gördüler beğendilerr eeeee????

incidestan

:) 17.07.2010 :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
683
0
96
Bursa
merhaba kızlar...

benim derdim hep insanlar der ya söz ne zaman yok nişan ne zaman yok düğün ne zaman delirmek üzereyim artık

25 şubatta ailenin bayanları gelip bizim ailenin bayanlarıyla tanıştı yani gün oturması gibiydi çok güzel geçti görüşmek üzere dediler ve gittiler
erkek arkadaşım çok beğendiklerini söyledi teşekkür etti
ve şu ana kadar hiç ses yok yani tam 10 gün geçti bu arada kız kardeşinin sözü yapıldı dün tebrik etmek için aradım 3 hafta sonra nişan dedi.. bir taraftan bu hafta dayısının oğlunun nişanı yapılacak hepsi üst üste geldi ama bize hala hiçbirşey söylenmedi şimdi duyan tüm akraba konu komşu eee ne zaman geliyorlar diyor millete laf anlatmaktan çenem yoruldu sevgilime de ne zaman gelceksiniz eee hadi demek istemiyorum çok meraklıymış gibi...

artık babam biliyor herkes biliyor uzatmanın alemi ne anlamıyorum gördüler ama istemeye gelmiyorlar ne kadar kötü bir durum sanki beğenmemişler gibi.. oysa ablasıyla 2 günde bir mutlaka konuşuruz geçen akşam doğum günümdü onlarda kutladık ben mi çok kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama sorulardan bıktım sevgilime yanısıtıyorum boş yere kavga ediyoruz açık açık sorsam meraklı gibi olcam böyle kendimi yiyorum

ne yapmalıyım ????

canım kendin söylüyosun ya onların da başı kalabalıkmış.onun ablasınında istemesi sözü nişanı fln...
hem eğer bi sorun olsaydı erkek arkadasın da sana yansıtırdı bence sen hiç takma kafayı onların da su telası bitsin senin yeni konuları açtığını görürürz inş :) istemeye gelecekler ne giyeyim diye:1hug:

inşallah canım da ablası değil kız kardeşi mantık olarak önce olmaması gereken yani bir çelişki yok mu?

yok hayır herşey yolunda şen şakrak hatta kız kardeşi kendi sözüne bile çağırdı beni ben uygun olmaz diye gitmedim.. ama bu konuda hiç bişey yok :(

Tanışmaya geldiler diye her gün aramaları mı gerekiyor hemen istemeleri mi gerekiyor öyle bi kural mı var?

canım senin durumun benimkinden bin kat iyi emin ol..
25 yaşındayım,25 yıldır ilk defa babama bi erkekle alakalı açıldım..ta kasımda dedim bi daha ki ay gelicekler diye.marta geldik ne gelen var ne giden. sürekli erteleniyo annesi yüzünden. yok havalar ısınsın biraz daha,yok bilmem ne..dizlerinden sorunu var,yürümekte güçlük çekiyomuş.. ta ordan buralara nasıl gelicem diye düşünüyomuş. aileme mahcup oldum .. konu komşu etrafta cabası..kim görse sorup duruyo..artık kaç aydır ne diyeceğimi şaşırdım..

şimdi sen karar ver..hangimiz kötü durumda..sabret biraz.mutluluklar

bir sürü telaşları var kendin söylüyorsun..daha 10 gün olmuş,10yil değil..azıcık sabretmen gerekmez mı?

valla tatlım banada bayanlar gelmişti görücü gibi dfediğin gibi gün misali oturdular falan sonra annemler haber gönderdi biz gelioruz die annemler gitti ama onların telaşıda var tatlım sabret birazcıkbence yada erkek arkadaşınla konuş eraklılıkla alakası yok güslei sonuçla eğer seviosan ve seviliosan bu iş olucaksa meraklılık kavramını kaldırmalısın üstüne düşmeden laf arası konuş

yok hayır herşey yolunda şen şakrak hatta kız kardeşi kendi sözüne bile çağırdı beni ben uygun olmaz diye gitmedim.. ama bu konuda hiç bişey yok :(

şen şakrak olduğuna göre sorun yok. ancak senin yapın da galiba benim gibi. açıkça sormak yerine zaman verip bekliyorsun. bu durumda aslında sevgilinin seni rahatlacak şeyler söylemesi gerekir ama o demiş ya hani beğendiler diye, yetiyodur şimdi o ona. sanıyodur ki düğün planını bile anlattım. erkek milleti işte! sabırr dile ve beklemeye devam et.inşallah her şey dilediğin gibi olur canım.

Hayırlı ugurlu olsun canım
Biraz sabırlı olman lazım ama erkek arkadaşınla konuşabilirsin sor ne oluyo ne bitiyo
Geç olsun da güç olmasın canımopuyorumnanaktan

düş : tabi ki yok ama bilmiyorum insanların soruları gerçekten bunaltıcıymış :(

on41 : haklısın canım seninki çok daha zormuş ama duygularını gerçekten anlayabiliyorum insanlar anlamıyorlar sorup duruyorlar erkek evi mi naz yapıyor diyorlar bir de komşum üzülüyorum sana deyince bu gün dayanamadım içime atmışım hep patladı:(

cekhu : haklısın sanırım ama çevremdeki insnlar bana böyle hissettiriyor

derya : evet ama bu konular çok zormuş hiç böyle tahmin etmiyordum yanlış anlar diye ödüm kopuyordu ama sordum rahatladım :)

fiyonk : evet çok çekingenim ben genel olarak hiç soramam aman öyle mi düşünür aman yanlış mı anlar ama dayanamadım iyi de yaptım sanıyorum :)

nurumm : evet sordum sonunda rahatladım

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar :)

teşekkür ederim kızlar :)
dayanamadım bu akşam mesaj attım vazgeçtiysen haberim olsun tarzında bir mesaj
senden asla vazgeçmem yazmış :kedi:
15 gün içinde gelcez dedi
ben de biraz uzadı ve meraklı insanların soruları beni üzmeye başladı babam da biliyor sonuçta mahcup oluyorum dedim daha benim istediğim gibi evlilik bile teklif etmedin diye de sıkıştırdım araya :)
ben o konuyu hallettik sanıyordum tamam yaparız bişeyler dedi :)
ablam yarın arar konuşur annenle dedi evden sıkıştırıp duruyorlar hadi gidelim diye ama ben herşeyin en güzeli olsun istiyorum dedi
içim rahatladı ferahladım :)

misspink : teşekkür ederim umuyorum ki öyle olur diyorlar ya böyle zamanlarda insan kendini bile tanıyamıyormuş stresten fln sanıyorum umarım daha fazla sapıtmam şimdi böyleysem daha benimle çok uğraşacaksınız kızlar :)

misspink : teşekkür ederim umuyorum ki öyle olur diyorlar ya böyle zamanlarda insan kendini bile tanıyamıyormuş stresten fln sanıyorum umarım daha fazla sapıtmam şimdi böyleysem daha benimle çok uğraşacaksınız kızlar :)

kaydirigubbakcemile3 neden söylememiş sana sen sormadan? bunu da araya sıkıştırsaydın... :))

fiyonk : evet ama ben cevabımı aldım ya gerisini boşverdim :)

derya : teşekkür ediyorum..

pazza : sorma üzerimden yük kalktııı:)

Back
X