Bilmiyorum sadece kötü hissettiriyor. Üstelik bir grup gibiyiz ve diğer arkadaşlarımın sırf bizim yüzümüzden kötü etkilenmelerini istemiyorum gibi bir şeyBöyle biriyle arkadaş olmaya devam edersen sadece kırıldığınla kalırsın. Neden beş para etmez biri için çırpınıyorsun ki?
Okul arkadaşlığıArkadasliginizin boyutu ne ? İş arkadasi filan mı ?
Önce o mu görmezden gelip sebebini anlamadığın bir şekilde trip falan atmıştı?Aynı böyle ruh hastası arkadaşım vardı ilişkimi kestim 10 ay sonra gelip yazdı şimdi bende onun aklıyla dalga geçiyorum onun bana yaptığı gibi.
Önce o mu görmezden gelip sebebini anlamadığın bir şekilde trip falan atmıştı?
Grubunuzun bundan haberdar olmasına veya etkilenmesine gerek yok kendi kendinize o kişiye özel bi mesafe koyun o yanınızda olduğu zaman görmezden gelinBilmiyorum sadece kötü hissettiriyor. Üstelik bir grup gibiyiz ve diğer arkadaşlarımın sırf bizim yüzümüzden kötü etkilenmelerini istemiyorum gibi bir şey
Ne olduğunu hicbir zaman tam olarak anlayamadım. Bazen bakıyorum canım cicim oluyor hakkında boyle düşününce ben kendime kızıyorum. Bazen gelince de böyle davranıyor ve ilk başta düşündüklerimde haklıymışım diyorumBeni çok kıskanırdı. Her hareketimi yapmaya çalışırdı. Kafasına estiği gibi yazar esmediği zaman whatsappa girdiği halde mesajıma cevap vermezdi. Kendi kafasına göre davranıp arkamdan konuşurdu.
Bir gün gerçekleri ortaya çıkardım hayatımdan def ettim. Yüzsüz olduğu için gelip geçen günlerde yazdı. Şimdi de parmağımda oynatıyorum. Az aptal yerine koyup yine def edeceğim. Böyle insanlar kan emici gibidir. Ruh hastası hepsi. Sizi hep kıskanır kafana eseni yaparlar. Bunlar samimiyeti haketmiyor.
Çünkü çok çabuk alınan ve sözleri yanlış anlayıp küsme eğiliminde olan biri ve hatası varsa da asla kabul etmez, beni suçlar ve sürekli iğneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?