• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmelerini istemiyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e onceden paylasıyormus sımdı ne degısmıs kı

Merhaba kızlar
Sevgilim eskiden benle her yere fotosunu koyardı yani sosyal medya hesaplarına vatsap da profil fotoğrafına ikimizin fotosunu koyardı sonra aniden olmaz görmesini istemediğim kişiler var demeye başladı. Hadi vatsap tamam instagramda da mı ?? Facebook da zaten akrabalar var olmaz diyor ama bende rahatsız oldum bu tavrından sanki sevgilisinin olduğunu bilmelerini istemiyor sizin sevgiliniz ya da eşiniz de böyle yapıyor mu

Böyle yapmaması lazım , saçma bir hareket sanki sizinle olduğunu birilerinden saklıyor gibi .

Ben instagram kullanmıyorum bir gün onun hesabına bakmak istedim ekledim bir arkadaşımdan baktım ki kızlar var hep ss atıp ayrıldım ağladı ben yapmadım arkadaşım yapmış o benim hesabımdan ekliyor kızların sevgilisi var mı bakıyor sonra kendi hesabından ekliyor dedi inanmadım ağladı yeminler etti bende affettim ama aylardır içim huzursuz

E kendiniz soylemissiniz iste. Belli ki ya aldatiyor ya da aldatacak. Ayrilin bu adamdan degerli vaktinizi, gencliginizi, potansiyelinizi bu adam icin harcamayin.

Merhaba kızlar
Sevgilim eskiden benle her yere fotosunu koyardı yani sosyal medya hesaplarına vatsap da profil fotoğrafına ikimizin fotosunu koyardı sonra aniden olmaz görmesini istemediğim kişiler var demeye başladı. Hadi vatsap tamam instagramda da mı ?? Facebook da zaten akrabalar var olmaz diyor ama bende rahatsız oldum bu tavrından sanki sevgilisinin olduğunu bilmelerini istemiyor sizin sevgiliniz ya da eşiniz de böyle yapıyor mu
Akrabalardan neden gizliyo.. sankj oyleaine birseymis de gerek duymuyormus gibi...

normalde paylaşıyorda artık paylaşmıyorsa bence hayatına yeni biri girmiş ve onun görmesini istemiyor olabilir.
biz mesela hiç paylaşmayız foto ama kimse kimseyi de sorgulamaz telefonlar hep ortadadır parmak iziyle açarız

Burnuma kotu kokular geldi :)

Ben kendimde foto koymam ne cocugumu ne esimi... esimede koyarsa kiziyorum o yuzden koymaz fb insta ya filan. Ne gerek var koymaya.. millet gorunce ne oluyo sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X