Görgüsüz kayınvalidem

aman kıbırlı ınsanı kım sever kı sadece oyle ınsanlar herkes tarafından sevıldıgını dusunur ve onları seven sadece kendılerıdır :)
Yok be canim hic oyle dusunme emin ol onlara bayilanlarda var

Dun kibirlinin birine cevap verdigim icinde haksiz olanda ben oldum

'Evet öyle anne ' de geç .
Bazı insanlar böyle oluyor ama zıtlaşarak bi yere varamazsın .
Benim yapımdan da kaynaklı sanırım zıtlaşmayı tartışmayı sevmiyorum aşırı ılımlıyım ben .
Zaten katlanılmayacak bi tarafı yok bence kayınvalidenin .

Bence size batmış söyledikleri zira çanta vs dışında çok sıkıntı yok

Çanta olayında da nasıl söylediği önemli o kişilere mi dedi sizi samimi bulup söyledi zira bence de alamadığın bir markanın taklidini kullanmak hoş değil ve ben buna ulaşamıyorum gösterilmesi daha çirkin

Pazardan aldığım çorabın üzerinde çakma marka olmasın diye ararım ben insanla çakma amblem arar ben de olmayanını

Bunu da gelinime söylemem sanki görgüsüzlük değil gibi

evet bıde oyle marıfetlerı var boyle ınsanların kendılerını haklı cıkarma konsunda bır numaralar
Olan bana oldu valla dunden beri sırf bu yuzden kafayi sıyıracak gibi oldum

Allah kibirli insanlarla dunyadada ahirettede karsilastirmasin insallah

Yok be canim hic oyle dusunme emin ol onlara bayilanlarda var

Dun kibirlinin birine cevap verdigim icinde haksiz olanda ben oldum
benim de cevap veren bir yapım var.böyle insanlara cevap vermedikçe kendilerini bir şey sanıyorlar.herkes onaylıyor diye çok bildiklerini sanıyorlar. doğrusu hangisi bilemedim valla. bir şey söylesen de gram kendini sorgulamaz seni suçlar onu da biliyorum.

Bence sen bu işi eğlenceye çevir, içinden bas kahkahayı, arada dışından da bas :KK73:

Onu değiştiremezsin ama kendin için sinir bozucu halden komik hale dönüştürebilirsin

Bence size batmış söyledikleri zira çanta vs dışında çok sıkıntı yok

Çanta olayında da nasıl söylediği önemli o kişilere mi dedi sizi samimi bulup söyledi zira bence de alamadığın bir markanın taklidini kullanmak hoş değil ve ben buna ulaşamıyorum gösterilmesi daha çirkin

Pazardan aldığım çorabın üzerinde çakma marka olmasın diye ararım ben insanla çakma amblem arar ben de olmayanını

Bunu da gelinime söylemem sanki görgüsüzlük değil gibi
marka amblemi olarak değil.yalnız daha düşük fiyatlı çanta alan insanları kendisiyle görüşmeye layık görmüyor,kendine denk görmüyor.
kişilerin yüzüne söylemedi, evlerine gelen insanların arkalarından söyledi. samimi bulmakla ne alakası var sonuçta önemli olan böyle düşünmesi.evine gelen insanın çantasına bakıp çantanın gerçek deri olmaması ve fiyatı üzerinden muhabbetler...

amın canım :) konu ozel degılse sorabılır mıyım ? kafayı sıyıracak kadar ne oldu kı?
Yok canim ozel degil is yerinde kobirlinin biri birilerinin hakkinda ileei geri konusuyorduk calismiyorlar isi bilmiyorlar vs diye benim nazarimdada soz konusu kisilerden biride gordugum kadariyla canla basla calisiyo vs dedim bi iki bisey degince sen onun avukatimisin dedi

Sonra biriside oyle mevzularda konuya karisma konusma dedi cok ocime oturdu

benim de cevap veren bir yapım var.böyle insanlara cevap vermedikçe kendilerini bir şey sanıyorlar.herkes onaylıyor diye çok bildiklerini sanıyorlar. doğrusu hangisi bilemedim valla. bir şey söylesen de gram kendini sorgulamaz seni suçlar onu da biliyorum.
Bende oyleyim maalesef ozellikle bir yerde bi haksizlik oldugunu gordum mu kendimi tutamam o yuzden en yakin (zannettigim )arkadasimla gorusmuyoruz sebebi kaynanasini savunmam

Bende oyleyim maalesef ozellikle bir yerde bi haksizlik oldugunu gordum mu kendimi tutamam o yuzden en yakin (zannettigim )arkadasimla gorusmuyoruz sebebi kaynanasini savunmam
toplumda malesef insanlar senden illa ki taraf tutmanı bekliyor.yiğidi öldür hakkını yeme diye bir laf vardır.her konuda haksız bulduğumuz bir insanı bile bir konuda haklı bulabiliriz gayet de.

