- 15 Ağustos 2025
- 166
- -7
- 13
- 25
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Tam ne zaman test yapsam acaba? Şu an 6 gün gösteriyor bir sonraki adetimeOvulasyon dönemi olabilir erken bence tabi herkesde aynı olmaya bilir
Adetten önce yapılsa çıkmaz miadetin gecikirse test yapabilirsin
Adetine daha 10/15 gün var anlaşılan. Daha döllenme olmamıştır testte nasıl çıksınAdetten önce yapılsa çıkmaz mi
Adetime 10 15 gün yok adetime Su an 6 günAdetine daha 10/15 gün var anlaşılan. Daha döllenme olmamıştır testte nasıl çıksın
Yumurtlama regl hepsinin belirtileri benzer bence bekle regl günü yapTam ne zaman test yapsam acaba? Şu an 6 gün gösteriyor bir sonraki adetime
Şu anda bugünde göğsüme dokundukça ağırıyor inşallah vardır yine umutlanıp bir şey çımamazlık olmaz inşallah
Aynı durumdayız. Regl bittikten sonra ki gün ilişki oldu ondan 3-4 gün sonra yani geçen hafta salı ovulasyon testi yaptım çizgi belirgindi değerlendirdik gün geçtikçe silikleşti ve dün tamamen kayboldu. Yani yumurtlama erken olmuş oldu şuan da göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve kasık ağrısı bilmiyorum acaba olabilir mi diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorumAdetim 28 bitti 30 filan ilişki oldu 31 Yumurta beyazı akıntı oldu iki üç gün sonra göğsü ucu hassasiyeti başladı uçlara dokundum zaman ağırıyor gebelik olmuş olabilir mi? Erken değil mi ya?
Son adetimin ilk günü 18 bitti gün 28
şu an son adetimden şimdiye kadar olan döngü 21
Yada ovulasyon dönemi oldu için mi?
Vücudum şişmiş durumunda göğüsler öyle
Aynıyım valla Kasık bölgemde dün hafif sızlama yaşadım hafif ağırı sonra gitti belimde gidip gidip geliyor bende unmutlanmak istemiyorum ama bir yandan umut işte inşallah vardır yaAynı durumdayız. Regl bittikten sonra ki gün ilişki oldu ondan 3-4 gün sonra yani geçen hafta salı ovulasyon testi yaptım çizgi belirgindi değerlendirdik gün geçtikçe silikleşti ve dün tamamen kayboldu. Yani yumurtlama erken olmuş oldu şuan da göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve kasık ağrısı bilmiyorum acaba olabilir mi diye düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum
Test yaptım negatif çıktı ya daha rgelime 5 gün varAynıyım valla Kasık bölgemde dün hafif sızlama yaşadım hafif ağırı sonra gitti belimde gidip gidip geliyor bende unmutlanmak istemiyorum ama bir yandan umut işte inşallah vardır ya
Son adetim 28 yazısını görünce öyle anladım. 2/3 gün kala çıkar kanda genelde. Çıkmazsa adet günü yine kan verebilirsinAdetime 10 15 gün yok adetime Su an 6 gün
15 10 varsa zaten çıkmaz onu ben biliyorum
Bence daha erken biraz daha bekleTest yaptım negatif çıktı ya daha rgelime 5 gün var
Öyle yapacağım yapmayacağım zaten ama progestan fitil kullanıyorum etkilemz değil mi? Geciktirme filan şimdi az önce sol kasık bölgesinde bir sızlama hafif ağırı girdi sonra geçtiBence daha erken biraz daha bekle
Bazen yapabiliyorÖyle yapacağım yapmayacağım zaten ama progestan fitil kullanıyorum etkilemz değil mi? Geciktirme filan şimdi az önce sol kasık bölgesinde bir sızlama hafif ağırı girdi sonra geçti
Testi etkiler mi acaba?Bazen yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?