Selam kızlar :)
Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce saçlarım dökülüyo diye annem tesadüfen gördüğü çam terebentin almış gelmiş eve. başlarda uğraşamam dedim. ama annemin yoğun ısrarlarına karşı kullanmaya başladım haftada 3 kez banyo yaparken kullandım. hiç uzamayan saçımın 3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladımve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım. ben pek farketmemiştim . ta ki eski arkadaşlarımla buluşana kadar :) . en son 4-5 ay önce görmüşlerdi beni. şaşıp kaldılar. o gün baya fotoğraf çekinmiştik. eve geldim eski fotoğraflarımla karşılaştırdım . ben de farkettim büyüük bi uzama olduğunu. ve şuan hala kullanmaya devam ediyorum benden önermesi sizden kullanması :) :kedi:boshayallersmile
3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladımve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım.
peki şampuanla karıştırınca etkisi oluyormu gerçekten? yağlı kalmıyo mu saçın? bilmiyorumkismile
ooesmaoo selam..nasıl kullanıyorsun,yağ gibi sirüp bekletiyormusun..??
peki şampuanla karıştırınca etkisi oluyormu gerçekten? yağlı kalmıyo mu saçın? bilmiyorumkismile
3 ay sonunda zaten 2-3 cm uzaması normal uzama, ama asıl hızlı uzamayı badem yağı kullandıktan sonra mı farkettin?
etkisi oluyor. aktarda bana bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti zaten.
aslında diplerine de banyoya girmeden yarım saat önce biraz çamterebentin yağı sürülse hiç fena olmaz ama onunla uğraşmaya zamanım olmuyor.
şampuana döktüm çalkaladım ve karıştı içinde. şampuanın kıvamını bayağı bi değiştirdi. saçımı yağlı bırakmıyor. güzelce duruladıktan sonra hiçbir sorun olmuyor. memnunum ve dökülmesini de çok azaltttı. denemekte fayda var.
evet :) saçın dökülmesini çok azaltıyor ve uzama daha çok farkediliyor :)
Selam kızlar :)
Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce saçlarım dökülüyo diye annem tesadüfen gördüğü çam terebentin almış gelmiş eve. başlarda uğraşamam dedim. ama annemin yoğun ısrarlarına karşı kullanmaya başladım haftada 3 kez banyo yaparken kullandım. hiç uzamayan saçımın 3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladımve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım. ben pek farketmemiştim . ta ki eski arkadaşlarımla buluşana kadar :) . en son 4-5 ay önce görmüşlerdi beni. şaşıp kaldılar. o gün baya fotoğraf çekinmiştik. eve geldim eski fotoğraflarımla karşılaştırdım . ben de farkettim büyüük bi uzama olduğunu. ve şuan hala kullanmaya devam ediyorum benden önermesi sizden kullanması :) :kedi:boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?