Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

terazi_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
888
1
96
42
İstanbul
slm ben gaziosmanpaşa yıldıztabya da oturuyorum ve mart başı doğumum var benim gibi olan hamile ve bu çevrede oturan arkadaşlar varsa tanışalım dertleşelim sorunlarımızı paylaşalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canım ben de doğumu bekliyorum. Her an gelebilir. Ben de Gop ta oturuyorum ama Yıldıztabya da değil Meydan da

selam kızlarr ben özel yıldız tabya hastanesine qidiorum
eylem yıldırım'a..
siz hanqi hastaneye ve doktora qidiosunuz?

Son düzenleme:
günaydınlar...
Benim kzıım olacak inşallah. Normal doğum için keyfini beklliyoruz bebişin :ecrin_bebek:
Ben özel gop hastanesi Kezban Hn 'a gidiyorum. Doğum da orada olacak kısmetse...

qünaydın kızlar bende ilk hamileliğimde özel gop hastanesine qidiodum..
yasemin akyüz tontuş'a ve şuanda oraya qitmiorum ama doğumumu o hastanede yapmayı düşünüorum
doğum ücretleri hakkında bilqiniz varmı kızlar.. son ayımda oraya qeçmek istiorum ben..

Cleopatra canım normal doğum 600 sezeryan 1500 Gop'ta. kaç haftalık hamilesin canım?

ücret qayet normalmiş..
ben 24 haftalık hamileyim canım.. doğumuma daha var yani..
bakalım yaa ben gop da doğumumu yapmak istiorum ama hayırlısı yinede..
eşim ücretini bi öğren demişti o yüzden sordum
saol canım :1hug:

Canım eğer kesin kararın GOP a geçmekte kesinse fazla vakit kaybetme derim ben. dr u tanıman zaman alabiliyo çünkü. ben sana Kezban Hn'ı öneririm. Epey hastası var. Ama çok iyi bir dr. Üstelik sezeryancılardan değil.

Canım eğer kesin kararın GOP a geçmekte kesinse fazla vakit kaybetme derim ben. dr u tanıman zaman alabiliyo çünkü. ben sana Kezban Hn'ı öneririm. Epey hastası var. Ama çok iyi bir dr. Üstelik sezeryancılardan değil.

ben oraya çok qittim canım..
ordaki doktorum yasemin hanım..
ben daha önce 2 hamilelik qeçirdim ve 2 hamileliğimde düşükle sonuçlandı
bu hamileliğimdede oraya qidicektim ama
muayne ücreti çok fazla olduğu için oraya qitmekten vazqeçtim
şimdi özel yıldıztabya hastanesine qidiorum
orda muayne ücreti 25ytl

eylem hanıma..
annem gop da oturuyor sürekli oralardayım yani kaydirigubbakcemile3

slm memnunmusun ordan ben hiç beğenmiyorum o hastaneyi oraya 100 mt çok yakınım ama hiç sevmiyorum orayı

slm memnunmusun ordan ben hiç beğenmiyorum o hastaneyi oraya 100 mt çok yakınım ama hiç sevmiyorum orayı

benim bikaç arkadaşım orda doğumunu yaptı..
onların tavsiyesi üzerine qittim bende..
doktorumdan memnunum ama hastane konusunda biraz tereddütlerim var
o yüzden doğumumu orda yapmayı düşünmüorum.
ama gop hastanesine daha çok qüvendiğim için orada doğumumu yapmayı düşünüorum
bakalım akşam eşim qelince doğum ücretini sölücem.
eğer kabul ederse gop hstanesine qeçicem 1-2 ay sonra

günaydınlar...
Benim kzıım olacak inşallah. Normal doğum için keyfini beklliyoruz bebişin :ecrin_bebek:
Ben özel gop hastanesi Kezban Hn 'a gidiyorum. Doğum da orada olacak kısmetse...

bende ilk 3 ay kezban hn.gittim ama hiç beğenmedim çok fazla ilgilenmiyor hemen başından savmaya bakıyor işim bitsinde gideyim tarzında şimdi balat hastanesinde nevin hn.gidiyorum gerçekten çok ilgili ve anlayışlı seni dinleyen biri hastaneye gelince goptan çok daha üztün değerde bir hastane tavsiye ederim gerçekten ama gop kesinlikle tavsiye etmem buda benim şahsi görüşüm tabiki

eylem hanıma..
[/QU
merhaba canım bende kızımda oraya gitmişdim taki doğumum olana kadar eylem hanım gerçekten çok iyi bi doktor iyide ilgileniniyor ama doğum için öle diyemice hijyen koşulları gerçekten çok kötü ben epidural normal yaptırmıştım ve bebeğimin doğum sırasısında kalp atışları yavaşladı nerdeyse kaybediyorduk çok şükür ki iyi ama hastaneden kaptığım mikrop sonucunda 2 sene tedavi gördüm doğumdan sonra gerçekten kabus gibi günler geçirdim sonuç sezaryan oldu ve bacağım da kocamam bi yanık iziyle.şimdi ikinci bebeğime hamileyim gittim hastanede ilk baktığım yer doğumhanesi oldu.

eylem hanıma..
[/QU
merhaba canım bende kızımda oraya gitmişdim taki doğumum olana kadar eylem hanım gerçekten çok iyi bi doktor iyide ilgileniniyor ama doğum için öle diyemice hijyen koşulları gerçekten çok kötü ben epidural normal yaptırmıştım ve bebeğimin doğum sırasısında kalp atışları yavaşladı nerdeyse kaybediyorduk çok şükür ki iyi ama hastaneden kaptığım mikrop sonucunda 2 sene tedavi gördüm doğumdan sonra gerçekten kabus gibi günler geçirdim sonuç sezaryan oldu ve bacağım da kocamam bi yanık iziyle.şimdi ikinci bebeğime hamileyim gittim hastanede ilk baktığım yer doğumhanesi oldu.

slm canım bende o hastaneyle ilgili bir memnun kişi duymadım ehrkes şikayetci ben de orayı hiç sevmedim ısınamadım hijyen desen sıfır zaten ona hiç girmiyorum bile dr.ları çok ilgisiz paragözler katılıyorum sana ben hiç gitmedim ama cevremde çok duydum oranın kötü bir hastane olduğunu :olmaz:

Back
X