görev yeri gereği ailesinden de sevdiğinden de uzakta olup , evde tek kalan var mı ?

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
herkese iyi akşamlar... mesleğim gereği 2 yıldır ailemden uzakta yalnız kalıyorum. ilk yılı öyle böyle geçirdim ama bu sene iyice koymaya başladı yalnızlık:ssz: nişanlıyım hatta nikahlıyım ama nişanlım doğuda görev yapıyo 2013 haziranda kavuşcaz nasipse.. o zamana kadar nasıl geçecek böyle.. evde neler yapıyosunuz yalnızlığı çok hissetmemek için.. bazen duvarlar üstüme yürüyo. canım ne yemek yapmak ne temizlk yapmak hiçbişey istemiyo :43:

Ben varım.:14: 2 yıldır eşimden ayrıyım, bu yaz düğünümüz olacak nikahımız var bizim de. Bir türlü birleşemedik. Akşam 5e kadar çalışıyorum, sonra biraz kitap okuyup ev işi yapıyorum. Erken uyumayı alışkanlık haline getirdim başka türlü vakit geçmiyor.:31:

Ben varım.:14: 2 yıldır eşimden ayrıyım, bu yaz düğünümüz olacak nikahımız var bizim de. Bir türlü birleşemedik. Akşam 5e kadar çalışıyorum, sonra biraz kitap okuyup ev işi yapıyorum. Erken uyumayı alışkanlık haline getirdim başka türlü vakit geçmiyor.:31:

çok zor ama ya... bazen gücümün tükendiğini hissediyorum..canım sıkıldıkça telefona sarıyorum internette saçma sapan zamanımı öldürüyorum :30: biz de nişanlandığımızdan itibaren 2 yıl ayrı kalmış olcaz. evlendikten sonra da 4 ay ayrı kalcaz..:44:tebrik ediyorum şimdiden sizi :34:

ben de yaklaşık 2,5 senedir uzakta ve evde tek başıma yaşıyorum.çok yalnızım kimsem yok,hatta sevgilimle de ayrılma seviyesindeyiz,günde 5 dk konuşuyoruz onun arkadaş çevresi çok beni hiç umursamıyor bile.elime telefonu aldığımda onu da arayamıyorum sadece annemle konuşuyorum, en az 1 saat konuşuyorum ki zaman geçsin biraz daha diye :(
ben de daha fazla bunalıma giriyorum ve her gün ağlayarak geçiriyorum günlerimi,evin içinde gençliğim tükeniyor:( offf offff Allah kimseyi yalnız bırakmasın

Bulunduğunuz yerde hiç arkadaşınız falan yokmu

var tabiki ama arkadaş bi yere kadar... haftanın 2 günü birliktesin ya da akşam oldupunda evde bi başına kalıyosun :43: bi de canını sıkan bişeyler de olduğunda daha da beter oluyo yalnızlık..

ben de yaklaşık 2,5 senedir uzakta ve evde tek başıma yaşıyorum.çok yalnızım kimsem yok,hatta sevgilimle de ayrılma seviyesindeyiz,günde 5 dk konuşuyoruz onun arkadaş çevresi çok beni hiç umursamıyor bile.elime telefonu aldığımda onu da arayamıyorum sadece annemle konuşuyorum, en az 1 saat konuşuyorum ki zaman geçsin biraz daha diye :(
ben de daha fazla bunalıma giriyorum ve her gün ağlayarak geçiriyorum günlerimi,evin içinde gençliğim tükeniyor:( offf offff Allah kimseyi yalnız bırakmasın

ahhh canım benim...çok iyi nlıyorum seni. hele bi de sevglmle problem varsa durum daha kötüdür... ben de zamn zaman açıyorum telefonu sanki o ordan bişey yapıp benm moralimi düzeltebilecek gibi bakıyorum telefonla konşmak yetmiyo bu sefer ona sarıyorum :26:ama kendimizi bırakmamaız lazım uğraşacak oyalanacak bişeyler bulmak lazım ki daha dibe vurmayalım...

ben de 2 yıl,kör itin öldüğü berbat bir ilçede yalnız yaşadım.üstüne üstlük kapıdan çıkmamı fırsat kollayan,biriyle selamlaşsa da dedikousunu yapsak diye bekleyen insanlarlarla birlikte.son yıl 2 tane de sapık dadandı peşime,hayatı zindan ettiler bana.hava kararınca koridorun ışığıyla oturdum pek çok zaman,evde olduğumu görüp de manyaklık yapmaya kalkmasınlar diye.
can sıkıcı tarafları çok olsa da iyiki yalnız yaşamışım diyorum şimdi,hayatımdaki en önemli tecrübem.deprem,sapık,felaket...neler neler yaşadım bir başıma.ama güçlü olmayı,kendi işimi kendim görmeyi,kimseye minnet etmemeyi,dimdik ayakta durabilmeyi öğrendim.
en ufak bir şeyde ortalığı ayağa kaldıran mıymıy kızlardan olmadım asla.
güzel taraflarını görmeye çalışın,elbet geçecek.

