gördüğüm kötü rüyalar ve korkularım delireceğim çok üzgünüm

korku kısmı benziyoda senin intihar düşüncen filan normal değil
bence bu aralar sinirlerin bozuk olduğundan rüya görüyosun..
bi Dr.a git bence düzenli bi tedavi çok iyi geliyor emin ol
ben kendi kendime konuşurken bulurdum kendimi..söylenirdim böyle..çok şükür ilaçlar kafamı rahatlattı..
sende ihmal etme psikatra git

geçmş olsn cnm bnde dşnyrm gitmyi sağol ama bir ara tedavi gördm ilç tedvsi daha kötü olmştm blmyrmki napsm

yanlış okumadıysam eşin annesini kaybedeli 3 ay olmuş daha yeni olduğu için sende bu olaydan etkilenip acaba anneme bişey mi olacak diye düşünüyorsan ondan da olabiilir.

bugün eşimle benm alınganlığım ve bazı yanlışanlışılmalar yüzünden çok kötü kavga ettik ben eşimin çok üzerine gittim çok büyük kavga ettik ben yine sinirkrizi geçirdim kendmi kaybettim sağolsun eşim haklı oldugu halde beni alttan aldı gecenn 12 sinde beni arabyala gezdirdi sakinlştim şimdi eşim işte bende ona kek yapacağım inş gördüğüm kötü rüyalar buna çıkmıştır daha kötü şeyler olmaz hepinize desteğinz için tşkkr ederim

yanlış okumadıysam eşin annesini kaybedeli 3 ay olmuş daha yeni olduğu için sende bu olaydan etkilenip acaba anneme bişey mi olacak diye düşünüyorsan ondan da olabiilir.

evet doğru anlmşsn cnm evet çok etkilendim

geçmş olsn cnm bnde dşnyrm gitmyi sağol ama bir ara tedavi gördm ilç tedvsi daha kötü olmştm blmyrmki napsm

İlaçlarını doktor kontrolünde kullanıp yine doktor kontrolünde bırakırsan faydasını görürsün ama kendi kendine kullanıp yine kendi kendine bırakırsan işte o zaman faydasını görmezsin.

onun için büyük bir sadaka verin sizi zorlayacak bir miktar
mümkünse hemen bir kurban kesin
sonra da Allaha tevekkül edin
bir de rüyanızı kimseye anlatmayın yorumlatmayın iyiye yorun
ona da ibadetlerini daha doğru ve çok yapmasını söyleyin

merhaba canım bence bu aralar çok fazla bunaldığın için böyle rüyalar görüyosun yani bendede olur korkarım korktukça daha kötü şeyler görürüm yani tamamen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum.Ben geçen hafta babamı kaybettim oda çok gençti daha ama gitti rüyamda hep onu hayattaymış iyileşmiş görüyorum ama yok yani zihnimiz bize böyle oyunlar oynar.Annene hiç bişey olmaz allahın izniyle dua et içini de ferah tut hiç düşünme allah uzun ömür versin annene..

İlaçlarını doktor kontrolünde kullanıp yine doktor kontrolünde bırakırsan faydasını görürsün ama kendi kendine kullanıp yine kendi kendine bırakırsan işte o zaman faydasını görmezsin.

