Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yazan olmamış ama haftaya bende tedaviye başlayacağım inşallah. Murat Hoca daBu hastanede tüp bebek yaptırıp başarılı sonuç alanlar varmı?
Yaa inşallah tutar sürecinizi yazın mutlakaHiç yazan olmamış ama haftaya bende tedaviye başlayacağım inşallah. Murat Hoca da
Siz başladınız mı yada ne durumdasınız süreç olarak ? Yazarım tabiki deYaa inşallah tutar sürecinizi yazın mutlaka![]()
Merhaba başladınız mı bu hastanede tedaviye :)Hiç yazan olmamış ama haftaya bende tedaviye başlayacağım inşallah. Murat Hoca da
Yani şöyle Temmuz Ağustos ayında full dış gebelikle uğraştım. Şimdi de aşılarımızı tamamlamayla ilgileniyoruz. Yani açıkçası biraz öteliyoruz bi sebep bulup. Kurumla konuştum dış gebelik zamanında değerleriniz sıfırlanınca gelin dediler işte. Ya ben kendimi çok hazır hissedemiyorum aklımda negatif olursa ne yaparım sorusu var sürekli artık çocuk yapmaya da korkuyorum çünkü çok sancılı bi dış gebelik geçirdim çok zorladı diğer yandan da mecburum artık zamanda geçiyoSiz başladınız mı yada ne durumdasınız süreç olarak ? Yazarım tabiki de
evet beb senle konuştuklarımı hatırlıyorum yine de sorup soruşturayım dedim işin kötüsü normalde bugün resgli 2.günüm olması gerekirken malesef 2 damla haricinde gelmedi bu nedenle gidemedim dr içtiğim aspirin veya imom balık yağı folik asit mi yaptı onu da bilemedim ..Ben 2 kere orada denedim olmadı maalesef.
Sonra 3 kere deneyip negatif alan bir arkadaşı buldum bu forumda.
3 Negatiften sonra başka bir yerde bebeği olmuş.
Benimle aynı zamanda tedavi gören bir arkadaş vardı yine buradan onunda negatif oldu.
Daha iyi bir yer seçerdim yerinizde olsam.
Seninle zaten konuşmutuk canım hatırlarsanefsunn210102
Tabi ki siz bilirsiniz karar sizin.
Bugun muayenye gidip ilaç yazacaklardı ama maalesef regli olamadım enteresan günler geçiriyorum :-( siz de mi bu hastahane de düşünüyorsunuz. _Merhaba başladınız mı bu hastanede tedaviye :)
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sizde murat beyde mi tedavi olacaksınız ?Yani şöyle Temmuz Ağustos ayında full dış gebelikle uğraştım. Şimdi de aşılarımızı tamamlamayla ilgileniyoruz. Yani açıkçası biraz öteliyoruz bi sebep bulup. Kurumla konuştum dış gebelik zamanında değerleriniz sıfırlanınca gelin dediler işte. Ya ben kendimi çok hazır hissedemiyorum aklımda negatif olursa ne yaparım sorusu var sürekli artık çocuk yapmaya da korkuyorum çünkü çok sancılı bi dış gebelik geçirdim çok zorladı diğer yandan da mecburum artık zamanda geçiyo![]()
Bugun muayenye gidip ilaç yazacaklardı ama maalesef regli olamadım enteresan günler geçiriyorum :-( siz de mi bu hastahane de düşünüyorsunuz. _
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm rabbim en hayırlı zamanı bilen bize de dua etmen düşüyor. Yukarıda yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş bu hastahanedeki işlemden memnun kalmamış laboratuvar ve çalışanlarından ötürü şikayetçi olmuş ama Murat bey değilmiş dr ayrılan bir dr ama yine de göz ardı etmemek gerekir. sizde ki sorun nedir ?Evet bende araştırma halindeyim şu an. Öncesinde 3 kez tüp bebek denedik şimdi başka merkez arıyorum![]()
Allah razı olsun sağolun allah hepimize kolaylık versin. Bizim sorun erkek faktörlü morfoloji ve ileri hızda sorun var. 3 kez denedik başka bir merkezde bir kimyasal bir düşük oldu malesef. Evet gördüm memnun olmayanlar var ama zaten her merkezde vardır memnun olan da olmayan da diye düşünüyorum. Eşimin iş yerinden arkadaşı da bu hastanede pozitif aldı mesela. Gop hastanesi hem evime hem işime yakın biraz da o yüzden gidip bir görüşmek istiyorum. Doktor ve labarotuvar çok önemli. Tabi fiyat da önemli bizim için şu aşamada. Sizin sorun nedir?Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm rabbim en hayırlı zamanı bilen bize de dua etmen düşüyor. Yukarıda yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş bu hastahanedeki işlemden memnun kalmamış laboratuvar ve çalışanlarından ötürü şikayetçi olmuş ama Murat bey değilmiş dr ayrılan bir dr ama yine de göz ardı etmemek gerekir. sizde ki sorun nedir ?
