• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördün mü 90 oldummm

Hndmr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
153
134
103
Ben ne zaman 90 kilo oldum neye güvendim ne yedim ne içtim? Offf hiç zorlanmadan olduğunu hatırlıyorum ne güzeldi o pideler hamburgerler patateslerr... Ama sonuç mutsuzluk pişmanlık giyilemeyen bir dolap dolusu kıyafet. Zayıflıycam dedikçe daha çok kilo almalar sonu yok bunun. En son doğurduktan sonra zayıflarım diyerek ertelemelerim ama sonuç 2 düşük stres ve ekstra kilolar. Artık erteleyecek arkasına sığınılacak bahaneler kalmadığına göre sıra geldi zayıflamaya.. Hedef 60 olmak. Daha öncede olmuştu yine olabilir. Ben başlıyorum kendime inanıyorum arada okuyup bana destek olun hikayenizi yazın gaza getirin

Kimse birşey yazmamış Olsunn.. Şöyleki öncedende 30 kilo vermişliğim var mı var. Aradan geçen 4 senede geri almıştım şimdi tekrar vedalaşma zamanı. Bugün pazar olması sebebiyle klasik diyet kahvaltımı yapamadım sağlam bir pazar kahvaltısı yaptım. Ama akşam tavuk parçaları ve salatayla bitirdim. Kayısı kaynatmıştım içimde birşey kalmadı sayesinde İlk gün bitiyor bileeee.. Yarın kahvaltı yumurta peynir zeytin domates fix diyet menümdür. İlerde fotoğraf da koyacağım şuan çektim göbeğimi zayıflayınca yanyana koymaya hazır bekliyoo

Karatay yapın hem yağdan verirsiniz, hem sağlıklı beslenirsiniz hem de ilk hafta hariç aç kalmazsınız. İlk haftanın zorluğu özellikle ekmek nedeniyle, sonra bünye alışıyor zaten.
Bir süre sonra o kadar iyi hissedeceksiniz ki şu an sağlık sorununuz olmamasına rağmen eskiden hastaymışım diyeceksiniz.

Back
X