evet haklısın ya aslında bnm sorunum çok takıntılı olmm ben eşimi çok seviyorum onunla problem yaşayınca dünyam başıma yıkılıyor kendimi kaybediyorum çünkü o benm yaşama sebebim o olmazsa bende olmam genelde zoru görünce ölümü kurtuluş gibi görüyrm ailemede çok düşkünüm nebileyim zayıfım güçsüzüm piskolojim çabukbozuluyor en ufak bişeyden etkilenyrum mesela karşımdaki insanın beni sevmediğini bana yapmacık oldugunu hemn anlıyorum ozamnda çevremde insan kalmıyor ama politik olamıyorm birnden bikez zarar görnce o insanla geri asla iyi olamam ya çok severim yada hiç sevmem ortam yok eşimn kardeşleryle aramda problem oldu yani onlar benm arkamdN konuşmuş vs ben bişi yapmadım hep kardeş gibi olmaya çalıştm konuşyrz şimdi ama ben beni sevmedklernn farkındayım oysaki ben onlara hep iyi oldum buda zoruma gidiyor eşim onlara ilgi gösterince dayanamıyorm çünkü ben eşimin canıyım beni sevmeyenlerle samimi olunca boğuluyorm buseferde eşimle sorun yaşıyorm bnm kardeşlerm benm sevdiğime saygısızlık yapsa ben kardeşlerime eşime verdkleri kadar değer veririm eşim haklıysa çünkü eşim onlara iyi oldugu halde beni saymayıp eşime saygısızlık yapmaları demk bana yapılmış demek bende eşimdn aynı hareketi bekliyorm eşim bana çok değer verir normalde eskiden görmcemi severdim eşime kzıardım kalbini kırsa ama şimdi onlarla konuşmsına bile tahamül edemiyorm çünkü durdukları yerde benle sorun yaşadılar çok üzülüorumm eşimle kavga ediyorum ozmandaa piskolojim çok zayıfff hemen depresyona giriyorm çevremde arkadaşım yok hep evdeyim hep belki ondandır yanlış anlaşılmasın normalde kardeşlerini kıskanmıyordum ben okadar iyiyken beni kırdıkları beni sevmedkleri için sanki eşimi kendi yanlarına çekiyorlrmış gibi yaptıkları yanlarına kalmış gibi sinirlenyrm benmde kardeşim var kardeşim evlense ben gelinimize kardeş gibi olurum çünkü o kardeşimn parçası olacak yaşadıgım yer eşimin memleketi kimseyi tanmyrm akrabalr dışında ya daha doğrusu anlaşabilecğim yaşıtım yok çevremdeee konuşcğım dertleşecğim evde dur dur kafayı yedim iyicee bana fikir verin napim ben ondan sonra abuk subuk olacağına inandığım kötü rüyalarla boğuşuyorumm

onun için büyük bir sadaka verin sizi zorlayacak bir miktar
mümkünse hemen bir kurban kesin
sonra da Allaha tevekkül edin
bir de rüyanızı kimseye anlatmayın yorumlatmayın iyiye yorun
ona da ibadetlerini daha doğru ve çok yapmasını söyleyin

şuan borç içindeyiz büyük bişey yapma durumum yok elimden geldiğnce kapıma geleni boşçevirmem günboyu dua ettim annem için rüyamıda anlatmadım ama kendi içimde istemedn hep kötüye yordumm

Kuzum benim kimseye anlatma ve sadaka dağıt der bir büyüğüm.

yok anlatmadım cnm sadaka veremedim bugün çünkü hep evdeyim ben eşim binadan aşağı indirmez tek başıma eşime söyledim oda çalışyr denk gelirse sadaka veririm birine dedi

merhaba canım bence bu aralar çok fazla bunaldığın için böyle rüyalar görüyosun yani bendede olur korkarım korktukça daha kötü şeyler görürüm yani tamamen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum.Ben geçen hafta babamı kaybettim oda çok gençti daha ama gitti rüyamda hep onu hayattaymış iyileşmiş görüyorum ama yok yani zihnimiz bize böyle oyunlar oynar.Annene hiç bişey olmaz allahın izniyle dua et içini de ferah tut hiç düşünme allah uzun ömür versin annene..

başın saağolsun daha acın çok taze sabrını wersin rabbim çok sağol sizin sevdiklernizede uzun ömür versin rabbim bilinç altı tarzı değil rüya başka şeyler ama hep okudugum yorumlar ölüm gibi kötü şeyler babamda aynı tarz görünce çok korktum korkyorm biraz eşimle tartıştm bugün belkide gördüğüm kötü rüyalar buna çıkmıştır diyorm

Ya yapma canım rüya bu.. bilinçaltındaki korkularının yansıması tamamen.. Annene Allah uzun ömürler versin.. Bir hastalığı mı var?
Bu kadar kafana takma, rüyalarını da suya anlat, aksın gitsin kötülükler, madem rüyalara bu kadar inanıyorsun, bu seni manevi olarak rahatlatır. Bizim bir komşumuzun arkadaşı, komşumuzu rüyasında kötü görüp, anlatmış. Komşumuz da rüyalara sen gibi çok takıldı ve psikolojisi bozuldu, dualı sular mı içmedi, psikoloğa mı gitmedi, evlere mi kapatmadı kendini.. sonra bi tatile gitti kafasını rahatlattı. Sen de belli ki çok bunalmışsın, olumsuz düşünme, olumsuz düşünürsen Allah korusun olumsuzlukları üzerine çekersin.Boşuna korkup kendini üzüyorsun.