Benimde erkek faktörlü maalesef morfoloji 0 varikosel ameliyatı da oldu artış gözükmedi bezmialemde tedavi oldu eşim tüp bebek için orada devam etmek istemedim fazlasıyla yoğun bir hastahane sorularıma cevap muhattap bulamadım bir tanıdığım da pozitif oldu , kısaca söyle özetleyeyim bende çalışıyorum gop da oturuyorum bu nedenle git geller kolay olması açısından bu hastahaneyi tercih etmeye karar verdim kötü bir hastahane değil kesinlikle fiyat için de bilgi vereyim ben raporlu yaptıracağım inş..Allah razı olsun sağolun allah hepimize kolaylık versin. Bizim sorun erkek faktörlü morfoloji ve ileri hızda sorun var. 3 kez denedik başka bir merkezde bir kimyasal bir düşük oldu malesef. Evet gördüm memnun olmayanlar var ama zaten her merkezde vardır memnun olan da olmayan da diye düşünüyorum. Eşimin iş yerinden arkadaşı da bu hastanede pozitif aldı mesela. Gop hastanesi hem evime hem işime yakın biraz da o yüzden gidip bir görüşmek istiyorum. Doktor ve labarotuvar çok önemli. Tabi fiyat da önemli bizim için şu aşamada. Sizin sorun nedir?
Allah razı olsun arkadaşım bu bilgiler çok iyi oldu benim için de. Durumlarımız çok benzer o zaman. Biz de 0 morfoloji ile tüp bebek tedavisine başlamıştık bahçecide. Ameliyat olmadı ama eşim. Edindiğim tecrübeye dayanarak tüp bebek tedavisinden önce genetik testlerinizi yaptırmanızı öneririm. Eğer genetikte sorun yoksa ve dna hasarı yoksa 0 morfoloji tüp bebek için engel değil. Siz raporu bezmialemde mi çıkarttınız?Benimde erkek faktörlü maalesef morfoloji 0 varikosel ameliyatı da oldu artış gözükmedi bezmialemde tedavi oldu eşim tüp bebek için orada devam etmek istemedim fazlasıyla yoğun bir hastahane sorularıma cevap muhattap bulamadım bir tanıdığım da pozitif oldu , kısaca söyle özetleyeyim bende çalışıyorum gop da oturuyorum bu nedenle git geller kolay olması açısından bu hastahaneyi tercih etmeye karar verdim kötü bir hastahane değil kesinlikle fiyat için de bilgi vereyim ben raporlu yaptıracağım inş..
