıcı resimler vardı ve benimle sevişmek isteyen bayanlar özel msj atsın pişman olmayacak gibi birşeyler yazıyodu tam hatırlayamıyorum şuan.çok fazla üstüne düşmedim o değildir diye işinde gücünde insandı konduramadım.sonra askerden geldi ara ara kontrol ettim bu rumuzu ve daha sık girmeye başlamıştı.ama ben yine de konduramadım.hiç karşılaşmak istemediğim şeylerdir bunlar ve derler ya hani istenmeyen ot dibinde biter..sonra facebooktan aradım isim aynı soyisim farklı olarak çıktı o değildir yaa dedim orda da bulunduğu şehri istanbul yapmıştı.aynen sırf bu iş için face açmıştı kendine paylaşımalrı arkadaş listesi vs.. en son 2 ay kadar oluyo tekrar bakıyım dedim neler yapmış bi yerden bişeyler yakalayabilecekmiyim.siteden engellenmiş.ve onun ismini arattığım zaman çıkan o bir sürü kişi de uçup gitmiş şimdi yalnızca o isimde 3 tane çıkıyor.yani bunlar aynı kişiymiş ve banlanınca diğer üyelikler de sonlanmış gibi düşündüm.
Bu insanla tekrar yollarımız kesişti görüşmek istiyor ama bunlar beni kuşkulandırıyor.eğer bir ilişkiye başlarsam netlogdaki ve diğer sitedeki sanal sapık o muydu diye düşünüp durcam sormak da olmaz.nasıl sorabilirim ki.yada beni ilgilendirir mi.ya da sordum diyelim alacağım cvp beni ne kadar tatmin edecek.ya evet oraya üyeydim derse?bilmiyorum bunlar ufak detaylar ama insanı bütüne ulaştıran bu detaylar değilmi.sonuçta ben onu çok iyi tanımıyorum şimdi bu karşılaştıklarım yüzünden önyargılıyım.ya da önemsizbir konu da ben mi takıyorum kafaya.keşke hiç bakmasaydım da hiç karşılaşmasaydım şeytan dürter ya bazen.ben mi büyütüyorum acaba.sonuçta erkekler meraklıdır cinselliğe haliyle.ama ne bilim böylesi de biraz mide bulandırıcı.askerdeyken can sıkıntısından açmış desem hoşgörsem bilmiyorum aklıma düşüyor
Uzun oldu biraz ama :18:
Bu insanla tekrar yollarımız kesişti görüşmek istiyor ama bunlar beni kuşkulandırıyor.eğer bir ilişkiye başlarsam netlogdaki ve diğer sitedeki sanal sapık o muydu diye düşünüp durcam sormak da olmaz.nasıl sorabilirim ki.yada beni ilgilendirir mi.ya da sordum diyelim alacağım cvp beni ne kadar tatmin edecek.ya evet oraya üyeydim derse?bilmiyorum bunlar ufak detaylar ama insanı bütüne ulaştıran bu detaylar değilmi.sonuçta ben onu çok iyi tanımıyorum şimdi bu karşılaştıklarım yüzünden önyargılıyım.ya da önemsizbir konu da ben mi takıyorum kafaya.keşke hiç bakmasaydım da hiç karşılaşmasaydım şeytan dürter ya bazen.ben mi büyütüyorum acaba.sonuçta erkekler meraklıdır cinselliğe haliyle.ama ne bilim böylesi de biraz mide bulandırıcı.askerdeyken can sıkıntısından açmış desem hoşgörsem bilmiyorum aklıma düşüyor
Uzun oldu biraz ama :18:
Son düzenleme: