Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya o degilde ben başka bi tespitte bulunmak istiyorum.
Konu Sahibi arkadas agustos 2012de genitaldeki tuylerle alakali konusunda 19 yaşında oldugunu yazmis.5 ay sonra ocak 2013te garip başlıklı konusunda 22 yaşında olduğunu yazmış. 5 ayda 3 yil nasil büyüdü ki!:44:
çok haklısın canım insan ne yapıcağını şaşırıyor..ben de okul açıkken kendi başıma yürüyüşe çıkmıştım akşam üstü.sonra yoruldum deniz kenarında oturdum.bi çok da insan vardı.yürüyüş yapan teyzeler,balık tutan amcalar filan vardı.bi tane de adam kayalıklara doğru oturuyodu bende de kulaklık var müzik dinliyorum dışarıyı hiç duymuyorum.bi ara başım öne eğikti denizi izliyodum sonra kaldırdım bir baktım adam aşağıda hala ama benim hizama doğru geçmiş pantolonunu indirmiş açmış öylece duruyoo allahımmm dehşet içindeydimm nasıl kaçcağımı bilemedim.ağlıcaktım resmen yaaa:18::18: