Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesaj yazacak kadar vaktiniz varmış,attığınız mesajda uzun mesaj. O cümleler yerine kuzenim fenalaştı,sana dönerim demek daha kısa. Bende biraz kibir sezdim.
Merak etmekte haklı da sonra söyledikleri hoş değil güzel bi dille söyleseydi tamamen haklı olacaktı. Merak eder insan kötü bişey mi oldu diye. Kısaca anlatabilirdiniz.
Dün tekrar konuştuk meraktan aklı gittiğini, benim lafıma da bozulduğunu kendini değersiz hissettiğini söyledi. Bir de o günün gecesi zaten gelmişti kapının önüne ben inmemiştim aşağı hakaret ettiği için. Özür diledi. Karşılıklı konuştuk birbirilerimizde düzelmesini istediğimiz yönleri. Sonuç olarak barıştık kızlar.
Çok teşekkür ederim yorumlar için
Erkek arkadaşına hak vermemekle birlikte senle uğraşamam diyip kapatmanız olmuş mu sizce ? Durumu kısa bir şekilde özetleyebilirdiniz.Bana erkek arkadaşım böyle diyip kapatsa birdaha açmam.