• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gördüğüm bu iğrenç şeyi unutmak istiyorum.

unutmak istediğin şeyi neden anlatıyorsun? iğrençse neden paylaşıyorsun? artı niye ayrıntı veriyorsun?

totosunda sivilce çıkan gelip anlatacak bu gidişle.

konulara girip okumaya korkuyorum artık ya.

İki hafta önce kuzenimle dışarıdaydık. Caddede durağın önünde bir adam aynısını kuzenime yapmış. Yalnız arabanın içinde de değil ve adamın bir adım yakınından geçtik. Ben görmedim. Dua et bak böyle bir şey de görebilirdin. :1:
Şaka maka görsem bağırır kaçardım herhalde. Utanmaz pislikler. :47:

Hadi öyle bir şey gördünüz birden kafanızı çevirin yürüyün gidin yani sanki biraz incelemişsiniz gibi geldi genişlik uzunluk ölçüsü verince bu kadar detaylı bir göz ucuyla bakmayla anlaşılacak şey değil hemen yani 1 saniyelik filan. :37:

8-9 yasindaydim ayni seyi yasadim
unutmadim valla bu zamana kadar
var böyle manyaklar
bir kerede metroda adamin birinin fermuara sIkismis ya bilerek ya bilmeyerek bilmiyorum yarisi ortada
o manzarada beynime kazindi
igrenc ötesi
aklina getirme

buraya konu acarak benimde tekrar aklima getirdin hemde kendi hafizana daha fena kazidin benden söylemesi

böyle şeyleri normal insanlar yapmaz canım kesin kafası kaçıktır :37:

Konu sahibesine bu kadar kızmaya lüzum yok hanımlar, belli ki olayın kendinde uyandırdığı vehametle yazmış..
Kendisi de ifade etmiş zaten kimseye söyleyemedim diye..

Kendini rahatlatacak şeyler yapıp, zihnini uzaklaştırmaya çalışmalısın..
Konuyu kaldırtamazsın bildiğim kadarıyla canım ama kitletebilirsin..
Msj atman gerekiyor sanırım..

Bu konuya her yorum yazılışında ve profilini her inceleyişinde hatırlayacaksın o olayı
Neden konu açtın ki bilemedimmm :44:

Kadınların bir kısmında bulunan bu aşırı hassasiyet haline mana veremiyorum doğrusu. Mevcut olay bir suçtur, iğrençtir ve dahi tacizdir. Ancak fiili bir yaklaşım olmadığı sürece ruhun derinliklerinde onarılması güç yaralar da açmaz. Nihayetinde bir organdan ibaret. Kasapta dalak görmek gibi bir şey. Bu erkeklik organına nasıl bir mana yükleniyorsa hatunlar tarafından, diğer organlardan pek bir farkı olmadığı gerçeği idrak edilemiyor. Şahsen ben bir erkeğin dalağını görsem daha çok etkilenirim. Hafızamdan silinmez o manzara. Malum dalağın sergilenmesi için bol miktarda kan gerekli...

He yaşınızı bilmiyorum ancak bu duruma çocukluk ve ergenlik döneminde maruz kalan kişiler için ciddi travma hali yaşanabilir. Nihayetinde erkeklik organı tahayyül edebildiğinden ibaret ve eminim ki bu yaş aralığında gerçek olanı tahayyül etmesi zor.

En basitinden haber sitesinde haber okurken bile mouse yanlışlıkla bir sekmeye tıkladığında "döngel büyütücüleri ile anında çözüm" sekmesine istemeyerek de olsa ulaşıyor ve bu geniş şekilde tarifini verdiğinizi organı görebiliyoruz... Oldu o zaman her birimizi psikolojik tedavi görelim ardından.

Yineliyorum yaşınızı bilmiyorum ancak 18 yaşından büyükseniz derin bir yara açmaz ruhunuzda merak etmeyin. Eninde sonunda göreceğiniz bir organdan ibaret sadece.

Diplerden gelen not: Durum çok çirkindir ve asla tasvip etmiyorum. Ben olsam açık camdan aşağı bir taş bırakırdım yanlışlıkla :) Kim bilir belki yakınlarda varsa bir kaktüs...

Adam arabasında şeyini açmış.
Sen de bir daha öyle arabaların içine içine bakmamayı öğrenirsin bir bayan olarak artık...
Öyle, arabaların içine bakılmaz.

6 yıl önce benimde başıma geldi ,bir markette kasiyerdim ,büyük bir market değildi 11 e kadar açıktı yılbaşı gecesi tam kasamı kaparken adamın biri girdi markete dolandı dolandı ,bişi mi aşırcak acaba dedim çünkü normal değildi bakan varmı diye tedirgindi ,ve tek kasaydım, oturduğum yerden takip ediyordum birden önüme geldi ve.. fora!! kasap abiye seslendim hemen adam kaçtı .. adam mahallenin delisiymiş.. ama 3 ay dillerinden kurtulamadım kısmetin açıldı kız diyip diyip güldüler ,takılmayın belkide akli dengesi bozuktur 155 i arasaydınız o an keşke daha mantıklı olurdu ,bu gece sitede enteresanlık var bi çok konu baya güldürdü beni bi kaçınada yorum yaptım kesin mute:20:kızcak :78:

var böyle iğrenç insanlar arkadaşımda trende görmüş adamın teki oturduğu yerde resmen mastürbasyon yapıyormuş pislik!
Ben anlamıyorum neden böyle yapıyolar boşverin düşünmemeye çalışın gerçekten kötü bi durum..

sapıktan bol ne var? çok tepki de vermek ii değil bunlara çünkü tepki verilmesi daha da hoşlarına gidiyor. en iisi görmezden gelmek her zaman

oohooo çok öyle insanlar,Kuran-ı kerim oku rahatlarsın unutursun o görüntüyü canım

Son düzenleme:
stres yapma benim kaç kere başıma geldi....:27:

bi keresinde kız arkadaşımla bizim eve geliyoruz

kış günü saat 19.00 civarları her yer karanlık

adamın biri peşimize takıldı,sonra binaya girdik adam da girdi:53:

arkadaşımla asansör bekliyoruz...adamda posta kutularının orda oyalanıyor

asansöre girdik arkadaşla,dönüp adama sorcaktım siz geliyormusunuz diye

anammmmmmm:53::53::53::53:

adam bildiğin keyfte çekiyor 31:53::53::53:

biz arkadaşla apar topar girdik asansöre bağıra çağıra :27::27:

10 saniye sonra elektrikler gitti asansörde kaldık bide :26::26::26:

arkadaşta astım var ben şok üstüne şok :52::52::52:

şimdi komik de , o zaman değildi:27:

yaş da 15 -16 falandı:9:

kusurları örtmekte gece gibi ol der mevlana..
bazı şeyleri sürekli dillendirmek iyi değil. tövbe istiğfar çek abdest al geç herkesin günahı kendine...

Allahım ne gunlere kaldıkk ... iyice sasırdı ınsanlar........ :53:

Back
X