Gördüğüm rüyalar

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar sinriimi bozan bisey var.son 1 haftadır kesintisiz eski sevgililerimi rüyamda görüyorum. Şuan evliyim.daha önce 3 kişiye gorusmustum. Bu 3 gündür hergun birisini rüyamda görüyorum. ya elimi tutuyor yada başımı omzuna yaslıyorum. Bugünde eski sevgilimi gordum ve rüyamda cok hizli nisanlaniyoruz ben bekarım güya. Ama cok huzurluyum. Rüyalarımda hep huzurluydum hep bir minnet ve sefkat duygusu hissediyorum rüyamda. Sizce sebebi nedir bu rüyaların.bugun 5.gün ve devam ediyor.bu kişilerle normal hayatta hiç karsilasmiyoruz aklimij ucundan bile geçmiyor ortak arkadaş vs yok. Kendimi uyaninca suçlu hisseyrum .keske görmesem. Canım sıkılıyor içim kararıyor uyaninca

Suanki esinizle iliskiniz nasil?
O huzuru suan bulamiyorsaniz belki o yuzden goruyor olabilirsiniz
Gecmiste olan kisileri gormeniz o kisilerle degilde gecmisle alakali bir durumunuz oldugunu gosterebilir
Gecmis yasantinizi (sevgiliden bagimsiz olarak) ozluyor olabilirsiniz
O donemlerde kendinizi daha iyi hissettiginiz icin sizdeki bu huzursuzlugu azaltmak adina bilincalti boyle seyler yapabiliyor

Suan esimden yana huzurluyum ama baska sıkıntılarım var canim.genel olarak mutsuz sıkıntılı günler geçiriyorum. Yorumun icin tskederim Olablr dediginz

Kocanızı değilde onları düşündüğünüz için olabilirmi sürekli aklınızda demekki bilinç altına kazımışsınız onlarda rüyanıza girmiş
Aklımın ucundan dahi geçmiyorlar. Zaten eşim 11 yildr hayatımda.yeni bisey değil eskilerle gorusmuslugum. Aklıma gelip bilinçaltına girecek durumları kalmamış.son 1 haftadr oluyor bunlar daha öncesi hic görmedim 1 ini bile

Suan esimden yana huzurluyum ama baska sıkıntılarım var canim.genel olarak mutsuz sıkıntılı günler geçiriyorum. Yorumun icin tskederim Olablr dediginz

O zaman dedigim tarzda bir sebebi vardir
Bilincalti ruya yoluyla kacislar hazirlayip uzerinizdeki baskiyi azaltmaya calisiyordur
Rahatlatici muzikler vs dinleyin her seyin yoluna girecegini her seyin mutlaka bir sebebi oldugunu ve hayra donusecegini bilin. Umarim musmutlu gunleriniz olur

Şeytani ruya canım bunlar bende yeni evlendim hep eşimi aldattığımı görüyorum hiç aklimda yokken onceden hic gormezdim ustelik sevgili olmadigim kişiler bunlar birde kaale alma

Cok sagol canim

Anladım ben yeni evlisiniz daha unutamamışsınız da rüyalarınıza giriyor sanmıştım o yüzden öyle yazdım

Bilinç altına hiç ummadığımız anlar bile kaydediliyor rüya bu hiç tanımadığın insanı bile çok farklı görebiliyorsun o yüzden çok ta önemsemeyin rüya deyin geçin

Şeytani ruya canım bunlar bende yeni evlendim hep eşimi aldattığımı görüyorum hiç aklimda yokken onceden hic gormezdim ustelik sevgili olmadigim kişiler bunlar birde kaale alma
Doğru canim hergecen gün dahada sevmişken esimi sacma sapan şeytani rüyalar dedgin gibi doğru sagol canim

Haklisin canim sadece denk geldi sanirim buaralarda stresim var .oyuzden sacma sapan ruyalarima yansıyor sanirim

Şeytani rüya ne ya Bilinçaltı çok komplike. Genel olarak yaşadığınız stress beyin kimyanızda bozulmalara sebep oluyor. Normalde bilinçaltı bu tarz durumları siz uyurken işler, rafa kaldırır. Belli aralıklarla tekrar tekrar işleyerek kabullenir ve son olarak siler. Bu uzun bir süre alabilir ama siz farkında olmazsınız. Hamilelik, stress, ilaç kullanımı, ameliyat gibi durumlarda beyin kimyasal olarak etkilendiğinden bu anıyı bastırıp alttan alttan işleme olayı sekteye uğrar. Bilince doğru kaçarak rüyaya sebep olur. Sebep bu. Sizin hiç bir suçunuz yok. Beyniniz onları silmek için işlemeye çalışıyor. Düşünerek tekrar bilinçüstünüzde tutmayın. Rüya gördünüz, kalkın, tamamen unutturacak şeyler yapın, dizi, kitap gibi. Gelecekte birşey planlamak gibi. Kısa zamanda geçer.

Sağol canim verdiğin bilgiler icin.ister istemez rüyalardan cok etkileniyorum.ruyadayken cok huzurlu hisseyrum.uyaninca içim kararmış gibi uyaniyorum

aa çok bilgisiniz gibi bu konuda. ben de aynı şeyi yaşıyorum lisedeki çok çok eski bi sevdiğimi alakasız zamanlarda görüyorum sevgilim varken de yokken de ve genelde hep mutlu oluyor bu rüyalar. yarım kalmışlığımız vardı bizim bi sevgili olmadık rüyamda da ya yine böyle flört dönemi ya da sevgili gibi görüyorum sizce sebebi nedir?

aynı kişi hatta adım attı geçen sene ama ben istemedim ona rağmen hala rüyamda görüyorum ve artık çok sıkıldım

Rüya yorumlarına bakıyorum ben rüya gördüysem. Kahve falı bakmak gibi benim için uyandığımda googledan rüya tabiri bakmak ama hiç biri de çıkmıyor rüyalarımın hepsi çıksa para içinde yüzerdim. Ne zaman baksam ailede refah, para gelmesi, işlerin iyi gitmesi, zenginlik diyo. Bize gelen hep aynı para
Boşver takılma rüyalara

ay ne güzelmiş bana hep kötü yorumlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…