Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

Yalniz sizin bu durumunuz karsinizdaki insanla ilgili degil. Sizin iliskiler ve yalniz kalmak ile alakali cocukluktan gelen yanlis kodlamalarinizla ilgili bir durum bu. Bu kisi gitse kendinizi yine ayni dongudeki bir iliskiye sokma ihtimaliniz cok yuksek. Belki kurtarici rolu oynamak istiyorsunuz belki de hayatiniz boyunca baska sansiniz olmayacagini dusundugunuz bir degersizlik hissiniz var.
Hayati Yeniden Kesfedin isimli kitabi tavsiye ederim eger bu konunun ustune gitmek isterseniz.
Yurtdisindan bir üniden psikoloji mezunuyum y.lisansi da alanımla ilgili trde yapıyorum. Gel gör ki terzi kendi söktüğünü dikemezmiş.Tespitinizi yıllar önce kendi kendime koymuştum zaten güzel atış yaptınız. Hayatım ciddi zorluklarla geçti ciddi yaralar aldim bunun sonucunda adeta iğrenç bir psikolojiye sahip oldum, buna ragmen bunca sene her zaman mantık ağırlıklı yaşamış olsam da ilişkilerde her zaman sert duran tek hatada affetmeyen acımayan taraf olsam da bu adam karşıma çıktığından beri kendimi asla tanıyamıyorum.. galiba biraz daha zaman vereceğim vicdanımın tamamen rahat olması açısından en azindan çok bile bekledim derim

Insanın bazı şeyler özellikle bir takim duygulari elinde değilmiş meğersem eğer bunu bir arkadaşım yaşıyor olsaydi ne aptal şeklinde düşünürdüm

Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.

Birikim deseniz 30 bin birikimi var bunu güya
borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.

Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.

Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..
Bence zararin neresinden dönersen kardir. Daha olgunlasmamis biri bence, sorumluluk almayi seven biri de degil. Eger evlenirsen hayatinin geri kalanini tüm sorunlar ve sorumluluklar senin üzerinde olarak gecireceginden emin olabilirsin. Yazik etme kendine...

Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyor 😣 bana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Herkes ailesine deger verir o ayri ama bu anlattigin kisilikten uzak durman icin daha ne olmasini bekliyorsun anlams degilim.

Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyor 😣 bana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Nereye bakıyormuş, kalkıp bi tas su vermeyecek anasına . Getirecek başına anasını, sen bakacaksın seeeeenn.

Merhaba sevgili kk ailesi ne olur akıl fikir verin gerçekten hiç dostum yok,..ben 24 yaşında lisans mezunuyum şuan belli nedenlerden dolayı çalışmıyorum .yapı gereği hırslı ve başarı peşinde koşan bir yapım var. Bu sene yüksek lisansa başladım.Bunu neden anlatıyorum, erkek arkadaşım 29 yaşında ve gerçekten inanılmaz tembel. Sırf subay olabilmek için 4 senelik özel okulu zorla şerle bitirdi seneye subaylık sınavı var ve bunun için vermesi gereken 30 kilosu var ! 1 hafta gayret ediyor sonra salıyor kendini. Nasıl iş bulacak bilmiyorum hiçbir çabası gayreti yok. Bitirdiğin bölümle ilgili iş yap diyorum bilmiyorum ki ben beceremem ki sınavlara bile çalışmadan kopyayla geçtim diyor. Ulan diyorum 4 senede hicmi bi sey kapmadın?? beceremem deyip duruyor. Gerçekten delireceğim.

borsadan zamanla 100 200 bine katlayacakmış gel de sinir olma ! Hayalciliğe bakar mısınız.. dünyaya bir kez geliyorum çalışmak istemiyorum diye bazen ağzından kaçırıyor bazen bakıyorum hırslanmış subaylık için kilo vermeye çalışıyor bazen bakıyorum umrunda değil.

Bu sene ikinci senemiz kveendisi evlenmeyi çok istiyor. ben başından beri kendisine iş bulmazsa evliliğin söz konusu olmayacağını söylememe rağmen asla çaba göstermemesi inanılmaz canımı sıkıyor. Kendisi de kabul ediyor lafta evlenmeyi gelecek kurmayı söyleyip durduğunu ama iş icraata gelince kılını kipirdatmadigini. Bazen de iş sahibi olmak icin kilo vermeye çabalıyor işte diye kendime kızıp ona kıyamıyorum.

Çevremdeki insanların erkek arkadaşları hep iş güç sahibi insanlar onları gördükçe enayi gibi hissetmeye başladım uzun olduysa affola ne olursunuz bana akıl verin..
Gebeş kelimesini ilk defa duydum😂😂. Bak kardeşim. Bizde dünyaya bı kere geldik. Ama ben hergun bulaşık yıkıyorum çamaşır yıkıyorum. Evi topluyorum. Çocukları yedir giydir. Çay yap çorba yap. Sonra eşim çalışıyor emekli olana kadar da caliscak nasipse. Evi b.k goturmesin diye temizliyoruz. İnsan gibi yaşamak için çalışıyoruz. Sen diyorsan ki ben ömür boyu evi tek başıma gecindiririm. Çocuk yaparsam kendim bakarm . Evi kendim temizlerim. Birde bu öküz herif i ömür boyu hayrına beslerim diyosan buyur evlen. İnan bana anası babası bakmaz bu kadar. Sal ipini gitsin. Heleki hırslı başarıyı seven bı insansin. Yanında vasıfsız tembel bı adami nasıl dolastircaksin. Bugün gözüne batmasa bile öbür gün itici gelmeye baslicak. Zaten gözüne batmaya başlamış ki konu açmışsın. Tekrar söylüyorum. Bı bay bay de şal gitsin. 🤪

Bir kaç kez başka sebeplerden ayrıldım sonra geri dönmek zorunda kaldım, arkadaşım yok arkadaş edinmeye vaktim yok ders çalışıyorum aile ortamım kötü bana psikolojik olarak tek iyi gelen o maalesef..
O da bunun farkinda ki kendisinin beni bilerek yalnızlaştırmaya çalıştığını bile fark ettim arkadaşlarımla görüştüğümde başlarda hep trip attı şimdi arkadaş edinmek istiyorum dediğimde ben neyine yetmiyorum bana sen yetiyorsun diye epey bi söyleniyor. Oysa kendinin 4308448 tane arkadaşı var ne garip değil mi.
Sana ev kedisi lazım, ona da bakıcı. Evlenin siz.

Adam evlenip elinde kumanda üzerinde o meşhur pijamalarla belki dizilerini izlemek istiyordur.Cok bencilsiniz😐Kendisi zaten buyum derken israrci sizsiniz.Yazdiginiza göre ters kisilikleriniz var.Siz bilirsiniz ama evlilik baska bir sey şuan uzaktan tembelliklerini görüyorsunuz.Evlenince adam gözünüzün önünde karnini kaşıyacak inanin o hallerine delirirsiniz.Ben okurken bunaldim siz yaşarken iyi dayaniyorsunuzz

Böylesi subay olup benim kaç yıllık çekirdekten asker kocama emir verecek ha çok sinirliyim şu an . Artık para İçin asker olunmasına çok üzülüyorum çok.
Teşkilata girdiklerinde görüyor böyleleri; para ile yapılacak iş olmadığını,
yüreği yetenin yaptığını.

Back
X