GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ VE BEN...

VuSLat CaNsIn SeN

VAZGEÇİLMEZİMSİN...ÖTESİ YOK.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
425
340
23
ÖZEL BİR ŞİRKETTE HEMŞİRE OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM...İŞİMİ ÇOJK SEVİYORUM AMA ARTIK BİR HEMŞİRE DEĞİL KALİTE DİREKTÖRÜ OLARAK DEVAM EDECEKMİŞİM...MALESEF HİÇ SEVMEDİĞİM BİR İŞ...NE YAPMALIYIM...?
istifa etmek istemiyorum...ev hayatı bana ters...
başhekimle konuştum,olucaksın diyor...canım çok sıkılıyor...

Mal kaliyesi olarak düşünmeyin hizmet kalitesidir muhtemelen. Yani hastanede sunulan hizmetin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ve bunların kontrolü falan gibi bir tanımı vardır.
Bence keyifli bir iş olur eğer böyle bişeyse.

Mal kaliyesi olarak düşünmeyin hizmet kalitesidir muhtemelen. Yani hastanede sunulan hizmetin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar ve bunların kontrolü falan gibi bir tanımı vardır.
Bence keyifli bir iş olur eğer böyle bişeyse.
evet...öyle bir iş daha çok belgelere dayanan...ama sevmiyorum ben.
denetimlerden falan geçiyorum puanlara dayalı sürekli...çok zor bir iş...

başhemşireyken yaptığımda bir görevli daha vardı sıfırdan 100de 52 puan aldık denetimlerden ama o günüm zehir olmuştu...gerisini siz düşünün artık.

Aslında eğlencelidir takip gerektirir ama fazla sorumlulukta,eğitimini almadığınız bir alanda neden çalıştırmak isteniyor ve bunu isterken neden sertifika sorulmuyor anlamadım. Das a ait bir sertifikam var,zor iş kabul ediyorum ama istemediğiniz bir sorumluluğu yüklenmeniz de ki ısrarı anlayamıyorum.Ve yanlış değilse bu iş için eğitim ve sertifika sorulduğunu,denetimlerde gerektiğini biliyorum.

Özel sektör öyle maalesef ya dediğini yapacaksın ya da bırakacaksın. İşi bırakmayı düşünmeyin. Yaptığınız işin artılarını düşünürken bir yandan da başka bir kuruluşta iş araştırın bence.

Back
X