Tüp Bebek Merkezleri Gop yeni yüzyıl hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Muhtemelen onunla alakalı teşekkür ederim güzel dileklerin için bilmukabele çok şükür regl oldum insanın pskolojisini çok etkiliyor önceki aylar regl olmamak içn dua ediyorsun tedavi başlayacak regl olmak istiyorsun allah sonumuzu hayır etsin 🙃 birde hemen gop hastahanesi yanındaki medical park da muayeneleri felan orada oluyorsun ama yumurta toplama ve transfer işlemi bahçelievler şubesinde yapılıyor bilgin olsun.
Aa bunu bilmiyordum. Labarotuvar bahçeli evlerde o zaman demek ki. Çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşadım dediğin gibi sonumuz hayır olsun inşallah :)

Evet devlet 2 aşılama istiyor rapor vermek için bende çok kararsızım bu konuda
Selammmmm muayene oldum raporumu çıkardılar ve ilaçlarım yazıldı bilgi olsun diye yazıyorum çok ilgililer dedikleri saatte işleri hazır oluyor raporu 1,5 saatte çıkardı ilaçları yazdılar uygulamalı anlatıp gönderdiler düşünürsen ilk aşama için tavsiye ediyorum hastaneyi, bunlar da bana yazdıkları ilaçlar umarım her şey güzel olur.

1633759480099.webp

Selammmmm muayene oldum raporumu çıkardılar ve ilaçlarım yazıldı bilgi olsun diye yazıyorum çok ilgililer dedikleri saatte işleri hazır oluyor raporu 1,5 saatte çıkardı ilaçları yazdılar uygulamalı anlatıp gönderdiler düşünürsen ilk aşama için tavsiye ediyorum hastaneyi, bunlar da bana yazdıkları ilaçlar umarım her şey güzel olur.

Eki Görüntüle 2930125
İnşallah tutar yaa 🌸

Eki Görüntüle 2930125
Ayy bende heyecanlandım inşallah çok güzel ilerler bizlere de nasip olur inşallah

Merhaba arkadaşım ne durumdasın tedavi nasıl gidiyor merak ettim seni
Merhaba arkadaşım dün opu işlemi yapıldı şimdi transfer için embriyoların gelişim durumuna bakılıyor duruma göre haber verecekler.Sende durumlar nasıl ?

Merhaba,gecen ay dr.murat beyle Ucretsiz on gorusmeye gittim.tahlillerimle birlikte. Insan olarak iyi ve yardimsever fakat secmedim. Direk yuzume olumsuz konustu ve kibarca hic ugrasma olmaz dedi.ama istersen deneyim dersen baslayalim dedi.kac gun kendime gelemedim.ayrica hemsiresinin ilgisiz tavri rahatsiz etti.

Merhaba arkadaşım dün opu işlemi yapıldı şimdi transfer için embriyoların gelişim durumuna bakılıyor duruma göre haber verecekler.Sende durumlar nasıl ?
Hala test sonuçlarımı bekliyorum çıkmadı genetik testler daha😐 senin adına bende heyecanlanıyorum canım inşallah güzel ilerler embriyolar da 😊

Hala test sonuçlarımı bekliyorum çıkmadı genetik testler daha😐 senin adına bende heyecanlanıyorum canım inşallah güzel ilerler embriyolar da 😊
İnşallah bakalım bekliyorum bende beklemek çok zormuş gerçekten bugün 3.gün bakalım durum ne olacak.

Embriyolar için arayıp bilgi vermediler mi veriliyor normalde :)
dün aradılar bugün daha aramadılar 11 yumurta toplandı 6 yumurta erişkin döllenmeye hazırmış 2 si büyüme göstermeye başladı 4 ü ise geç döllenme olbilir yarın yine bakıp arayacağız dediler.

Kaç yumurta toplandı ?
11 yumurta toplandı 6 sı iyi dediler.
Yumurta toplamadan sonra allaha kavuşuyordum resmen çok zormuş heyecanla da birleşti galiba siz napıyorsunuz değişiklik var mı ?

Kaç yumurta toplandı ?
şimdi aradılar 2 yumurtadan 1 tanesi gününde ilerliyormuş 4 hücreli 1.kalite diğeri biraz düşükmüş yarın da bakılacakmış duruma göre ama dr taze transfer yapmak taraftarı değilmiş dondurup transfer yapmak istiyormuş anlamadığım dondurunca değişen ne olacak ki günüde ilerleyeni transfer etse diğerini de takip etse ona göre dondursa olmuyor mu ?

Birde yumurtaların alındığı gün 1.gün sayılıyor dimi ?
eğer öyle ise bugün 3.gün
Evet
Bugün ararlar sizi
Bir de 5. gün arar son durumunu söylerler.
Hayırlı olsun inşallah

şimdi aradılar 2 yumurtadan 1 tanesi gününde ilerliyormuş 4 hücreli 1.kalite diğeri biraz düşükmüş yarın da bakılacakmış duruma göre ama dr taze transfer yapmak taraftarı değilmiş dondurup transfer yapmak istiyormuş anlamadığım dondurunca değişen ne olacak ki günüde ilerleyeni transfer etse diğerini de takip etse ona göre dondursa olmuyor mu ?
Dondurulmuş olması daha iyi aslında
Vücut dinleniyor bu sürede
İlaçları da atıyorsunuz vücuttan
Bir de rahim hazırlığı oluyor 15-20 gün gibi bir süre tutunma şansını arttırıyor.

Dondurulmuş olması daha iyi aslında
Vücut dinleniyor bu sürede
İlaçları da atıyorsunuz vücuttan
Bir de rahim hazırlığı oluyor 15-20 gün gibi bir süre tutunma şansını arttırıyor.
11 yumurtadan 2 ye düşmem üzdü beni açıkcası
kötü hissediyorum nedense

Back
X