Ya yapma canım rüya bu.. bilinçaltındaki korkularının yansıması tamamen.. Annene Allah uzun ömürler versin.. Bir hastalığı mı var?
Bu kadar kafana takma, rüyalarını da suya anlat, aksın gitsin kötülükler, madem rüyalara bu kadar inanıyorsun, bu seni manevi olarak rahatlatır. Bizim bir komşumuzun arkadaşı, komşumuzu rüyasında kötü görüp, anlatmış. Komşumuz da rüyalara sen gibi çok takıldı ve psikolojisi bozuldu, dualı sular mı içmedi, psikoloğa mı gitmedi, evlere mi kapatmadı kendini.. sonra bi tatile gitti kafasını rahatlattı. Sen de belli ki çok bunalmışsın, olumsuz düşünme, olumsuz düşünürsen Allah korusun olumsuzlukları üzerine çekersin.Boşuna korkup kendini üzüyorsun.

çok sağol sennde sevdiklerine uzun ömür versin rabbim yok çok şükür bir hastalığı ayağı kırıldı 1 ay önce alçıda hep kalbim ağrıyor der okadar doktora git dedim gitmedi herşeyi sıkıntı eder korkuyorm kalbne bişi olur diye elimde olmadan düşünüyorm düşünmk istemyrm ama olmuyor evet bunaldım evlilik borcu ödüyoruz tatil falan yapma gibi şansımızda yok ama bayramda 4 gün annmlerdyz inşş 1 aydır görmyrm piskolojim çok sağlam değil zten ondan oluyor hep bu takıntılarr

çok sağol sennde sevdiklerine uzun ömür versin rabbim yok çok şükür bir hastalığı ayağı kırıldı 1 ay önce alçıda hep kalbim ağrıyor der okadar doktora git dedim gitmedi herşeyi sıkıntı eder korkuyorm kalbne bişi olur diye elimde olmadan düşünüyorm düşünmk istemyrm ama olmuyor evet bunaldım evlilik borcu ödüyoruz tatil falan yapma gibi şansımızda yok ama bayramda 4 gün annmlerdyz inşş 1 aydır görmyrm piskolojim çok sağlam değil zten ondan oluyor hep bu takıntılarr

Ben de senin gibiyim aslında.. Hatta ben telefon çalsa korkarım, kötü bir haber mi diye.. Şükür bak bir şeyi yokmuş annenin. Çok geçmiş olsun.Başınız sağ olsun kv kaybedince etkilenmişsin biraz belli ki.

Ben de senin gibiyim aslında.. Hatta ben telefon çalsa korkarım, kötü bir haber mi diye.. Şükür bak bir şeyi yokmuş annenin. Çok geçmiş olsun.Başınız sağ olsun kv kaybedince etkilenmişsin biraz belli ki.

evet ani kayıp 54 yaşında kalp krizi hemde yanımızda aniden 5 dk neoldugunu anlamdık çok etkilendmm birde benzetmekgibi olmasın kaynanmn ayağı kırılmıştı 3 gün sonra vefat etti doktor kırıgın salgıladığı ölümcül bir mddeden bahsetti benmde annmn ayğı kırıldı 1 ay oldu bugün ondan çok etklndm sanırım ölüm çok yakınımızdaaa malesefff bende aynı telefon çalınca elim yüreğimde açarım özelliklede akşam 10dan sonra telfn çalınca bayılack gibi olurum birde babamn da aynı tarz rüya görmesi beni çok endişlndirdi inş yersiz rüyalardırrr

evet ani kayıp 54 yaşında kalp krizi hemde yanımızda aniden 5 dk neoldugunu anlamdık çok etkilendmm birde benzetmekgibi olmasın kaynanmn ayağı kırılmıştı 3 gün sonra vefat etti doktor kırıgın salgıladığı ölümcül bir mddeden bahsetti benmde annmn ayğı kırıldı 1 ay oldu bugün ondan çok etklndm sanırım ölüm çok yakınımızdaaa malesefff bende aynı telefon çalınca elim yüreğimde açarım özelliklede akşam 10dan sonra telfn çalınca bayılack gibi olurum birde babamn da aynı tarz rüya görmesi beni çok endişlndirdi inş yersiz rüyalardırrr

Allah korusun aklına getirme bunları.. Etkilenmişsin tamamen canım ya. Benim başıma kötü bi olay gelmişti 1 yıl etksinden çıkamadığım, o olay oldğu gün evin şeklini değiştirmiştim, o günden sonra bi daha o modele sokmadım mobilyaları.. Sanki o olay yaşanacakmış gibi hisssediyorum.. Bunlar hep kuruntu takıntı..Yersiz hepsi kuzum düşünme böyle..

