Arayi acip gorusmebirini tanıyorum ne zaman bir araya gelsek yediği yemeğe aldığı hediye gittiği kuaföre esteğine
hangi ünlede bilmem hangi eşyasının kendinde olduğuna değin anlatır
benide çok sever ama çok sıkıyor beni
he he deyip geçiyorumda artık dayanamıyorum
ya ne yapacağım ben bu hatunla
Kız o hediyelerin de çoğunu kendileri kendilerine alıp kocası almış gibi paylaşıyorlaren tahammül edemediğim insan tipi..bide sosyal medyada eşlerinin yada bi başkasının aldığı hediyeleri dakka başı paylaşan lara ifrit oluyorum..
eşimin bana aldığı çiçeği niye paylaşayım yaaa...
yav hehe he de gec:)birini tanıyorum ne zaman bir araya gelsek yediği yemeğe aldığı hediye gittiği kuaföre esteğine
en tahammül edemediğim insan tipi..bide sosyal medyada eşlerinin yada bi başkasının aldığı hediyeleri dakka başı paylaşan lara ifrit oluyorum..
eşimin bana aldığı çiçeği niye paylaşayım yaaa...
ahahhaha:))Kız o hediyelerin de çoğunu kendileri kendilerine alıp kocası almış gibi paylaşıyorlarKocaya bakıyorum kamyoncu Abuzer abi, ama karısına bir buket çiçek içinde tektaş yüzük almış ,yersen
Ayyy her yerdeler onlar.Evlerı varmış havuzu spor salonu varmış.Gucenlık varmış.Ama 1 tl çay içmez.Cimrilikten geberecek.Bizim işyerındekıler artık dalga gecıo anlamıo.Sızın ev bizim x arkadaştan akıllıymış doğrumu diye.Midem bulanıo öyle ınsanlardan.Ama her taraftalar malesef.birini tanıyorum ne zaman bir araya gelsek yediği yemeğe aldığı hediye gittiği kuaföre esteğine
O da birsey mi esinin sosyal medya hesabina girip kendini etiketleyip guzel romantik sozler edenler varYanında oturan eşine sosyal medyada, ilanı aşk eden kociş severler var birde
Bende de var böyle tip. Ama bozunca ya da daha iyisini anlatınca acayip sinirlenip saldırganlaşıyor :)))
Annesi kalp krizi geçirmiş acil girişinde sedyede fotoğrafını paylaşanlar var. Asalaklikta sınır taninmiyorYanında oturan eşine sosyal medyada, ilanı aşk eden kociş severler var birde
Yanında oturan eşine sosyal medyada, ilanı aşk eden kociş severler var birde
hee hee demeye devam edeceksin mecburbirini tanıyorum ne zaman bir araya gelsek yediği yemeğe aldığı hediye gittiği kuaföre esteğine
Ay nefret ederim böyle şeylerden... iyi niyetli gelmiyor bana bu şekilde herşeyi anlatmak... sizi sıkıyorsa araya mesafe koyun anlasın hatasını...hiç hoşlanmam görmemişlikten...birini tanıyorum ne zaman bir araya gelsek yediği yemeğe aldığı hediye gittiği kuaföre esteğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?