Bence de en güzel günler. Göreve başladıgım ilk 3 yıl tek yaşadım. Çok sıkılırdım vs ama şimdi geri verseler hiç de hayır demem :)

ben de 2 yıl,kör itin öldüğü berbat bir ilçede yalnız yaşadım.üstüne üstlük kapıdan çıkmamı fırsat kollayan,biriyle selamlaşsa da dedikousunu yapsak diye bekleyen insanlarlarla birlikte.son yıl 2 tane de sapık dadandı peşime,hayatı zindan ettiler bana.hava kararınca koridorun ışığıyla oturdum pek çok zaman,evde olduğumu görüp de manyaklık yapmaya kalkmasınlar diye.
can sıkıcı tarafları çok olsa da iyiki yalnız yaşamışım diyorum şimdi,hayatımdaki en önemli tecrübem.deprem,sapık,felaket...neler neler yaşadım bir başıma.ama güçlü olmayı,kendi işimi kendim görmeyi,kimseye minnet etmemeyi,dimdik ayakta durabilmeyi öğrendim.
en ufak bir şeyde ortalığı ayağa kaldıran mıymıy kızlardan olmadım asla.
güzel taraflarını görmeye çalışın,elbet geçecek.

evet o konuda kesinlikle haklısınız.. benm kaldığım yer sıkıntılı değil gayet iyi şartları ama buaralar başka sorunlarım da var. üstüne bunlar binince tahammül gücüm azaldı galiba. umarım eski gücüme kavuşcam en yakın zamanda... size de bravo diyorumama atlatmışsınz geçmş bitmiş darısı bize diyelim artık...

ben de eşimle 1 yıl başka şehirlerde kaldık görevmz gereği sonra kavuştuk zor yıllardı gerçekten şimdide eşimin işi dolayısıyla senede en za 4-5 defa yurtdışına çıkıyo 1 hafta falan kalıyo işte o günlerden biri bugünde ....zor çok zor şimdi bebeğimde var soruyor hergün ağlıyor özlüyor daha da zor oluyor ....

evet o konuda kesinlikle haklısınız.. benm kaldığım yer sıkıntılı değil gayet iyi şartları ama buaralar başka sorunlarım da var. üstüne bunlar binince tahammül gücüm azaldı galiba. umarım eski gücüme kavuşcam en yakın zamanda... size de bravo diyorumama atlatmışsınz geçmş bitmiş darısı bize diyelim artık...

şartları iyi bir yerde yaşıyorsan tadını çıkarmaya bak...gerçekten.kitap oku,alışveriş yap,kendine güzel yemekler yap(evliliğe alıştırma olur).hatta bir kıyak çek dışardan söyle arada yemeğini:56:...ben bile bazen özlüyorum,camın kenarına elimde kahve ve kitabımla oturabildiğim günleri.şimdi bunu yapmak istediğimde küçük cadım kitabımı yırtıp kahvemi döker:9:
inan ben olağanüstü halde gibi yaşardım.saat 3-4 oldu mu ekmek falan bulunmazdı,hani evde de yoksa yandın.bir alışveriş yapardım,savaş stoğu gibi:52:
orda geçirdiğin zaman,ilerde çok güçlü bir kadın olmanı sağlayacak emin ol

ben de eşimle 1 yıl başka şehirlerde kaldık görevmz gereği sonra kavuştuk zor yıllardı gerçekten şimdide eşimin işi dolayısıyla senede en za 4-5 defa yurtdışına çıkıyo 1 hafta falan kalıyo işte o günlerden biri bugünde ....zor çok zor şimdi bebeğimde var soruyor hergün ağlıyor özlüyor daha da zor oluyor ....

şu eş durumu atamamız olsun bi daha kendi isteğmzle hiç ayrı kalmak istemiyorum :2: burda eşiyle birlikte gidip gelen arkadaşlarımı gördükçe içim cız ediyo... bizim aramızdaki mesafe baya da uzak, çaresizlik de çok etkiliyo beni galiba...

gerçekten böyle mi ya... ne açıdan öyle mesela? o anların kıymetini bileliö :40:

Evliliğin özelikle de anne olmanın sorumlulugu insanın üzerine binince meger o zamanlar ne güzelmiş diyor insan :)

Şimdi de kendime bile çogu zaman vakit ayıramıyorum bir de çalışan olunca çok zor çok....

şartları iyi bir yerde yaşıyorsan tadını çıkarmaya bak...gerçekten.kitap oku,alışveriş yap,kendine güzel yemekler yap(evliliğe alıştırma olur).hatta bir kıyak çek dışardan söyle arada yemeğini:56:...ben bile bazen özlüyorum,camın kenarına elimde kahve ve kitabımla oturabildiğim günleri.şimdi bunu yapmak istediğimde küçük cadım kitabımı yırtıp kahvemi döker:9:
inan ben olağanüstü halde gibi yaşardım.saat 3-4 oldu mu ekmek falan bulunmazdı,hani evde de yoksa yandın.bir alışveriş yapardım,savaş stoğu gibi:52:
orda geçirdiğin zaman,ilerde çok güçlü bir kadın olmanı sağlayacak emin ol

çok güzel yazmışsınız teşekkürşer :3: merak ettm nerde görev yaptınız ve mesleğnz ne? ilk 1 yıl yine tadını çıkarıyodum ama bu yıl kaldıramıyorum dediğiniz gibi bu durumu lehime çevirmem lazım galiba... :45:

Evliliğin özelikle de anne olmanın sorumlulugu insanın üzerine binince meger o zamanlar ne güzelmiş diyor insan :)

Şimdi de kendime bile çogu zaman vakit ayıramıyorum bir de çalışan olunca çok zor çok....

aslında insan hep elinde olmayanı arıyor özlüyor ya , durum bununla da alakalı biraz sanırım... şu an diyorum ki keşke sizi yoran şeyleri yaşasam da sevdiğimle olsam yalnızlık çekmsesem koştursam yorulsam :50:

evlilik sebebiyle sevdiklerimden uzakta, esimle birlikte olmama ragmen yine de yalniz olan biri olarak ben de gelsem alir misiniz araniza??? :14:

Back
X