Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

Ben hamileliğimde 6 dr gezmişim :)) Belde tıp Nurhan hn, Duygu Hastenesi ayten hn, yeşim hn, aylin hn,Asya sağlık Ayten hn ve son ay Medical park Ayşegül hn.

En çok Asya sağlık ayten hn gittim bebeğime gelişmiyor kg almıyor diyordu aylarca neler çektim ama ayşegül hanıma geçince çok sağlıklı olduğunu öğrendim çok sağlıklı bi tosunum oldu maşallah.Duyguda genelde yeşim hn çok tercih edilir ama ayten hn ve aylin hn da iyi bence.Bidaha hamile kalsam kime giderim diye konuştukta eşimle kesinlikle ayşegül hanıma dedim..Tavsiye edebilirim yani..

Hanife,behiye çocukları doktora nereye götürüyorsunuz?Duyguda fethi bey ve nuri beye gittim ama içime sinmedi sanki.

Selam kızlar ben geldim :))

Oğluma kavuştum çok şükür bugün 24 günlük oldu, düne kadar annemde kalıyorduk evimize yeni geçtik.Oğlum çok şükür sağlıklı doğdu, sütüm yetmediğinden mama takviyesine başladık başlarda kg alamadı pek yeni yeni toparlamaya başladı.Şimdi tek sıkıntımız göbek deliği kapanmadı kanama yapıyor :(( sanırım yakacaklar.Sizlar nasılsınız..

hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün minik tosuncuk :))

Hanife,behiye çocukları doktora nereye götürüyorsunuz?Duyguda fethi bey ve nuri beye gittim ama içime sinmedi sanki.

ben ilk bir ay duygu ayten hn.a götürdüm sonra gidip gelmek sorun oluyo diye bilge hastanesi irfan beye geçtim halada ona götürüyorum
ama barışta bi hastalık olursa grip kızamık gibi ufak tefek hastalıklar hariç
bakırköy çocuk hastanesine götürcem zaten sarılık olduğunda da orda yattı 2 gece

allah kolaylık versin bebeğin sağlıklıymış sevindim
bizim göbek deliğimizde iltihap kapıp kanama yaptı bizimkinide yakmışlardı bişey olmaz mühim bişey değil yani üzülme acı falanda vermiyor bebeğe sadece yakarken yanma oluyormuş o kadar
benimde sütüm yetersizdi pompalarla falan anca az az geliyordu bende takviye hep mama verdim 3 ay anne sütü mama emdi daha sonra hep mama emdi halende devam ediyoruz
sana sadece tavsiyem milupa aptamilden başka mama kullanma en iyisi o derim

ben sadece 2 dr.değiştirmişim bende balattaki nevin hn.çok memnunum
ben dr.olarak karlıtepedeki bilgede irfandı sanırım sanırım oma gittik eşim beğendi onu ama ben kararsızı ona gidipgitmemekte gerekligereksizçok konuşuyor
benim bir yakınım vatan da özel bir muahaneye idiyor ona gidicemde bir türlü kısmet olmadı sgk da geçerliymiş orda

sen biraz anlatsana bebeğinle vakit nsıl geçiyor neler yapıyorsunuz :)

slm behiye nbr gece kuşumu oldunuz benimki yeni uyuttum biraz fecede gezindim gitmedende burY biruğrıyım dedim sen burdaymışın benimde yemekli misafirim vardı buğün temizlikti yemekti yorulmuşum uykum var yatıcm şimdi

slm behiye nbr gece kuşumu oldunuz benimki yeni uyuttum biraz fecede gezindim gitmedende burY biruğrıyım dedim sen burdaymışın benimde yemekli misafirim vardı buğün temizlikti yemekti yorulmuşum uykum var yatıcm şimdi

ben hep gece kuşuyum
genelde yatış saatim 2 sempatiksalakcinni
bende de sabah kahvaltıda misafirim vardı 9 gibi geldiler12-1 gibi gittiler sonra bizde çıktık
haftalar sonra bi haftasonu eşim evde olunca boyuna geziyoz
özlemişim eşimle gezmeyi boshayallersmile

