Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben...
ıkı yıldır ailemden ve sevgilimden uzakta, yalnız yasıyorum..
gecelerı yalnız uyuyup yalnız uyanıyorum..
kapıyı anahtarla açıp, kımsenın evde olmadıgını, ölürsem dahı kımsenın haberının olmayacagı gercegıyle yaşıyorum..
bazen burada ne arıyorum ben dedıgım oluyor....
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ... bugün yine eve geldim.. yemeğimi yedim, ekmek arası bişiler tabiki yeemek yapsam yarın yurtta nöbetçiyim dolapta 2 gün bekleyevek ben yiyemicem ve dökcem çnkü yemek yaparsamoturduğum odada uyuduğum için sabah bıraktığım yatağa cuppp daldım elimde laptop saatlerimi nası geçirdim anlamadım
aslında pazar günü kpds ye gircem ama ona çalşmak bile içimden gelmiyo...
ayy tablo nasıl aynı biliyo musun.. kpds ye bende gircem.. şu an harıl harıl ders çalışıyor olmam lazım yatağın içinde laptopumla ilgilneiyorum :18:
yalnız olmadığımı gördüğüm bir konu daha çıktı. ben de 2,5 yıldan çok oldu adıyamanda öğretmenim yeri geldi tek kaldım evde.şimdi ev arkadaşım var 1 yıldır. sevdiklerimden uzaktayım.nişanlım asker yolunu gözlemekteyim.günler hasretle dolu...geçecek inşallah bunlar
merhaba kizlar nasilsiniz??? ben calistim geldim evime karnimi doyurdum, simdi esime yemek hazirlicam.. siz nasilsiniz bakalim??
sen ne için girceksn canım? yüksek lisans için falan mı ?? ben dil tazminatı için gircem de o yüzden pek de sallamadım bi de ingilizceciyim ama rezil de olabilirim hani hep unutmuşum çnkükalksam şmdi evi silsem süpürsem sonra bi kahve yapsam ders çlşsam falan ama gelmiyo ki içimden
![]()
önceki konundan hatırlıyorum canım seni... okumuştum yorum yazmasam da... ben de tokatlıyım buarada![]()
bende ayrıyım ailemden,eşimden..eşimle aynı ildeyiz ama ilçeler arası 5 saat sürüyo...haftasonları gelebiliyor sadecee...bi de yeni evlenmiştim atamam olunca..ilk başlarda kolay gibi geldi birşey farkedemedim ama şimdi çok zor geliyo,geçen hafta artık dayanamadım,çeşmeler fora...
yerim cok güzel burada ama insanın sevdikleriyle güzelmiş herşey
![]()
kızlaaaaar ben evlendimmmmmmm ve kocam döndü görev yerine..... yine yalnız kaldım...ev bana dar geliyor. gün geçtkte toparlıyorum ama zor yalnızlık hele de tazecik evliykn eşinden ayrı evinizde kalmak zor....
herkese iyi akşamlar... mesleğim gereği 2 yıldır ailemden uzakta yalnız kalıyorum. ilk yılı öyle böyle geçirdim ama bu sene iyice koymaya başladı yalnızlıknişanlıyım hatta nikahlıyım ama nişanlım doğuda görev yapıyo 2013 haziranda kavuşcaz nasipse.. o zamana kadar nasıl geçecek böyle.. evde neler yapıyosunuz yalnızlığı çok hissetmemek için.. bazen duvarlar üstüme yürüyo. canım ne yemek yapmak ne temizlk yapmak hiçbişey istemiyo
![]()