- 28 Ocak 2017
- 725
- 267
- 103
Fotodaki İran'lı kadınlara benziyor İranlı büyük olasılıkla avatardaki.Fotoğraftaki siz misiniz? Arkadaşınız görmesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotodaki İran'lı kadınlara benziyor İranlı büyük olasılıkla avatardaki.Fotoğraftaki siz misiniz? Arkadaşınız görmesin![]()
Yok benimFotodaki İran'lı kadınlara benziyor İranlı büyük olasılıkla avatardaki.
@RIVAVIRA @nese-li_hilos @Akaba @Pembe VosvosHanimKelesimiGetir @fozgeb @ATTRAENTE @Mayflower75 @Milana22 @son izci @izmirimizmir de unutmayayım
Mutlu yıllar![]()
TamamYorum yapmamakta özgürsün ayrıca bana bi git ya diyemezsin karşında arkadaşın yok
Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim demişler.Malesef arkadaş seçimlerinizde problemler var ki her ortamda tuhaf hareketler yaşatıyorlar size.Ne biliyim bana arkadaş ortamında durduk yere böyle şeyler demesi garip geliyor tamam yapabilir a101dende alışveriş yapabilir ama ona sormadık hiçbirimizde ıyy ucuz şeyler mi alıyosun demedik
Kötü niyet yok ki tam aksi olduğunu düşünün yani ayyy bu peynirrr ne kadar ucuz bi seçim ben aslaaa yiyemem diyen bi tip olsaydı haklisiniz sizi utandırmış olurdu ama belli ki saf bence öyle düşünün.Kızlar bu sefer ki derdim arkadaşımla alakalı. Arkadaşım bizim yanımızda görgüsüz gibi davranıyor hiçte çekinmiyor. Geçen gün kahvaltı yapıyoruz bizim evde, ooo peynire bak bu marka çok pahalı felan diyor insan biraz çekinir bide toplu halde evdeydik erkekli kızlı. Bi kaç kere dışarıda yemek yerkende böyle şeyler yaptı. Sordum siz sanki hiç almıyosunuz dedim yoo biz a101den bimden felan alıyoruz dedi. Bir sütaş peyniri bile çok abartıyor ona çok ütopik geliyor. Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor. Niye böyle görmemiş gibi davranıyor anlamıyorum insanların yanında beni çok utandırıyor.
Yok ya egoist hiç değilim keşke olsaydım ama :) sadece kendimi iyi ifade edemiyorumNe değişik bi insansın ya. Nev i şahsına münhasır mı desem, aşırı egoist ve ben merkezli mi desem
Artık kendin seçersin arasından birini...
Bence senin şu söylediğinle açtığın konular hiç örtüşmüyo. Dünya etrafında dönmüyor, sen ne kadar döndüğünü sansan da...Yok ya egoist hiç değilim keşke olsaydım ama :) sadece kendimi iyi ifade edemiyorum
Sana da mutlu yıllar canım.Kızlar ben banlanırsam en az 10 gün yerim
@darkmore @turuncupijama @Astoria @Bibibella @hunter7 @The Calender @Kova hatunu @Hannazadra @bulca @Mune @pirayegibi @Koalina @nooption @Blacksee55 @GangstaWalk @Son_kamelya @pelin- @MissCherryBlossom @guneyyarimkure @damdan @CekiLinBenDoktorum @parkbyull @Truman Show @Milena22
Aklıma gelmeyen tüm kızlara mutlu yıllar
Happy new year![]()