• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gööğüs ucu hassasiyet var gebelik olabilir mi,erken değil mi?

benharikabiriyim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
166
-6
13
25
Adetim 28 bitti 30 filan ilişki oldu 31 Yumurta beyazı akıntı oldu iki üç gün sonra göğsü ucu hassasiyeti başladı uçlara dokundum zaman ağırıyor gebelik olmuş olabilir mi? Erken değil mi ya?
Son adetimin ilk günü 18 bitti gün 28
şu an son adetimden şimdiye kadar olan döngü 21
Yada ovulasyon dönemi oldu için mi?
Vücudum şişmiş durumunda göğüsler öyle

Tam ne zaman test yapsam acaba? Şu an 6 gün gösteriyor bir sonraki adetime
Şu anda bugünde göğsüme dokundukça ağırıyor inşallah vardır yine umutlanıp bir şey çımamazlık olmaz inşallah
Yumurtlama regl hepsinin belirtileri benzer bence bekle regl günü yap

Adetim 28 bitti 30 filan ilişki oldu 31 Yumurta beyazı akıntı oldu iki üç gün sonra göğsü ucu hassasiyeti başladı uçlara dokundum zaman ağırıyor gebelik olmuş olabilir mi? Erken değil mi ya?
Son adetimin ilk günü 18 bitti gün 28
şu an son adetimden şimdiye kadar olan döngü 21
Yada ovulasyon dönemi oldu için mi?
Vücudum şişmiş durumunda göğüsler öyle
Aynı durumdayız. Regl bittikten sonra ki gün ilişki oldu ondan 3-4 gün sonra yani geçen hafta salı ovulasyon testi yaptım çizgi belirgindi değerlendirdik gün geçtikçe silikleşti ve dün tamamen kayboldu. Yani yumurtlama erken olmuş oldu şuan da göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve kasık ağrısı bilmiyorum acaba olabilir mi diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum 🥲

Aynı durumdayız. Regl bittikten sonra ki gün ilişki oldu ondan 3-4 gün sonra yani geçen hafta salı ovulasyon testi yaptım çizgi belirgindi değerlendirdik gün geçtikçe silikleşti ve dün tamamen kayboldu. Yani yumurtlama erken olmuş oldu şuan da göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve kasık ağrısı bilmiyorum acaba olabilir mi diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum 🥲
Aynıyım valla Kasık bölgemde dün hafif sızlama yaşadım hafif ağırı sonra gitti belimde gidip gidip geliyor bende unmutlanmak istemiyorum ama bir yandan umut işte inşallah vardır ya

Bazen yapabiliyor
Testi etkiler mi acaba?
birde ben bunu bu üçüncü ay kullanışım ovulasyon dönemi bittikten sonra kullanıyorum 12 gün ilk kullanmaya başladığımda gebelik olur diye kullandım olmadı ondan etkilemiş olabilir mi?
Kullanmaya başlamadan öncede kimyasal gebelik oldu için artık olur diye doktor verdi olmadı bundan sonra olur mu acaba?
Sonuçta ilaçta ilk üç aydan sonra etkisinin gosteriri diye biliyorum

Back
X