Yok canim ozel degil is yerinde kobirlinin biri birilerinin hakkinda ileei geri konusuyorduk calismiyorlar isi bilmiyorlar vs diye benim nazarimdada soz konusu kisilerden biride gordugum kadariyla canla basla calisiyo vs dedim bi iki bisey degince sen onun avukatimisin dedi

Sonra biriside oyle mevzularda konuya karisma konusma dedi cok ocime oturdu[/QUO

anladım canım haklısın vala boyle ınsanlar hazır cevap oluyo... sonucta ben oyle görüyorum avukatı degillim deseydin dicem ama böyleleri tartışmaya girer hemen.. salla bosver içine oturmasın bırak ugrasmaya degmez :)

Helal olsun size isterse tüm dünya arkasını dönsün,sakın bu özelliğinizi kaybetmeyin..(bende sizin gibiyim)
İnanın iyi mi yapıyorum kotu mu yapıyorum bilmiyorum artik cuma gunu benzer bi vaka yasadim ve pazartesi gunu bu konuyla ilgili bir sıkintı yasarmıyım kaygısiyla diken üstündeyim

Evet bazen sonuclarına katlanabiliyoruz ama bazende katlanilmaz sorunlar aciyor bu gibi seyler basimiza

Birde su var ki artik toplumda herkes sadece teyid edilmeyi bekliyor

toplumda malesef insanlar senden illa ki taraf tutmanı bekliyor.yiğidi öldür hakkını yeme diye bir laf vardır.her konuda haksız bulduğumuz bir insanı bile bir konuda haklı bulabiliriz gayet de.
Haklisiniz insanlar illa bi taraf olmanizi bekliyor ve o tarafinda herzaman kendi tarafi olmasini istiyor

Ben bunu yapamadigim icin git gide cevremdeki insan sayisi azaliyor

Eger yanimda birisinin hakkinda haksizca konusuluyorsa ve o kisi orda degilse insanlarin haksiz olduklarini biliyorsam illa orda olmayan kisiyi savunurum ve sonuc herzaman benim acimdan husran olur

Haklisiniz insanlar illa bi taraf olmanizi bekliyor ve o tarafinda herzaman kendi tarafi olmasini istiyor

Ben bunu yapamadigim icin git gide cevremdeki insan sayisi azaliyor

Eger yanimda birisinin hakkinda haksizca konusuluyorsa ve o kisi orda degilse insanlarin haksiz olduklarini biliyorsam illa orda olmayan kisiyi savunurum ve sonuc herzaman benim acimdan husran olur
hüsran olarak bakmayın bence birileri sizi sevsin diye kendi kişiliğinden ödün vermemek herkesin harcı değil diye düşünüyorum.bu sizin karakteristik özelliğiniz sizi seven böyle sevsin.anlayan anlar sizi.

merhaba, ben yeni evliyim. kayınvalideme tahammül edemiyorum.sürekli kendini ve kızını övüyor.başkalarını aşağılayarak yapıyor bunu.varoş diyor mesela insanlara, bazen çantalarının markasına göre değerlendiriyor.
mesela ben beyaz tenliyim,kendisi çok esmer.bana dedi ki;"bir iki seneye sen de benim gibi olursun,ben bembeyazdım eskiden,güneşte yandım,buralarda güneş çok yakar..." başka bir zaman; "biz senle ikimiz beyazız" diyor.
Çok cahil ve sürekli yalan yanlış konuşuyor.Gerçekten inanıyor söylediklerine ona tahammül edemiyorum.inanmak istediği herşeye kendisini inandırıyor. bana bu durum çok ilginç geliyor.salak bir kadın değil ama herkesi salak yerine koymuş. söylediklerine galiba bütün aileyi inandırmış.kendisi konuşuyor etrafındakiler de evet evet diyor. ben de hayretle izliyorum.
Söylediklerini kale almadığımı bilmesini istiyorum ama saygısızlık yapmadan..bunu nasıl yapabilirim?
Sana zararı yoksa takma duymazlıktan gelin

Back
X