görgüsüz

Arayi acip gorusme

Kız o hediyelerin de çoğunu kendileri kendilerine alıp kocası almış gibi paylaşıyorlar Kocaya bakıyorum kamyoncu Abuzer abi, ama karısına bir buket çiçek içinde tektaş yüzük almış ,yersen

yav hehe he de gec:)

sadece çiçeği koysalar iyi yazısını paylaşanları anlamıyorum

bi de köpüklü gül yapraklı balayı küvetinde kocasının fotosunu paylaşan kadını anlamadım. cidden hala arada aklıma geliyor amacını sorguluyorum

Bendede bu söylediğinizin lacivert versiyonu var asla marka takıntım olmamasına ve aldığım hiçbirşeyin fiyatını söylemememe rağmen önce fiyatını öğrenip buna ne kadar verdin kızım salakmısın ona o kadar verilirmi bilmem nerde aynısı şu kadara vardı orda yemek yiyilirmi buraya gidilirmi deyip içtiğim suyu bile kursağımda bırakan sahsa ne demeli

Ayyy her yerdeler onlar.Evlerı varmış havuzu spor salonu varmış.Gucenlık varmış.Ama 1 tl çay içmez.Cimrilikten geberecek.Bizim işyerındekıler artık dalga gecıo anlamıo.Sızın ev bizim x arkadaştan akıllıymış doğrumu diye.Midem bulanıo öyle ınsanlardan.Ama her taraftalar malesef.

Eşimin birlikte iş yaptığı biri vardı, bir ara eşli yemek falan yerdik. Şu c ile başlayan marka çantadan başka bir lafı yoktu ay ne sıkılırdım. Zaten hem kimseyi dinlemez hem de çok konuşurdu. Kaç kez adam bizim yanımızda “bir sus be kadın” diye uyarmıştı
Baktım yapışacak atlata atlata unutturdum kendimi. Sosyal medyada görüyorum, marka delisi ama avamlık baki.

Yanında oturan eşine sosyal medyada, ilanı aşk eden kociş severler var birde

hakkaten var... sevgili eşim, teşekkür ederim... komik ya. bazılarına yazıyorum eşin yanında değil mi die

hee hee demeye devam edeceksin mecbur

Ay nefret ederim böyle şeylerden... iyi niyetli gelmiyor bana bu şekilde herşeyi anlatmak... sizi sıkıyorsa araya mesafe koyun anlasın hatasını...hiç hoşlanmam görmemişlikten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…