"agir trajedilerden sonra sevdiklerini kaybetme ve olum korkusu bilinc altimiza yerlesir...bu trajedi deprem,kriz vs her sey olabilir,korkular icimizde sinsice buyur,ve 5 yil sonra da ortaya cikabilir 10 yil sonra da...99 depreminden sonra bolge kadinlarinda panik atak ve panik bozukluk gibi ruhsal sikintilar artis gostermistir,gostermeye de devam etmektedir" bunlar bir norologun sozleridir,dusun bakalim cok etkilendigin bir sey oldu mu hayatin boyunca,tanik oldugun bir olay,dinledigin kucuk bir hikaye de olabilir...onemli olan seni bir sekilde ele gecirmis olmasi...sana tavsiyem,cenaze torenlerine katil,aileye yardimci ol,olum korkusu ve sevdiklerini kaybetme korkusu gececek...dogum kadar olum de normal diyeceksin,1 gunun bile tadini cikaracaksin..pozitif dusunce bazli gibi kitaplarla yorma kendini,kafani bulandirma..edebi degerleri yok bir ikincisi her gun soylenen seyler...seni baska dunyalara goturecek,gelistirecek alanlara yonel,bak ben evdeyim calismiyorum su anda,evimden ailemden uzakta baska memleketlerdeyim,bulundugum yerin dilini bile tam konusamiyorum,tek arkadasim esim,yeni is yerimizin acilmasini bekliyoruz,bir bucuk aydir evden yuruyuse bile cikamiyoruz paramiz olmadigi icin bisey gorurum uzulurum diye...ama evde olmak beni bunaltamaaazzz,grafik tasarim ogreniyorum,resim yapiyorum,dil ogreniyorum...once ben yani,hic kimse degil,ben kendimi sikintiya sokmazsam hicbir sey sokamaz...ben de bilirim bunalima girmeyi,neden gireyim?...ben kendimi yetistirecegim ki,ondan sonra hic gormedigim bir yerden gorecegim olaylari,insanlari...olumden korkmamizin nedeni sonrasini bilememek,sakin korkma,sadece olumu anla...ruya islerini de birak..alt tarafi bedava sinema.. :)

yok anlatmadım cnm sadaka veremedim bugün çünkü hep evdeyim ben eşim binadan aşağı indirmez tek başıma eşime söyledim oda çalışyr denk gelirse sadaka veririm birine dedi

Canım yanlış anlamada eşin seni neden tek başına bina dışına bile çıkmana izin vermiyor.Belkide evde sıkıldıgın için psikolojin bozuluyordu bunuda kötü rüya olarak görüyorsundur eşin çok mu kıskanç yoksa yurt dışına mı gelin gittin belki dil problemin var diye mi çıkartmıyor ama evden dışarıya çıkman lazım yoksa evin içinde çok kötü olursun duvarlar sanki üstüne üstüne gelir ve psikolojin bozulur.:30::30:

Canım yanlış anlamada eşin seni neden tek başına bina dışına bile çıkmana izin vermiyor.Belkide evde sıkıldıgın için psikolojin bozuluyordu bunuda kötü rüya olarak görüyorsundur eşin çok mu kıskanç yoksa yurt dışına mı gelin gittin belki dil problemin var diye mi çıkartmıyor ama evden dışarıya çıkman lazım yoksa evin içinde çok kötü olursun duvarlar sanki üstüne üstüne gelir ve psikolojin bozulur.:30::30:

evet çok kıskanç eşim yurtdışı değil başka bir şehir sadece şuan şehir merkeznde oturmuyorm ben eşimn işi nedeniyle şehrin bayağı dışında kalan bir bölgede yaşıyorm aslında köy değil ama köy kültürü hakim çevremde anlaşablecğim yaşıtım yada kafa yapım uyablck kimse yok eşim şehir merkzi olsada izin vermezdi tek başııma dışarı çıkmama ama burda ben çıksamda yapablcğim bişi yok dışarda yani ne büyük bir market ne büyük bir aile parkı vss yok çevremde galiba çok bunaldımm

Back
X