Gören var mı?

Mutluluk0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
14
0
1
35
Merhaba kızlar adetim biteli 8 gün oldu nerdeyse hergun denedik dün 11. Günumdu ovu testi yaptım aşırı koyu çıktı denedik bugün yine ovu testi yaptım yine aşırı koyu çıktı bildiğiniz kıpkırmızı yani sonra Allah Allah dedim gebelik testi yaptım http://hizliresim.com/njMvpg gören var mı ikinci çizgiyi mümkün mü ayrıca

Ben goruyorm.
Direkt kan testine gitmelisiniz sanrm gec dollenme olmus idrarla cok zaman kaybedersnz

Ben goruyorm.
Direkt kan testine gitmelisiniz sanrm gec dollenme olmus idrarla cok zaman kaybedersnz
Bugün 12. Günüm yumurtladim dün ama iki gün ovu testi aşırı kırmızı çıktı 2. Gün de kıpkırmızı olunca şaşırdım baya yani gebelik yaptım böyle çıktı geçen ay iki gün gecikti korktum ama sonra adet oldum

Bugün 12. Günüm yumurtladim dün ama iki gün ovu testi aşırı kırmızı çıktı 2. Gün de kıpkırmızı olunca şaşırdım baya yani gebelik yaptım böyle çıktı geçen ay iki gün gecikti korktum ama sonra adet oldum
yani su an reglinizin 12.gununuzdsnz ama bu gebelik testi ve gebelik testiniz silik degil mi dogru anladim

Hamilelik çok yeni ondan olsa gerek bende gördüm ikinci çizgiyi silik bencede kan testine git hemen

Merhaba kızlar adetim biteli 8 gün oldu nerdeyse hergun denedik dün 11. Günumdu ovu testi yaptım aşırı koyu çıktı denedik bugün yine ovu testi yaptım yine aşırı koyu çıktı bildiğiniz kıpkırmızı yani sonra Allah Allah dedim gebelik testi yaptım http://hizliresim.com/njMvpg gören var mı ikinci çizgiyi mümkün mü ayrıca
Eğer 12. Günse çok erken. Başka bir test daha yapın derim.

Kızlar bu testlerin gecerliligi ilk yarım saat ki, benim 7 aylık bebegim var adetin 5 gün gecikti dün test yaptım on dakika bekledim birşey yok, sonra test orda kalmış akşam gordum ikinci çizgi belirmiş çok silik yani bi 5 saat sonra falan ,sizce hamile miyim:(((

Evet ama biz adet biter bitmez başladık yani 8 gündür deniyoruz
aslnda 8 gunluk gebelik olsa dahi idrarda cikmasi cok zor. Hormon kana bile
10 gunden once gecmiyor idrara daha da sonra geciyor. Bence kan testine gidin ya cok yeni ya da gecen aydan

Back
X