Görgüsüz gibi

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar bu sefer ki derdim arkadaşımla alakalı. Arkadaşım bizim yanımızda görgüsüz gibi davranıyor hiçte çekinmiyor. Geçen gün kahvaltı yapıyoruz bizim evde, ooo peynire bak bu marka çok pahalı felan diyor insan biraz çekinir bide toplu halde evdeydik erkekli kızlı. Bi kaç kere dışarıda yemek yerkende böyle şeyler yaptı. Sordum siz sanki hiç almıyosunuz dedim yoo biz a101den bimden felan alıyoruz dedi. Bir sütaş peyniri bile çok abartıyor ona çok ütopik geliyor. Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor. Niye böyle görmemiş gibi davranıyor anlamıyorum insanların yanında beni çok utandırıyor.

Sonuç çok görgüsüz nasıl kırmadan uyarıcam bu kadını ben ya

Tatlım yediğimiz sadece peynir abartma istersen ehehehe diyebilirsin .
Dışarda yemeyip sadece içecek aliyosa seni ilgilendirecek bi mevzu yok.
Görüşmek istemiyorsan da bahane bul,olduğun yere çağırma,yoğunum de falan filan
Dert neresinde hala anlamış değilim neyse

Ben konuda görgüsülük olarak nitelendirilecek bir şey görmedim, tabi anlattıklarınızdan. Belki biraz patavatsızca olabilir, belki biraz da cimri olabilir, amaç görgüsüz değil. Ha hoşlanmıyorsunuzdur bu tavırlardan arkadaşlık yapmak zorunda değilsiniz. İnsanları değiştirmeye çalışmayın, kendinize uygun arkadaşlar seçin.

Sonuç çok görgüsüz nasıl kırmadan uyarıcam bu kadını ben ya

Görgüsüz derken

Pahalı mekanda tokum diyorsa demek ki para harcamak istemiyor ama size yıkmıyor

Peynir ona lüks gelmiş söylemiş

Evet tepkisi abartılı ama demek ki onlar almıyorlar

Belki o da sizin için çok para saçıyor diyordur bir başka forumda

Hoşlanmıyorsanız ilişkinizi bitirin de çalışması vs çok parası olduğu çok parası olması da savurması gerektiği anlamına gelmez

Back
X