• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gördüğüm bu iğrenç şeyi unutmak istiyorum.

guzguluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
81
0
26
Ankara
sinirden ağlamak üzereyim.bugün yolda giderken arabanın içinde öküzün biri şeyini açmış duruyordu inanamadım gözlerime.camda açıktı.hayal gibiydi çok afedersiniz o kadar büyük ve kalındı ki tiksindim anlamadım ilk önce ne olduğunu.elinde bişey falan tutuyor sandım.yanımda kardeşim vardı.görmesin diye kaç takla attım.bir insan nasıl bu kadar iğrençleşebilir anlamıyorum.bu ramazan gününde midenizi bulandırdım çok afedersiniz ama anlatmak istedim.zaten takıntılıyım önceki konularımdan bilen vardır.şimdi aklımdan gitmiyor o görüntü.midem bulanıyor gerçekten.kimseye de söyleyemiyorum.Allah belasını versin diyorum o HAYVANIN.

Allah hidayet versin canım gönlünü ferah tut sonuçta isteyerek görmedin..

bu kiz arkadasimin basinada gelmisti..

adam yolu sormus kizda anlatiyor sag gidiceksiniz falan adamda arabada bsylrr yapiodu kiz yaklasmis seyini cikarmis masturbasion yapio kiza bakarak. kiz kacmis hemen

Ben anlamadım aynı araç içerisinde miydiniz?

Eğer öyle değilse yürüyüp gitseydiniz hemen. Araç içindeki birinin şeyini görebilmeniz için yakınından geçmeniz, ne olduğunu anlayabilmek için de dikkatlice bakmanız gerekir çünkü
:44:.

Şahsen ben hiç şaşırmadım ortalık manyak oldu neticede:31:

hemen telefonla polis.
kamu malı gibi açamaz ortada.
var ya kendini taşınır kamu malı gibi sergileyen adam kalıplılar.

Ben anlamadım aynı araç içerisinde miydiniz?

Eğer öyle değilse yürüyüp gitseydiniz hemen. Araç içindeki birinin şeyini görebilmeniz için yakınından geçmeniz, ne olduğunu anlayabilmek için de dikkatlice bakmanız gerekir çünkü
:44:.

Şahsen ben hiç şaşırmadım ortalık manyak oldu neticede:31:
[

hayır ben kız kardeşimle kaldırımda yürüyorum.adam hemen kaldırımın yanına arabayı park etmiş içinde oturuyor.birden gözüm arabaya gitti nerden bileyim şok oldum.o şokla hemen uzaklaştım zaten.ani bir şeydi ne olduğunu anladığım anda kafamı çevirip hızlandım.

o kadar yorum arasında en doğrusunu sen dedin valla.hemen uyguluyorum.

Sonuçta cinsel organ görmüşsün abdest alman gerekir aklına da getirme günahı onun boynuna mubarek günlerde normal zamanlarda da var böyle pislikler sapıklar etrafta çok ...

Meseleyi fazla dillendirme. İnsan başkalarına anlattıkça kafasında daha çok yer ediyor olanlar. Arkadaşın dediği gibi abdest al, meditasyon yap, ibadet et, artık hangisinin seni ferahlatacağına inanıyorsan. Konusu güzel bir dizi veya film bul onu izle, kitap oku. Bu konu aklına gelir gibi olduğunda hemen zihnini başka bir şeyle meşgul et. Geçmiş olsun.

Ya arkadasım hadi gördün niye birde tasvir ediyorsun .millete ne diyeanlatıyorsun .ramazan günü günah ya .midemiz bulandı..ayıp ya .akıl alır gibi değil yani su yaptığınız

Ya arkadasım hadi gördün niye birde tasvir ediyorsun .millete ne diyeanlatıyorsun .ramazan günü günah ya .midemiz bulandı..ayıp ya .akıl alır gibi değil yani su yaptığınız

miden bulanabilir,normal. o zaman okuduğun anda sayfayı terkedersin.yorum yapıp polemik haline getirmezsin,konuyu kendi açından ciddiye de bindirmezsin.

yöneticiye sesleniyorum.konuyu kaldırma imkanım var mı ?

Back
X