Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cleopatra canım normal doğum 600 sezeryan 1500 Gop'ta. kaç haftalık hamilesin canım?
Canım eğer kesin kararın GOP a geçmekte kesinse fazla vakit kaybetme derim ben. dr u tanıman zaman alabiliyo çünkü. ben sana Kezban Hn'ı öneririm. Epey hastası var. Ama çok iyi bir dr. Üstelik sezeryancılardan değil.
merhaba cnm bende gopta oturuyorum :) ve bende özel gop hast kezban hanıma gidiyorum
selam kızlarr ben özel yıldız tabya hastanesine qidiorum
eylem hanıma..
annem gop da oturuyor sürekli oralardayım yani kaydirigubbakcemile3
siz hanqi hastaneye ve doktora qidiosunuz?
slm memnunmusun ordan ben hiç beğenmiyorum o hastaneyi oraya 100 mt çok yakınım ama hiç sevmiyorum orayı
günaydınlar...
Benim kzıım olacak inşallah. Normal doğum için keyfini beklliyoruz bebişin :ecrin_bebek:
Ben özel gop hastanesi Kezban Hn 'a gidiyorum. Doğum da orada olacak kısmetse...
eylem hanıma..
siz hanqi hastaneye ve doktora qidiosunuz?[/QU
merhaba canım bende kızımda oraya gitmişdim taki doğumum olana kadar eylem hanım gerçekten çok iyi bi doktor iyide ilgileniniyor ama doğum için öle diyemice hijyen koşulları gerçekten çok kötü ben epidural normal yaptırmıştım ve bebeğimin doğum sırasısında kalp atışları yavaşladı nerdeyse kaybediyorduk çok şükür ki iyi ama hastaneden kaptığım mikrop sonucunda 2 sene tedavi gördüm doğumdan sonra gerçekten kabus gibi günler geçirdim sonuç sezaryan oldu ve bacağım da kocamam bi yanık iziyle.şimdi ikinci bebeğime hamileyim gittim hastanede ilk baktığım yer doğumhanesi oldu.
merhaba cnm bende gopta oturuyorum :) ve bende özel gop hast kezban hanıma gidiyorum
eylem hanıma..
siz hanqi hastaneye ve doktora qidiosunuz?[/QU
merhaba canım bende kızımda oraya gitmişdim taki doğumum olana kadar eylem hanım gerçekten çok iyi bi doktor iyide ilgileniniyor ama doğum için öle diyemice hijyen koşulları gerçekten çok kötü ben epidural normal yaptırmıştım ve bebeğimin doğum sırasısında kalp atışları yavaşladı nerdeyse kaybediyorduk çok şükür ki iyi ama hastaneden kaptığım mikrop sonucunda 2 sene tedavi gördüm doğumdan sonra gerçekten kabus gibi günler geçirdim sonuç sezaryan oldu ve bacağım da kocamam bi yanık iziyle.şimdi ikinci bebeğime hamileyim gittim hastanede ilk baktığım yer doğumhanesi oldu.
slm canım bende o hastaneyle ilgili bir memnun kişi duymadım ehrkes şikayetci ben de orayı hiç sevmedim ısınamadım hijyen desen sıfır zaten ona hiç girmiyorum bile dr.ları çok ilgisiz paragözler katılıyorum sana ben hiç gitmedim ama cevremde çok duydum oranın kötü bir hastane olduğunulmaz: