‘Görmemişsin’ dedi..

Şu an seninle uğraşamam çok çirkin bir cümle
Hayli kaba bir tavır sergilemişsiniz
Kuzenim rahatsızlandı şu an müsait değilim demek ya da çok paniklediyseniz sonradan kaba davrandım özür dilerim demek zor bir şey değil

Kadın zaten söylemiş.Kuzen ayrıntısını söylememiş bir tek.
''durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam ''
Bunun üzerine kadını 20 kere aramış.Yapmayın lütfen,karşınızdaki size böyle bir şey söyleyince telefonla boğuyor musunuz insanları ?

Şu an seninle uğraşamam ne demek? Erkek arkadaşında saygısızlık yapmış o cümleleriyle ikinizde hatalısınız.

Siz başlatmışsınız ve haketmişsiniz.
Onun tavrı da hoş değil ama seninle uğraşamam diyerek onu adam yerine koymamışsınız.

mesajınızı okurken ve 'ailevi birşey seninle uğraşamam'ı okurken ben sinirlendim. ya bunu söyleyene kadar 'merak etme sağlığımız iyi, kuzenim zor durumda onunla uğraşıyorum 1 saate arayacağım' deseniz hem aynı sürede söyleyeceksiniz, hem kendinizi ifade edeceksiniz hem kimseyi kırmayacaksınız. gerçekten bunu düşünemiyor mu insalar anlayamıyorum.

üzgünüm ama sonuna kadar haksızsınız.

‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’

dense bana bende meraktan catlarım..
bunu yazabılıyorken olayı az acıp yazsanız sorun olmayacakmıs belkı..saygısız bı sevgiliniz var orası ayrı
ben olsam ayrılmıstım.

Detay verseydiniz daha da sorular soracakti, sonra ararım dediginizde size güvenmesi ve beklemesi gerekiyordu, güveniyor olsa tedirgin olacak bir şey olmadığını düşünürdü.
Bununla beraber seninle uğraşamam cümlesi hoş değil. Sevgi mi gormemissiniz yoksa bayıltan ilgi ve güvensizlik mi gormemissiniz buna bakmak lazım.

Benim de sevgilim böyle sorunlarım var sana zamanımı harcayamam gibi ağır bir cümle kurdu.
Üç gün konuşmadım kendisiyle.
Sebebini söyleseydi tolerans gösterir ve hatta kendim özür diler kendimi suçlardım.
Buradan pay çıkarın.
Bence haklı değilsiniz.
Ooooo bir saniye bir daha okudum da o da haklı değil. Ne demek iyi davranınca böyle oluyor. Aynı durum bende de mevcuttu ben çareyi soğuk yaparak buldum ama siz yapmayın bence

Evet, kavga esnasında söyledi bunu..
Olayı baştan anlatmam gerekirse;
Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
Sizce hakaret değil mi ben mi abartıyorum?
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?
o sana değil kendine hakaret etmiş ☺

Detay verseydiniz daha da sorular soracakti, sonra ararım dediginizde size güvenmesi ve beklemesi gerekiyordu, güveniyor olsa tedirgin olacak bir şey olmadığını düşünürdü.

Evet işte sorun bu.Bazı insanlar bu cümlenin hiçbir türlüsünü anlamıyor,konudaki de bir örnek aslında.Merak bile etsen karşıdakini 20 kere aramazsın,2 kere aradın açmıyor mu,biraz bekle,döneceğim dedi zaten.
2 hafta önce babamı hastaneye götürdüğümüzde benzer bir durumun arkadaş versiyonu da benim başımdaydı müsait olmadığımı acilde olduğumu ve babamı getirdiğimi yazmama rağmen nesi var,çok merak ettim yaaa iyi mi diye aralıksız kaç mesaj attı,açıkçası ilk yarım saat zaten kafamı kaldırıp telefona bakmadım.Sağolsun bir de üzerine ''keşke en azından iyi olduğunu mesaj atsaydın yine yaaa çok merak ettim'' diye trip yedim sonra.

bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam

Bunu diyebildiginize göre şunu deseydiniz de vakit kaybetmezmişsiniz. Hatta alttakini soylemek ve veya yazmak daha hizli bile olurdu.

"Kuzenim rahatsiz onunla ilgileniyorum anlatirim sonra. "

Seninle ugraşamam demeniz ayri bir olay resmen cidden kırıcı birsey, size agir ya da hakaret eden birsey soylememis bence. Sizin yaptiginiz 737463728 kat daha kotu🙄

Ben erkek arkadasını haklı gordum benımde karsımdakı ınsan sonra arıcam sonra anlatacam deyıp kapatsa bende merak ederım sonra konusutuz demek yerıne kuzenım fenalastı demek daha mantıklı bısey kaybetmıceksınız onun yerıne o senle ugrasamam demenızde kabul edılır bısey degıl. Dedıklerıde sıze hakaret degıl sıze dememıs kendıne demıs oyle olsam dıye

Kadınları anlamak zor. Ne demek haklı? Bu yorumlarin kadınlık görevini yapsaydın aldatimazdin türevi söylemlerden farkı yok. haklı falan değil. O an öyle yazmışsınız sonra da sinirle uğraşamam demişsiniz. Anlatmişsınız zaten. Siz hatalı bile olsanız özür dilerdiniz bir dahaki sefere daha ılımlı aciklardiniz falan filan. O ne biçim sözler. Seviyesini belli etmiş. E sen de adami cildirtmissin demek neden. Herkese böyle mi tepki veriliyor? Adam gibi doğru düzgün ifade etse kendini ne olur deli misiniz yahu? Üslup hoş değil demek yetersiz olur cok terbiyesiz bir üslup.

Evet işte sorun bu.Bazı insanlar bu cümlenin hiçbir türlüsünü anlamıyor,konudaki de bir örnek aslında.Merak bile etsen karşıdakini 20 kere aramazsın,2 kere aradın açmıyor mu,biraz bekle,döneceğim dedi zaten.
2 hafta önce babamı hastaneye götürdüğümüzde benzer bir durumun arkadaş versiyonu da benim başımdaydı müsait olmadığımı acilde olduğumu ve babamı getirdiğimi yazmama rağmen nesi var,çok merak ettim yaaa iyi mi diye aralıksız kaç mesaj attı,açıkçası ilk yarım saat zaten kafamı kaldırıp telefona bakmadım.Sağolsun bir de üzerine ''keşke en azından iyi olduğunu mesaj atsaydın yine yaaa çok merak ettim'' diye trip yedim sonra.
Bunlar kendilerine haddinden fazla önem verip her istediğim istediğim zaman olsun diyenler aynı zamamda. Senin durumun onun merakından önemli olamaz. Ne haddine!

O nasıl laf. .g.tünde pervane ol.ak filan iğrenç.

2 senelik evliyim eşimden hiç duymadım.

30 yaşındayım hiç öyle bi kelime kullanmadim.

Ben mi anormalim bilmiyorum. Eger anormal isem ne olur bana da söyleyin hanımlar.

Ben daha yaratici laflar biliyorum😂😂🥰😂

Siz başlatmışsınız ve haketmişsiniz.
Onun tavrı da hoş değil ama seninle uğraşamam diyerek onu adam yerine koymamışsınız.
Haketmissiniz ne demek yahu? Kimse böyle çirkin sözleri hak etmez. Konu sahibi yanlış yapmış bile olsa kullanılan kelimeler çok terbiyesizce. Herhalde daha ciddi bir tartiama olsa ve 2 tokat yese cildirtmasaydiniz diyecektiniz. Kadın kendine hak görüyor ya bunları hayret ediyorum.

Bunlar kendilerine haddinden fazla önem verip her istediğim istediğim zaman olsun diyenler aynı zamamda. Senin durumun onun merakından önemli olamaz. Ne haddine!
Allahım çok şükür mantıklı bir yorum geldi. Merak ettiyse etsin beyefendi değil mi? konu sahibi sinirle de cevap vermiş olsa sonradan özür diledi affedip affetmemek tabiki sevgilinin kararı ama küfür nedir? Bir de haklı gören var adami

Back
X