Yaklaşık 4 senelik bir arkadaşım var çok samimi bir ilişkimiz var birlikte çok zaman geçirdik fakat bu arkadaşım tanıştığımız zamandan beri çok değişti hatta bir dönem neredeyse benim bir kopyam oldu nedense tarzlarımız çok benzedi kıyafetlerimizden saç kesimimize kadar ..
aynı yerde çalıştığımız bu durumdan oldukça rahatsız oldum bu konuyu fazla kafaya takmamaya başladım
ama asıl beni üzen konu senelerdir bize misafirliğe geliyor bizde kalıyor hatta aynı yatakta yatıyoruz
yılbaşında doğum gününde kutlamasam da çağırıyorum ama nedense o özel günlerde içten bir iyi dilekte bile bulunmuyor aksine moral bozuyor doğum günümde dediği lafları unutmadım yok yaşlanmışım mutlu muymuşum sürekli kırışıklıklardan bahsediyor yaşlanmaktan çok korktuğunu belirtiyor yani doğum günümü bile bana zehir etti bu son sene
üstelik kaç senedir bana en küçük bir hediye almadı ev hayırlamak için bile ..
dostum olmayan çok mesafeli olduğum tanıdıklar bile ev hayırlamaya küçük hediyelerle geldiler
bu arkadaş yılbaşına sadece bir paket sigarayla geldi inanabiliyor musunuz?
hatta bir başka şehire tatile gittiğimizde bana şart koştu orada bana yemek ısmarlarsam gelirim ancak dedi ben de şaşırarak kabul ettim
bir de bana iştekilere beraber para toplayıp hediye aldıklarını anlatmıyor mu iyice sabrım taştı
bu 4 sene içinde ben ona sadece toplamda 5 gün gitmişimdir ama bizde çok kez misafir oldu ve resmen bana kendimi kullanılmış gibi hissettirdi yazıklar olsun diyorum
en sinir bozan bir huyu vardı bu arkadaşın o da bir konuda söylediğim cümleyi ben onu söylediğimi unuttuktan sonra aynen kendi düşüncesiymiş gibi tekrarlıyordu geçen bir kez daha yaptı ben de 3 haftadır filan görüşmüyorum ..
siz olsanız naparsınız ?