Görmezden gelmeyi yada boşvermeyi becerebiliyor musunuz?

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.478
5.361
358
39
Herkese merhaba. Ben kamu kurumunda 11 senelik memurum. Şuan emekli ol deseler bir dakika bile düşünmem o kadar soğudun işimden iş yerimden. Benim sorunum yapılan adam kayırmalar, haksızlıklar, devlet parasıyla yapılan harcamalar, har vurup harman savurulması devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışıyla davranılması vb. bir sürü olay. Ben bu yaşananları artık kaldıramıyorum çok kafama takıyorum uykularım bölünüyor. Sırf bu tarz şeyleri görüp duymamak için işyerinde odamdan çıkmamaya çalışıyorum amaaannn kim ne yaparsa yapsın diyemiyorum. Sizler böyle bir durum yaşıyorsanız nasıl sinirlerinize hakim oluyorsunuz nasıl boşver diyebiliyorsunuz?

Gücümün yettiği konular hakkında endişeleniyorum, gücümün yetmediği ve değiştiremeyeceğim konuları düşünmüyorum pek.

Bende boşver diyemeyenlerdenim hayatta en tahammul edemedigim sey haksizlik adeletsizlik. Ben olsam mücadele ederdim. Mobingse mobing istediklerini yapsınlar. Sonuçta devlet dairesi özel gibi issiz kalma kaygisi yok. Ki ben özel de bile göz yumamadim hiç. Çok gece uykusuz kaldım. Son nefesime kadar mücadele ettim. Sonuç suan issizim ama en azından ikiyüzlü değilim. Vicdanin çok rahat. O taklaci guvercinler hala takla atiyorlar binbir yalan dolanla kul hakkiyla akşam mışıl mışıl uyuyorlar. Ama bu dünyanin birde oteki tarafı var.
Bakalım orada da takla atacaklarımı???

Bahsettiginiz konularda aman bana ne diyemedigim icin memur olmadim zaten ;) gercekten cok zor bir durum. Allah kolaylik versin. En cok istedigim sey devletin bir denetleme sistemine sahip olup da kadrolarina yapisip da bu sekilde yasayan insanlari sektir etmesi.

Bahsettiginiz konularda aman bana ne diyemedigim icin memur olmadim zaten :KK66: gercekten cok zor bir durum. Allah kolaylik versin. En cok istedigim sey devletin bir denetleme sistemine sahip olup da kadrolarina yapisip da bu sekilde yasayan insanlari sektir etmesi.

bak elimde bir iş var

açık etmeyeyim olayı ama merkez ilçeden Büyükorhan da Allah ın unuttuğu bir köye sürdüler adamı

kabahati de birileri para kazansın diye bir yerlerde değişiklik yapıp yeni malzeme almayı kabul etmemek

bak elimde bir iş var

açık etmeyeyim olayı ama merkez ilçeden Büyükorhan da Allah ın unuttuğu bir köye sürdüler adamı

kabahati de birileri para kazansın diye bir yerlerde değişiklik yapıp yeni malzeme almayı kabul etmemek
Aha al buyur iste
Valla sinir stres sahibi olduk

Herkese merhaba. Ben kamu kurumunda 11 senelik memurum. Şuan emekli ol deseler bir dakika bile düşünmem o kadar soğudun işimden iş yerimden. Benim sorunum yapılan adam kayırmalar, haksızlıklar, devlet parasıyla yapılan harcamalar, har vurup harman savurulması devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışıyla davranılması vb. bir sürü olay. Ben bu yaşananları artık kaldıramıyorum çok kafama takıyorum uykularım bölünüyor. Sırf bu tarz şeyleri görüp duymamak için işyerinde odamdan çıkmamaya çalışıyorum amaaannn kim ne yaparsa yapsın diyemiyorum. Sizler böyle bir durum yaşıyorsanız nasıl sinirlerinize hakim oluyorsunuz nasıl boşver diyebiliyorsunuz?
Dünyanın düzeni böyle. Kötüler olmasa iyilerin, hastalık olmasa sağlığın, dert olmasa dermanın değeri bilinmez. Şimdi kendimce çok önemli gördüğüm şeyleri yazar felsefe yapardım da ota çöpe banlanıyorum. müslüman kelimesi bile dini yorum oldu. Şikayet edeni de öpüyorum okur sanırım az sonra

Görme engelli iki kız kardeş olan kuzenlerim var. Zaten onlara tolerans tanınıyor. Bi tanesi her fırsatta izin vs alır kaytarır. Diğeri ise pandemi döneminde eve yollandı idari izin gibi o dönemde dahi şehir dışına çıkacağı zaman yıllık izninden kullanmıştı bi aksilik olmasın hak yemeyeyim diye. Ben o izin alanı sık sık darlarım bu günah diye bu kadar. 🤷🏻‍♀️

Back
X