Bir tane arkadaşım var. Sebebini bilmediğim bir şekilde son zamanlarda yazdığım mesajlara zorlama cevap veriyor veya aktif olduğu zamanlar bakmıyor. Normalde daha önceki zamanlarda da böyle yaptığı oluyordu ara sıra ama sadece benimle konuşmak zorunda olmadığı için anlayışla karşılıyordum tabi. Ama şu an bu durumu kötü olarak algılıyorum maalesef. Onunla bu durumu konuşabilecek bir yanım da yok. Çünkü çok çabuk alınan ve sözleri yanlış anlayıp küsme eğiliminde olan biri ve hatası varsa da asla kabul etmez, beni suçlar ve sürekli iğneler. Asıl sorun şu bu zamana kadar iyi ilişkimiz olduğu kadar kötü şeyler de yaşadık ve bir nevi gerçek yüzünü gördüm. Ayrıca benim gibi olmaya çalışıyor ve herkesin içinde benim fikirlerimi kendi fikirleri gibi söylemekten ve bu tarz şeyler yapmaktan geri durmuyor. Her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasam da hatta bu artık rahatsızlık verici bir düzeye gelmiş olsa da arkadaşım kendisi ve son zamanlarda aynı grup içinde başkaları ile nispet yapar gibi konuşması ve ona bu zamana kadar çok fazla yardım edip tavsiye vermeme rağmen şu an böyle umursamaz davranması beni kırıyor. Ne yapmam gerekiyor? Böyle durumlarda gerçekten odağımı kaybediyorum ve başka şeylerle uğraşmakta zorlanıyorum. En azından üzülmemek ve kafaya takmamak için ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Yaşım henüz erken ve sizlerden bu konularda tavsiye almak istiyorum, teşekkür ederim şimdiden