çalışan arkadaşlar doğum izni konusunda nasıl yaptınız.bende çalışıyorumda.28 haftalığım.daha iş yerimle iznimi konuşmadım ama bakalım.inş sorun çıkarmazlar.bebek olduktan sonra çalışmak zor olcak diyor herkez ama bakalım

çalışan arkadaşlar doğum izni konusunda nasıl yaptınız.bende çalışıyorumda.28 haftalığım.daha iş yerimle iznimi konuşmadım ama bakalım.inş sorun çıkarmazlar.bebek olduktan sonra çalışmak zor olcak diyor herkez ama bakalım

doğum izni : doğumdan önce 8 hafta
doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 4 aylık ücretli izin eğer istersen buna ilave 6 ayda ücretsiz izin hakkın var
işyeri sana bunu vermek zorunda vermezse tazminatını verir işten çıkarır (benim gibi)

32. haftada ya çalışamaz raporu alır izne ayrılırsın yada çalışır raporu alır dopum sonrasına ekletirsin
erken doğum yaparsan doğumdan sonraki izin hakkın değişmez
hayırlısıyla yavruna zamanında kavuşursun inşallah

bende bunları bilmiyordum öğrenmiş oldum
behiye slm larını alıyorum geziyonuz gene volkanı görmüşsünüz :)

doğum izni : doğumdan önce 8 hafta
doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 4 aylık ücretli izin eğer istersen buna ilave 6 ayda ücretsiz izin hakkın var
işyeri sana bunu vermek zorunda vermezse tazminatını verir işten çıkarır (benim gibi)

32. haftada ya çalışamaz raporu alır izne ayrılırsın yada çalışır raporu alır dopum sonrasına ekletirsin
erken doğum yaparsan doğumdan sonraki izin hakkın değişmez
hayırlısıyla yavruna zamanında kavuşursun inşallah

ynt için çok tşk ederim.izin verirler biliyorum ama belki uzun felan diye sorun çıkarıp az vermeye çalışırlar.bayramdan sonra konuşucam bakalım.imkanım olsa bende doğumdan sonra çalışmak istemiyorum ama bakalım kısmet

bende bunları bilmiyordum öğrenmiş oldum
behiye slm larını alıyorum geziyonuz gene volkanı görmüşsünüz :)

geziyoz valla :))
sen nasılsın tatil modundan çıkabildin mi?

ynt için çok tşk ederim.izin verirler biliyorum ama belki uzun felan diye sorun çıkarıp az vermeye çalışırlar.bayramdan sonra konuşucam bakalım.imkanım olsa bende doğumdan sonra çalışmak istemiyorum ama bakalım kısmet

vardır her işte bi hayır
bende çalışmazsam geçinemeyiz diyordum ama gayet güzel geçiniyoz
gerçi eşim sürekli mesai yapıyo mesailer biterse nolcak bilmiyorum :((

çok iyiyizemirhanın tatilden geldiğimizden beri geceleri çok uyanmaya başladı o canımı sıkıyor geceleri kaçsefer kalktığımı hatırlamıyorum bile onun dışında bomba şu sıralar hep misafir ağırlıyorum hepsi birikmiş buğünde vardı gündüz
tatil modundan mecbur çıkmak zorundayım ama aralıktada gidiceğimiz için sorun yok :)

