• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorevden donunce izlenmesi gereken yol. Ben mi akil edemedim.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Daha uygun bir baslik bulamadim. Anlatiyim ben. Siz de yorum yapin lutfen.

Kamu kurumunda calisiyorum. Gecen hafta gorevli olarak baska bir sehre birkac gunlugune seminere gonderildim.

Dun ise geri dondum. Biraz once sube mudurum aradi. Oda arkadasimi aramis. Telefonu ben actim. Ne yaptin ne ettin dedi. Gelmedin hic dedi. Yanina gitmem ben geldim demem gerekiyormus. Neyse ogreneceksin yavas yavas olacak dedi. Ama bana kimse soylemedi ki. Gercekten akil edemedim.

Ben de dedim ki acikcasi siz yogun oldugunuz icin siz cagirirsiniz diye bekledim. Musaitseniz simdi bilgi vermek icin gelebilirim dedim. Simdi cok yogunum ogleden sonra da burda olmayacagim. Geldigimde goruselim dedi.

Boyle bir kural var mi. Ben mi akil edemedim. Telefon bekledim gercekten. Ayrica dun de arazideydi ogleden sonra. Yani full mesai dairede de degil.

Adam birşey dememiş ki olabilir sende zamanla adapte olursun kafana takma boştan yere

Kamu kurumunda calisiyorum. Gecen hafta gorevli olarak baska bir sehre birkac gunlugune seminere gonderildim.

Dun ise geri dondum. Biraz once sube mudurum aradi. Oda arkadasimi aramis. Telefonu ben actim. Ne yaptin ne ettin dedi. Gelmedin hic dedi. Yanina gitmem ben geldim demem gerekiyormus. Neyse ogreneceksin yavas yavas olacak dedi. Ama bana kimse soylemedi ki. Gercekten akil edemedim.

Ben de dedim ki acikcasi siz yogun oldugunuz icin siz cagirirsiniz diye bekledim. Musaitseniz simdi bilgi vermek icin gelebilirim dedim. Simdi cok yogunum ogleden sonra da burda olmayacagim. Geldigimde goruselim dedi.

Boyle bir kural var mi. Ben mi akil edemedim. Telefon bekledim gercekten. Ayrica dun de arazideydi ogleden sonra. Yani full mesai dairede de degil.

ben geldım demek kadar sacma bısey olamaz. he dondugunuzde bılgı vermek ıcın gıdersınız o ayrı

ben geldım demek kadar sacma bısey olamaz. he dondugunuzde bılgı vermek ıcın gıdersınız o ayrı
Daha once birkac kere bir arkadasla birlikte boyle gorevli olarak gitmistik. Dondugumuzde hep mudur kendisi cagirmisti yanina ne yaptiniz anlatin diye. O yuzden durduk yere ben geldim diye odasina gitmek aklima bile gelmedi. Zaten ya odasinda olmuyor yada yoplanti halinde oluyor. Ben de sasirdigim icin konu actim zaten.

Cok sorun olmamis . Gorev donusu yanina ugrayip hem geldim demeli hem gorevi anlatmaloydin. Ben de ilk yillik izne ayrildigimda mudure sormadan dilekcemi yazmistim, oyle yapmamaliymistim. :halay:

Ne olacak sizin bu işyerinizle sürekli sorunlarınız? herş eyi ama herşeyi sorun ediyorsunuz. Böyle bir sürü konunuz var sanki sorun yaratmak için oradasınız. Herkesten ve her şeyden şikayetçisiniz. Burada bu kadar dert edip konu açacak bir durum da göremiyorum geldiğinde çağırır gidersiniz yanına.

Kaldı ki görevden gelen sizsiniz bilgilendirme yapmanız gerekiyorsa tabii ki sizin gitmeniz gerekirdi en azında bir görünürdünüz o an müsait değilse sonra o çağırırdı. Artık öğrenmiş oldunuz bir dahakine kendiniz gidersiniz çağırmadan bu kadar büyütmeyin

evet yazılı olmayan böyle bir kural vardır. ben işyerinde hasta/raporlu olsam, izne çıksam veya görevli gitsem dönüşte muhakkak müdürüme ben döndüm diye giderim yanına. bunu sizin sorun yapmamanız lazım. şube müdürünüz gayet uygunca bilmediğiniz şeyi size öğretmek amaçlı söylemiş. bundan sonra akıl etmek için özen gösterirsiniz olur biter.

17 yıllık kamu görevlisiyim bende önce memur şimdi müdür olarak görev yapıyorum
kesinlikle uygun dille söylenmiş size
ne müdürler ile çalıştım anlatamam size
kendi adıma hep iyi müdürlerimi örnek aldım halada bunu dikkat ederim
izin alıp saatlik izin sonrası dönüş yaptığımda müdürüme ben geldim kusura bakmayın banka çok kalabalıktı dedim
ben kusura bakmam devletin işi kusura bakar demişti hiç unutmam dumura uğramıştım
amirinize geldiğinizi bildirmek bir nezaket kuralıdır arkadaşım DMKda böyle bir hüküm yok ama nezaketen bilgi vermek gerekir diye düşünüyorum

Sinir oluyorum böyle şeylere
Bence bizlerden kaynaklanıyor
Rahat tiplere kimse bişey demiyo
Bana da öyle yapıolar
Ben naapçağımı biliyorum
Başka amir geldiğinde mırın kırın etme
Kesin net ol
Rahat ol bişey diyemezler

Normalde denmiyor bizde.
Ama olur şeyler peki Bi dahakine dikkat ederim deyip geçin. Kafaya takmaya değmez

Back
X