Rüya Yorumları Gördüğüm Garip Rüya Dönemi Uzamış Üniversite Öğrencisinden.

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Sizi sıkmadan direk konuya girmek istiyorum.Rüyamda üniversitede dolaşırken üniversiteyle ilgili kağıtların olduğu yerde benim de ismimin yazılı olduğu kağıt gördüm.Okulumuz öğrencilerinden Melis mezun olmuş ancak hem ortalama hem de not konusunda yetersiz görülmüştür gibi bir yazı vardı.İlk kez böyle bir rüya görüyorum ve hala etkisindeyim.

Bence gördüğünüz bu rüya bilinçaltınızdan kaynaklanıyor.
Benim de okulum uzadı, ara ara bu tarz rüyalar görüyorum. :)
Fazla düşünüyorsanız böyle rüyalar görmeniz çok normal, takılıp da canınızı sıkmayın bence. :)

Bence gördüğünüz bu rüya bilinçaltınızdan kaynaklanıyor.
Benim de okulum uzadı, ara ara bu tarz rüyalar görüyorum. :)
Fazla düşünüyorsanız böyle rüyalar görmeniz çok normal, takılıp da canınızı sıkmayın bence. :)
Evet çok fazla düşünüyorum ve zaman zaman ağlıyorum.Birinci sınıfa gidip de zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki..Facebookta mezuniyet fotolarını paylaşmaya başladı arkadaşlar.İçime bir şey oturdu sanki.Off off çıkınca zaten tarih öğretmenlerini de atamayacaklar baba mesleği yapacağız ama hep bir üniversite mezunu ol düşüncesinden. :(

Evet çok fazla düşünüyorum ve zaman zaman ağlıyorum.Birinci sınıfa gidip de zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki..Facebookta mezuniyet fotolarını paylaşmaya başladı arkadaşlar.İçime bir şey oturdu sanki.Off off çıkınca zaten tarih öğretmenlerini de atamayacaklar baba mesleği yapacağız ama hep bir üniversite mezunu ol düşüncesinden. :KK43:
Çok iyi anlıyorum sizi :)
Üzülmeyin hiç, geç olsun güç olmasın demişler. Bir gün siz de o mezuniyet fotoğraflarından çektireceksiniz. :)
Çok fazla taktığınız için bu tarz rüyalar görüyorsunuz bence, kötü bi anlamı mı var diye düşünüp olumsuz şeyler düşünmeyin. Eminim bunlar geride kalacak :)

Çok iyi anlıyorum sizi :)
Üzülmeyin hiç, geç olsun güç olmasın demişler. Bir gün siz de o mezuniyet fotoğraflarından çektireceksiniz. :)
Çok fazla taktığınız için bu tarz rüyalar görüyorsunuz bence, kötü bi anlamı mı var diye düşünüp olumsuz şeyler düşünmeyin. Eminim bunlar geride kalacak :)
4.cü sınıf olarak gözüküyorum ama 4.cü sınıftan hiç bir ders alamıyorum.Alttakileri temizlemeye çalışıyorum geçen sene 3.cü sınıftan 3 ders alabildim.İnanın ki öyle bir kafams takıyorum ki hiç çıkmıyor hep bir utanç söz konusu.Kimseye de anlatamıyorum.Sonuçta benim hatam. :( 3 yıl sonra atıyorlarmış üniden.Daha 2.ci sınıfta da ders duruyor off. :(

Benim okul yıllar evvel bitti hem de başarılı şekilde hala bu tür rüyalar görüyorum.

Back
X