çok iyiyizemirhanın tatilden geldiğimizden beri geceleri çok uyanmaya başladı o canımı sıkıyor geceleri kaçsefer kalktığımı hatırlamıyorum bile onun dışında bomba şu sıralar hep misafir ağırlıyorum hepsi birikmiş buğünde vardı gündüz
tatil modundan mecbur çıkmak zorundayım ama aralıktada gidiceğimiz için sorun yok :)

sen boşuna ev almışsın bacım
tatilden tatile geziyon :24:

hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün minik tosuncuk :))

ben ilk bir ay duygu ayten hn.a götürdüm sonra gidip gelmek sorun oluyo diye bilge hastanesi irfan beye geçtim halada ona götürüyorum
ama barışta bi hastalık olursa grip kızamık gibi ufak tefek hastalıklar hariç
bakırköy çocuk hastanesine götürcem zaten sarılık olduğunda da orda yattı 2 gece

allah kolaylık versin bebeğin sağlıklıymış sevindim
bizim göbek deliğimizde iltihap kapıp kanama yaptı bizimkinide yakmışlardı bişey olmaz mühim bişey değil yani üzülme acı falanda vermiyor bebeğe sadece yakarken yanma oluyormuş o kadar
benimde sütüm yetersizdi pompalarla falan anca az az geliyordu bende takviye hep mama verdim 3 ay anne sütü mama emdi daha sonra hep mama emdi halende devam ediyoruz
sana sadece tavsiyem milupa aptamilden başka mama kullanma en iyisi o derim

ben sadece 2 dr.değiştirmişim bende balattaki nevin hn.çok memnunum
ben dr.olarak karlıtepedeki bilgede irfandı sanırım sanırım oma gittik eşim beğendi onu ama ben kararsızı ona gidipgitmemekte gerekligereksizçok konuşuyor
benim bir yakınım vatan da özel bir muahaneye idiyor ona gidicemde bir türlü kısmet olmadı sgk da geçerliymiş orda

sen biraz anlatsana bebeğinle vakit nsıl geçiyor neler yapıyorsunuz :)

Sağolun kızlar eve dönmüştük ama affan beni fazla yorunca daha eve yerleşmeden anneme geri döndüm :)) dün akşam geldik eve bugünde 40 mızı çıkardık, bayram sonrası mevlüdümüz var gelmek isterseniz beklerim tam günü saati yazarım yine.Çocuk doktoru konusunda hala muallaktayım ama bu irfan bey aklımda olsun.Göbek deliğimiz kendiliğinden kapandı çok şükür dr 1 hafta bekleyelim kapanmazsa yakarım dedi kapandı.Ama doğdu doğalı üşütüyorum çocuğu ya burnu akıyo ya öksürüyor, o kadar üstüne düşüyorum ama yinede oluyor, üzülüyorum bakamıyorum diye ctesi doktordaydık yine, ilk kez ilaç verdi 2 günde atlattı maşallah şimdi iyi.Gece uykuları düzenli maşallah ama sabah erkenciyiz hava aydınlanır aydınlanmaz açıyor gözleri öğlene kadar uyumuyor.Akşamda 3-4 saat bi mücadelemiz var uyumadığı gibi devamlı kucak istiyor.Hanife canım ilk aptamille başladık 1 kutu bitirdik ama bize pek yaramadı şimdi günde 2 kez Sma veriyorum.Geri kalan zamandada anne sütü alıyor..

Yarın bayram şimdiden hayırlı bayramlar dilerim, bayram şekerleri emirhan ve barışı öpün benim yerime :)

allah kabul etsin mevlüdünü canım
normal zaman olsa gelelim ama mevlütte el kadar bebelerle gelmek bence pek hoş olmaz
hem hasta oldu diye üzülme mikroplara karşı bağışıklık kazanıyo minik affan
yatağından alırken ince bi battaniyeyle al 5 dakka sonra battaniyeyi at
rüzgarda kalmasın bişeycikler olmaz
zaten havalar hala sıcak biz cam açık oturuyoz

slm kızlar çok geride kalmışız bakmayalı girmeyeli bayabi olmuş şimdik nasılsınız nerelrdesiniz
derya sevindim affana facede resimlerini görüyorum maş.:nazar: ona
derya müsaitsen hafta içi birgün affan bebeği görmeye gelmek istiyoruz :emir_bebek:

arkadaşlar nasılsınız? hiç sesiniz çıkmıo
faceyi kapattım ben artık burdan qörüşebilicem sizinle :26:

Back
X