GOP RAPORLU 7.000+İLAÇLAR (RAPORU ÇIKARTIYORLAR )
MEDİCAL PARK RAPORLU 11.250 + İLAÇLAR (RAPORU ÇIKARTIYORLAR )
MEMORİAL RAPORLU 12.000 TL +İLAÇLAR (RAPOR DEVLETTEN KENDİN ÇIKARTACAKSIN)
BAHÇECİ RAPORLU 12.000 TL +İLAÇLAR (RAPOR DEVLETTEN KENDİN ÇIKARTACAKSIN)
Bezmialemden rapor çıkartmadık bezmialem kendi hastahanesinde işlem yapılacak ise rapor çıkartıyor diğer hastahanelerde aynı üniversite hastanesi kendi çıakrıyor raporu bahçeci de tüp bebek yaptırmak için remzi abalı ile görüştüm benimle konuşma şeklini beğenmedim ben durumumuz ne nasıl olur diye gitmiştim o bana tüp bebek yaptırman lazım diye bir yanıt vermişti bende zaten göz polikiniği değilim demiştim tanışmamız hoş olmamıştı Murat hoca sıcak geldiği için onda kaldım, %50 şans verdi yumurtalıklar iyi sıkıntısız olur dedi öncesinde hiç düşük veya denemem olmadığı içn genetik testlere gerek yok dedi .Ben raporlu yaptıracağım için üni. hastanesi tercih ettim yoksa devletten rapor almam imkansızdan da öte bir durum.Allah razı olsun arkadaşım bu bilgiler çok iyi oldu benim için de. Durumlarımız çok benzer o zaman. Biz de 0 morfoloji ile tüp bebek tedavisine başlamıştık bahçecide. Ameliyat olmadı ama eşim. Edindiğim tecrübeye dayanarak tüp bebek tedavisinden önce genetik testlerinizi yaptırmanızı öneririm. Eğer genetikte sorun yoksa ve dna hasarı yoksa 0 morfoloji tüp bebek için engel değil. Siz raporu bezmialemde mi çıkarttınız?
Evet devlet 2 aşılama istiyor rapor vermek için bende çok kararsızım bu konudaBezmialemden rapor çıkartmadık bezmialem kendi hastahanesinde işlem yapılacak ise rapor çıkartıyor diğer hastahanelerde aynı üniversite hastanesi kendi çıakrıyor raporu bahçeci de tüp bebek yaptırmak için remzi abalı ile görüştüm benimle konuşma şeklini beğenmedim ben durumumuz ne nasıl olur diye gitmiştim o bana tüp bebek yaptırman lazım diye bir yanıt vermişti bende zaten göz polikiniği değilim demiştim tanışmamız hoş olmamıştı Murat hoca sıcak geldiği için onda kaldım, %50 şans verdi yumurtalıklar iyi sıkıntısız olur dedi öncesinde hiç düşük veya denemem olmadığı içn genetik testlere gerek yok dedi .Ben raporlu yaptıracağım için üni. hastanesi tercih ettim yoksa devletten rapor almam imkansızdan da öte bir durum.
özel üniversite hastahaneleri çıkartıyorlar ama eğer şartlar istedikleri gibiyse zaten eşimin morfoloji 0 olunca aşılamaya uyan değer değil dedi dr bu nedenle haledleeriz dedi rapor işini yarın gidiceğim inşallah rapor çıkacak.Evet devlet 2 aşılama istiyor rapor vermek için bende çok kararsızım bu konuda
Evet boşuna aşılamayla vakit kaybetmek hiç istemiyorum bende devletten alabilmek için bunu mecbur tutmaları çok can sıkıcı. Şu testlerimizin sonuçları çıksın gisip görüşeceğim gop hatanesiyle. İnşallah senin için de çok güzel ilerler süreç. Stresli bir dönem olduğu için belki o yüzden regl olamamış olabilirsin.özel üniversite hastahaneleri çıkartıyorlar ama eğer şartlar istedikleri gibiyse zaten eşimin morfoloji 0 olunca aşılamaya uyan değer değil dedi dr bu nedenle haledleeriz dedi rapor işini yarın gidiceğim inşallah rapor çıkacak.
Muhtemelen onunla alakalı teşekkür ederim güzel dileklerin için bilmukabele çok şükür regl oldum insanın pskolojisini çok etkiliyor önceki aylar regl olmamak içn dua ediyorsun tedavi başlayacak regl olmak istiyorsun allah sonumuzu hayır etsinEvet boşuna aşılamayla vakit kaybetmek hiç istemiyorum bende devletten alabilmek için bunu mecbur tutmaları çok can sıkıcı. Şu testlerimizin sonuçları çıksın gisip görüşeceğim gop hatanesiyle. İnşallah senin için de çok güzel ilerler süreç. Stresli bir dönem olduğu için belki o yüzden regl olamamış olabilirsin.